Skutočné skúsenosti s nákupom áut v AAA Auto
Ahojte , aké máte skúsenosti s AAAAUTO?Kupovali ste tam auto ?
@janula2511 áno bolo to moje najhoršie rozhodnutie, už nikdy z aaa nič ani nekúpim
@janula2511 ja neviem ci si zila v jaskyni doteraz alebo co ze sa toto pytas
Nekupovala by som tam - sú to špekulanti
V okolí len zlé skúsenosti a prečítaj si aj recenzie na nete je ich veľa
Kupila som 5 rocne renault clio . Kupila som v hotovosti bez uveru. To uz bolo pre nich nevyhodne😂 otazky typu odkial mam tolko penazi😂 nou koment … No mala som stastie lebo kupovala som podla pohodlia , male sikovne do mesta a kratke vzdialenosti… Svagor ma autoservis a velmi pochvalil kupu. Manzel ani ja sa do aut nevyzname no.. Tak sme mali stastie ale inak tiez velmi zle na nich su recenzie
My sme asi jedni z tych stastnejsich, manzel tam kupil auto, opel rok vyroby 2011 a ide doteraz bez nejakych zavaznejsich oprav
Mňa by zaujímalo, ako to že ešte fungujú?
@janula2511 známa tam už druhé auto kúpila. A minule mal príspevok aj ten chalan z "preverenie vozidla" a auto bolo ok.
@janula2511 my sme tam kúpili uz štvrté auto a spokojnosť. Ale kupujeme tak max 6 ročné auto. Samozrejme ak človek vyberá podľa ceny, vek auta je vyšší a pravdepodobnosť potreby oprav stúpa. S tým treba rátať.
Ja som kupovala pred 4mi rokmi a okrem výmeny bŕzd a oleja šľape ako ma..ale bolo to novšie auto 2017, chlap kupoval tiež r.2018 a tiež v pohode len brzdy,olej
@janula2511 Nemal som žiadny problém. Dobrá kúpa.
je to tak ako keď si nájdeš nejaký konkrétny model, ročník, výbavu a ideš na bazoš a kúpiš to úplne najlacnejšie.. je väčšia pravdepodobnosť že má nejaké tajomné zákutie ktoré bude treba asi opraviť. tak isto je to aj v aaa. pokiaľ tam nekúpiš úplne to najlacnejšie v kategórii a necháš si to auto preveriť niekym nezavislym tak je väčšia šanca že to bude dobra kupa.
Kolegyňa kupovala minulý rok. Držali ju tam aj s mužom 8 hodín, neviem už na koľko krát im prerábali zmluvu. Nakoniec sa dohodli. Ale oni s tým rátali že tam budú komplikácie. Svoje autom im zároveň predávali.
Keď už, tak choď s niekým kto sa vyzná a nedá sa oklamať
@janula2511 ja neviem ci si zila v jaskyni doteraz alebo co ze sa toto pytas
@really8 preco by mala žiť v jaskyni? Nikdy nekupovala, nemá skúsenosti s bazarom.
Co je na tom?
Niekto ma dobru , niekto zlu skusenost.
Už prvá návšteva servisu deň po kúpe odhalila nutné opravy v cca 70%hodnoty môjho auta, a navyše závady/chybné súčiastky aké boli uvedené v zmluve v aute ani neboli, v tom type nie sú. Vyjadrenie servisu neakceptovali, peniaze nechceli vrátiť
Kamošovo auto veselo predávali so stočenými kilometrami
V AAAauto som kupovala auto ako 18. ročná, vyberala som podľa toho, aké sa mi páčilo (tmavozelená Ford Puma 3-dverák, také žihadielko, s ktorým som bola na ceste neprehliadnuteľná a o to mi vtedy aj šlo😅) a na na aké som mala prostriedky, bez nejakej odbornej prehliadky pred kúpou a tak to aj dopadlo, veľa investícií, deravý výfuk, a to ma presviedčali, že to je športový výfuk a tak ako znie aj má znieť😂. Druhé som kupovala už ako vydatá žena, auto má už 20 rokov a stále nám slúži, samozrejme už bolo do neho investované ako do každého staršieho auta, ale nič také, čo by nás zrujnovalo.
@janula2511 Mafiánske praktiky, bol som tam s priateľkou pozrieť auto, vraj je to na úver lacnejšie, tak nám pani zobrala OP aby overila úver a potom nám ich nechcela vrátiť.
Po niekoľkých hodinách, keď na chvíľu odbehla z kancelárie sme prešli na jej stranu stola aby sme si zobrali OP a šli sme odtiaľ.
