icon

Slobodný otec

samuelitoo
8. jún 2017

Ahojte, iba tak sedím v práci googlim že slobodný otecko a našiel som tému z 2012 roku (to sa už dnes nestáva?). Ale proste som musel reagovať možno sa len vykecať alebo si vypočuť názor iných ľudí, i keď ani neviem čo chcem počuť.

S manželkou sme sa vzali mladí ja som mal tuším 20 ona 18 brali sme sa už keď bola v treťom mesiaci ale nie že z donútenia proste som bol zamilovaný a ona asi bola tiež.

Čas plynul ja som mal kolobeh pracovný ona domáci snažili sme sa niečo vybudovať a podobne čo sa nakoniec podarilo, dostali sme štátny byt a vtedy to začalo. Na zoznamke (akože originál išla na zoznamku keď sa doma nudila na materskej?) a našla si tam nejakého "chlapa" trestne stíhaný bývalý narkoman zo strašných pomerov (mne to vlastne stále nejde od hlavy) a vtedy to žačalo potom to s ním skončila keď som ju po mesiaci uprosíkal, a asi pol roka na to si začala s bývalým s ktorým to ťahá doteraz. Toto vlastne ani nie je čerstvá situácia malý synátor už má 2,5 roka vzťahy napriek milión hádkam a policajným ťahaniciam sú kvázi ustálené. Návrh na rozvod ktorý podala pred rokom pred pojednávaním stiahla že ona chce nakoniec bývať so mnou. Aby som Vás uviedol do obrazu asi nie som dokonalý ale vždy som jej dával všetko, pýtal som sa jej každý deň ako jej je ako jej môžem pomôcť ona ma odstrkovala, kupoval som jej kvety, brával ju na masáže ja som si ju veľmi vážil skutočne no ona má asi inú predstavu. Ona fajčí, sem tam si vypije (ale nemôžem krividiť fakt že len sem tam) teraz si našla takú prácu (kde robí aj s tým svojím bývalým-terajším ale má takú pracovnú dobu že malého aj týždeň nevidí. Do jasiel z jasiel ho brávam z 80% ja tak isto čas po Jasliach keď ideme domov zastrešujem ja. Ona vždy doobeda (keď má voľno) sa stretáva u nás s tým jej frajerom ktorý akože nie je jej frajer. A že ona nevie čo chce a že sa nevie rozhodnúť a neviem čo. Malý žil pol roka iba so mnou keďže ona mala doma nasťahovaného toho sociála. Ja mám fajn prácu v IT segmente starám sa mám záujem budovať cestovať spoznávať. navyše že vraj vyzerám dobre. A tak ma neustále napadá otázka...Čo žena vlastne chce? Ja nemám záujem s ňou byť to nie to už som "oplakal". Ale aký spraviť ďalší krok? Ja nechcem aby môj syn s ktorým som prevažne ja, trávil čas s nejakým jej cudzím mužom. Ale Ke´d sa od nej odsťahuje m ona pôjde bývať s ním a vždy ke´d by bol malý u nej by bol vlastne aj s ním. Čo robiť? Máte inšpiráciu? Toto sa ťahá už cez dva roky... Ani neviem či si toto niekto prečíta.

Strana
z2
tiper24
13. jún 2017

@samuelitoo no ja by som s takou zenou nemohol byt, bud by bola iba so mnou alebo ahoj

kahlan1
11. aug 2017

manželska poradňa?

xstelinka
11. aug 2017

@samuelitoo Preco by si nemohol mat frajerku??? Tvoj syn vyrastie a osamostatni sa a ty ostanes sam. Este stale si mozes najst normalnu zenu a spolu s nou a synom mat normalnu fungujucu rodinu. A syn moze mat aj surodencov 😉

vejula
11. aug 2017

Ono je to velmi jednoduce radiť rozvod. Poznam však x chlapov, ktorí ostavaju so svojimi prdnutými psychopatickými ženami kvôli tomu aby neprišli o deti, resp. mohli ich vidieť každý den, nielen raz za dva týždne. Aj ked je matka na hlavu, robí chu.oviny, muža si neváži, doma musí byť všetko pod jej taktovkou, muž často zotrva v takom vzťahu práve kvôli tomu, že dieťa bude s najväčšou pravdepodobnosťou zverene do maatkinej starostlivosti a on príde o vzťah s dieťaťom (ten sa v tak obmedzenom čase bohužial buduje velmi ťažko) Poznam muža, čo takto zotrvava v manželstve s alkoholikou, alebo takým, ktorého žena len využíva je nu očividne len odpad a zdroj financii. A tí chlapi proste necuvnu, radšej zhrbia chrbat, kvôli dieťaťu. Ako je to hrozné, ale byť tým chlapom, tiež ťažko povedať čo by som spravila, s tak mizernou výhliadkou čo sa týka styku s dieťaťom. Nielen ženy su týrané... A čoraz viac sa stretávam práve s tým, že muži su v šachu a skaču ako žena píska, posuchaju, lebo žena ma v eso v rukave, ktorým je práve dieťa.

vejula
11. aug 2017

A moja rada pre teba. Ešte sa nerozvádzaj, ale zhrnaj dôkazy. V prípade, že vieš, že su tí dvaja nafajčení v prítomnosti tvojho dieťaťa, zavolaj policiu a trvaj nech spíšu z toho zapisnicu. V prípade, že tvoja žena nejaví o dieťa niekolko mesiacov záujem, volaj policiu, trvaj na spísaní zápisnice. Proste potrebuješ rukolapne dôkazy, že tvoja žena sa o dieťa nevie postarať. Potom podaj žiadosť o rozvod a toto všetko bude v tvoj prospech

Strana
z2