icon

Skúšky v autoškole

vavjaj
11. mar 2023

Ahojte, robil niekto z Vás teraz od januára skúšky v autoškole? Potrebovala by som vedieť, či sa používajú testy z roku 2022 napr. aplikácia Autoškola ( modrá), resp. testy z tejto stránky - https://www.kvizmajster.sk/testy_na_vodicsky_pr... alebo tieto nové testy https://www.testynavodicak.sk/nove-testy-na-vod..., ktoré by mali byť platné od 2.1.2023, čiže ide sa ešte po starom, ale testy sa líšia v značkách oproti tým z aplikácia a kvízmajstra. Toto ešte nie sú testy, ktoré budú od apríla 2023. Ďakujem vopred.

Strana
z2
janka_lolo
13. mar 2023

@jarmillka ako, u nás žiadna autoškola nerobí testy a tiež si všetko musia kupovať a sledovať si zmeny, dokonca sú autoškoly kde inštruktor chce pred jazdou vidieť od toho človeka výsledky odberu krvi skrz omamné látky, to viem, že známych dcéra chodila a dvakrát do mesiaca pred jazdou musela nosiť výsledky krvi, že je čistá a aj v iných to tak funguje čo som počula a ako my sme šli podľa ceny a dĺžky kurzy keďže všade vyššia cena a rovnako trebalo všetko doplácať a väčšinou kurz trval 8-9 mesiacov kým sa dostali na skúšku keďže nebolo toľko miest aby mohli ísť aj skôr na skúšku a tak niektorý kamaráti mojich detí dopadli, že tým, že poslednú jazdu mali aj 3 mesiace pred skúškami tak potom nespravili a museli opakovať, a ako moji mali skúšky do 3 mesiacov od začiatku a zároveň posledné 2 jazdy mali obaja deň pred skúškami aj keď už mesiac predtým nejazdili ale tie dve jazdy inštruktori každému nechávali pred skúšky

vavjaj
autor
13. mar 2023

@jarmillka , vyzera to tak veru aj u nas, instruktor povedal, ze len aplikacia 🙂

lenka742len
13. mar 2023

@vavjaj nove testy ktore su platné 1.4.2023niesu nikde zverejné v žiadnej aplikacii ani nikde ,nájdete ich len na Ministerstve vnútra ,tiež idem mať skúšky po novom ,učila som sa predtym z aplikacie vodičak skupiný B lebo tieto jedine mi sedeli s testamy čo mi dali v autoškole ale kedže nestíham skúsky do 31.3.2023 do tohto termínu sú skúšky po starom ,tiež nam vraveli v autoškole ze budeme robiť skúšky po starom ked som zacala v novembri ,manželov kamarať je skúšobný komísar ,mam dake info ,ucím sa už len z testov čo sú na ministerstve zverejnené

lenka742len
13. mar 2023

@vavjaj ešte by som podotkla že asi mate zle info lebo skušky sa nerobia po novom od jánuára ale od apríla ,spolusediaca mala skúsky už teraz ,klasicke papierove v autoškole kde prišiel policajt po novom od 1.4ich budeme robit cez počitač a malo by to byť na okresných úradoch ale to ešte sami nevedia ,každopadne ak skúšky nejdete mat do 31.3odporúčam si naštudovať nové testy ,a ak ste sa nepripravovali z knihy ale z testov ako ja rak upozorním ze vela otazok je iných ,predtym bolo 35otazok a 20minut plny počet 55bodov
po novom máte 40 otázok 30minut a počet a plný pocet je100bodov hranica 90bodov ,nove testy sa na tie staré ani nechytajú ,hrozné testy 🤦staré som urobila na plny počet kazdy nove boli zaciatku hroza ale uz je to lepsie a podarí sa mi vacsinou každy ,ucila alebo pozerala som vela apiek ale vravim najviac sedela ta apka vodicak skupiny B po novom nesedi ziadna aplikacia a testy niesu zverejnene nikde len na ministerstve takze odporúcam sa uciť z tohto 🙂

rubinka
13. mar 2023

@lenka742len - nové testy sa už dajú skúšať normálne na aplikácií keď si v nej zakliknete v nastaveniach možnosť že sa chcete testovať testami od 1.4 je to aplikácia Autoškola s modrou ikonou. Dám screenshot.

Tam sa viete testovať buď náhodný test alebo si zvolíte že chcete prechádzať otázky po okruhoch ja sa testujem takto aby bola istota že som prešla naozaj všetko a zároveň mi to ukladá otázky kde som mala chybnú odpoveď. Není to až také hrozné.

jarmillka
13. mar 2023

@janka_lolo vysledky z krvi? 😳 tak o tomto som este nepocula… Ano, asi vsade je to teraz tak, ze najprv sa musi ukoncit kurz a tak ta prihlasia na skusky.. Potom mesiac aj viac nejazdis az do skusok.. Co je podla mna totalna blbost.. Ale tak autoskoly na tom tiez zarabaju, kedze asi kazdy si pred skuskou zaplati este aspon jednu kondicnu jazdu…

jarmillka
13. mar 2023

@lenka742len drzim palce ✌️

jarmillka
13. mar 2023

@vavjaj tak vela stastia dceke, urcite to zvladne 😌

vavjaj
autor
13. mar 2023

@jarmillka , dakujeme 🙂

lenka742len
13. mar 2023

@rubinka dakujem ale tuto apku mam a nie vsetky otazky tam sú ,takze istota je tie z ministerstva a ako vravím mam instrukcie od skusobného komisara

majulino
16. mar 2023

@lenka742len sú tam všetky, porovnávala som s inštruktorom s tými testami čo majú oni k dispozicii

anomylka
17. mar 2023

@vavjaj tak sa vam sem trochu votriem. Ja som zacala autoskolu teraz vo february. Knihu som dostala v ramci ceny, kurz prvej pomoci 24 eur a testy sme na hodine precvicovali papierove, mozno nejaky ten rok stare 😅 . Kedze ja mam rozsirujuci kurz na A, znacky nam uz nikto vysvetlovat nebude, mame si nastudovat a hlavne sa naucit skoro celu ucebnicu. Plus robit testy z ministerstva lebo nikto nema sajnu co vobec od nas budu chciet. Skusky nam vychadzaju na prelom april maj. Takze nehante ani instruktorov, ti ktori nemaju znamosti, maju v tom taky isty gulas ako my.

jarmillka
23. mar 2023

@vavjaj ako ste dopadli?

vavjaj
autor
23. mar 2023

@jarmillka , dcera spravila skusky, testy boli povodne, z apky, z 5 ludi spravili testy len dvaja :(, mala plny pocet bodov a vsetko sa zadarilo ako treba.

jarmillka
23. mar 2023

@vavjaj suuuper tak gratulujem a vela stastnych km 🙂

vavjaj
autor
24. mar 2023

@jarmillka , dakujeme 🙂

lienqa555
10. apr 2023

Ahojte, nové testové otázky si viete objednať aj tu
https://www.republikahraciek.sk/nove-testy-na-v.... Nie su to testy, ale otázky a správne odpovede.

denisaaairdacova
26. jan 2024

Dobrý chcem sa spýtať ako to je autoškole chcela by som vedieť ako to je po novom koľko testov ako to funguje všetko ďakujem

Strana
z2