Používajú psychický nátlak a hodiny tam držia ľudí kým nepodpíšu z únavy nevýhodnú zmluvu.
praktiky rovnake ako v kazdom inom autobazare, pripadne pri sukromnom predaji. Kazdy sa snazi svoje auto vykreslit ako kupu storocia a je jedno ci to je v AAA alebo od Jana z Trebisova. V rodine sme z AAA mali viacero aut, vsetko vyhodne kupy, neskor este aj naspet do AAA predane. Tak isto pri predaji ponukli o 1000e viac ako som ziadal. Samozrejme treba sa dohadovat a handrkovat ako na trhu, pripadne si povedat svoju cenu a ked ju neakceptuju tak odist. Oni neskor zavolaju, ze suhlasia s vasimi podmienkami a aj ceny "pod ktore ist nemozu" budu zrazu v zabudnuti.
@janula2511 osobne skúsenosti sú často skreslené. Každý kto mal negatívnu skúsenosť o tom rozpráva ale len málokto kto mal pozitívnu bude o tom hovoriť ako ten co mal negatívnu.
Ja ti poviem len tak ze my ako leasingovka im tam ročne predáme niekoľko stoviek vozidiel ktoré oni následne predávajú ďalej pod svojou firmou. Všetky tie auta sú absolútne v poriadku, niektoré sú vo výrazne lepšom stave ako je priemer daného modelu bežne na bazaroch.
Len pre to ze to predáva následne AAA by mali byť zlé? Nie sú, sú úplne rovnako v poriadku ako boli kým sme ich mali my.
Rovnako som im ja predal svoje osobné auto. Absolútne super prístup a povedal som si ze už nikdy nebudem predávať auto cez Facebooku alebo bazoš.
Cez telefón sme si dohodli cenu ani auto nemuseli vidieť a mal som podpísanú predajnu zmluvu a v ten deň peniaze na účte.
@janula2511 máme odtiaľ auto, sme spokojní, už 11 rokov 🙂
My sme kúpili v 2022 a máme stále, malo 2 roky vtedy. Nemôžem nič zlé povedať. Sme spokojní.
Boli sme tam raz, auto sme nekupili, takze kvalitu posudit neviem, no tie ich smejdacke natlakove praktiky, to je nieco, co ma do spiku kosti naveky urazilo. S niekym mozno vyj.bu, no so mnou isto nie.
@janula2511 my sme mali 2 a boli sme spokojní
Záleží asi na štasti
@janula2511 ja som nekupovala, ale predávala. Za 2 hodiny čakanie nikto k nám neprišiel, aj keď o nás vedeli. Odišli sme a nikdy by som tam už nešla. Ochota 0 bodov.
AAA nikdy! Ruky preč od nich. Ich heslo "cena pevná a na kilometroch sa dohodneme"
My sme tam kúpili auto asi dva mesiace dozadu (sme z PO) a sme veľmi spokojní. Ešte pred tým než sme sa ale vôbec rozhodli pre kúpu toho auta sme pozerali asi 4 rovnaké modely len u rôznych predajcov a veľmi zavazilo to co nám ukázal car vertical a cebia. Sú to portály na overenie histórie auta. Dokonca mensi "podstivejsi" autobazar mal rovnaky model a vybavu ale auto bolo po totalke skoda cez 16000 a dovezene z nemecka... To ze je auto dovezene z nemecka neznamená ze je kvalitné. Z nemecká sa často nosia zatopene auta ktoré aj po oprave nebudú také ako predtým. Jednoducho povedané neboli sme zameraný na to ze chceme auto z áčiek ale práve u nich sme našli najzachovalejsi model. S autom sme zatiaľ absolvovali výmenu motorového oleja. Určite ak máte možnosť vezmite ešte auto k mechanikovi nech ho pozrie a určite zaplaťte tých pár eur navyše lebo to dokáže ušetriť tisíce. Car vertical a cebia odhalia ci bolo auto v minulosti burane a iné škodove udalosti.
Čo sa áčiek týka prístup bol v pohode, managera veľmi chválim lebo to auto nám podržal a pomohol nam a áno s tými zmluvami to bolo na dlhšie🙂 ďalšia vec co sa pzp týka oni dávajú to najdrahšie a sú tam myslím dva týždne alebo týždeň na zmenu poisťovne čiže toto by som riešila určite. Veľa šťastia pri kúpe autíčka a veľa bezpečných kilometrov!
@janula2511 kolegyňa nedávno od nich kúpila...nakoniec to skončilo reklamáciou...otrasne komunikáciou aaa...natahovalk sa to vyše mesiaca
@janula2511 viem asi o siestich autach z tohoto bazaru ale len jedno ide a islo bez problemov,boli tam kdeake prehmaty,problemy z reklamaciou,v jednom pripade sa nedalo prepisat tak nakoniec este doplatil a zobral ine a to bolo viacej u opravara ako na cestach.Len musim aj povedat ze to uz je dost rokou dozadu,ako to tam funguje teraz neviem,islo o bazari zilina,martin

Nikdy by som tam auto nekupila.