icon

Slnečné jazerá sever - hotel Zátoka. Ako ste boli spokojné?

rybkoava
24. júl 2021
pininka1
24. júl 2021

Obrn sa trpezlivostou pri nastupe, krdze na recepcii je jedna a dost to trvalo kym nas ubytovali, parkovisko sa plati. Inak super velke izby, krasna plaz aj voda, my sme si to velmi uzili. Boli sme minuly rok.

rybkoava
autor
24. júl 2021

@pininka1 my ideme budúci týždeň. Neviem ako ste mali Vy, ale chekin som dnes urobila cez email. Tak by to malo ísť rýchlejšie. A je tam aj čas o ktorej tam máme byť. Prosím Vás a varia tam ako?

pininka1
24. júl 2021

@rybkoava aj my sme mali check in, ale ked mate nastupit vsetci o 16:00 ver tomu ze budes stat v pekne dlhej rade. No strava bola taka normalna, ranajky fajn, na obed sme si obcas dali, robili dobre polievky a vecer tiez sa dalo vybrat, ale zas netrebalo skakat odzemok, no my sme nenarocni zas co sa tyka stravy

rybkoava
autor
24. júl 2021

@pininka1 tiež nie sme nejakí fajnoví. Dali sme si pól penziu a pokiaľ budeme pri hoteli, tak aj obed si dáme. A tiež máme na 16.00, tak to aby sme tam boli skôr. 🙂 A prosím Vás nebýva to tam tlačenka na tej pláži pri hoteli?

pininka1
24. júl 2021

@rybkoava praveze vobec, my sme ani inde nechodili, lebo tam skoro nikto nebol, par ludi a labute😀

rybkoava
autor
24. júl 2021

Niekde na internete som čítala, ze sa platí 100 eur záloha za kľúč, platili ste?

pininka1
24. júl 2021

@rybkoava ano platili, vratili nam ju pri odchode. Parkovali sme cez cestu oproti hotelu zadarmo.

rybkoava
autor
24. júl 2021

@pininka1Ďakujem za odpovede, dobre že ste mi napísali o tom parkovaní, chceli sme ho dať rezervovať pri nástupe. 🙂