Skutočné skúsenosti s nákupom áut v AAA Auto
Ahojte , aké máte skúsenosti s AAAAUTO?Kupovali ste tam auto ?
Záleží aké auto si vyberiete, pokiaľ je to SK auto so servisnou knižkou a jasnou históriou, nemusite sa báť.. Poznám veľa ľudí, ktorí odtiaľ majú auta a sú spokojní. Ja som tam tiež predal dve autá, ktoré boli 100%, pretože som nemal nervy to predávať cez bazos. Dostal som síce menej za ne, ale rýchly proces to bol. Keď som ich inzeroval sám, tak sa mi ozývali len samí špekulanti, alebo ľudia ktorí nemali peniaze a snažili sa získať úver niekde, nik seriózny za tri mesiace. Aaa tie autá predalo behom dvoch týždňov.
Úplne zbytočná téma, skúsenosti sú 50 na 50...podľa mňa je jedno či z AAA alebo od súkromníka. Ak človek kúpi 18 ročne auto za 2000€ tak sa netreba čudovať že sa kazí.
Záleží aké auto si vyberiete, pokiaľ je to SK auto so servisnou knižkou a jasnou históriou, nemusite sa báť.. Poznám veľa ľudí, ktorí odtiaľ majú auta a sú spokojní. Ja som tam tiež predal dve autá, ktoré boli 100%, pretože som nemal nervy to predávať cez bazos. Dostal som síce menej za ne, ale rýchly proces to bol. Keď som ich inzeroval sám, tak sa mi ozývali len samí špekulanti, alebo ľudia ktorí nemali peniaze a snažili sa získať úver niekde, nik seriózny za tri mesiace. Aaa tie autá predalo behom dvoch týždňov.
Aký máte na hybridné autá?
@jaroslav81
@janozbudy69
Určite záleží od auta, ktoré si vyberiete. My sme si v áčkach kúpili Hondu CRV 2020, kupovali sme ju pred dvomi rokmi po prvom majiteľovi s tým, že sme poznali stav najazdených kilometrov, servisnú históriu a tiež bolo po nefajčiaroch čo je super. Máme ju v plnej výbave - novú by sme si anilen základnú nemohli dovoliť. My sme spokojní 🙂 ono je to sto ľudí = sto chutí, ale originál aaaauto je fajn

Mne zase nevzali auto na výkup, malo chyby. Ale potom som ho predala, pán vedel presne čo to auto potrebuje urobiť,cenu sme k tomu dohodli. Myslím, že sú spokojní. A ja som kupovala auto vždy cez bazos a aj teraz mám málo jazdené Polo, už rok a nič nepotrebovalo. Len výmena oleja. Kolegyňa má už 5 rokov auto z ačok a je zase veľmi spokojná. Ide o Ford Fiesta.