icon

Slováci v roku 2025 minuli na hazard viac ako 1,5 miliardy EUR

24. feb 2026

Slováci za rok 2025 uzatvorili stávky vo výške 26,77 miliardy eur, pričom na výhrach im bolo vyplatených 25,22 miliardy eur. Celkovo tak na hazardných hrách minuli 1,55 miliardy eur, čo v porovnaní s rokom 2024 prestavuje nárast o 7,2 %.
https://www.urhh.sk/2026/02/24/slovaci-v-roku-2...

Ako je to u vás a vašom okolí, ak dávate peniaze do hazardu ako ste na tom finančne?
Je pravda že na hazard míňajú viac chudobnejší ľudia? Má to vplyv na vašu rodinu?

Slováci v roku 2025 minuli na hazard viac ako 1,5 miliardy EUR
Strana
z2
maca1984
24. feb 2026

Za aký bulvárny plátok sa pýtaš ?

autor
24. feb 2026
@maca1984

Za aký bulvárny plátok sa pýtaš ?

@maca1984 za seba, nazrieť do mysle hazardných hráčov alebo postihnutých rodín touto pliagou
keď pozrieš na graf čím je horšia ekonomika a väčšia chudoba, tak sa viac vkladá do hazardu

biba_18
24. feb 2026

v mojej rodine nemám nikoho kto by takto míňal peniaze ... 😒

patrike
24. feb 2026
@biba_18

@biba_18 Taktiez, to je ako s tym vypitim v prepocte 12 litrov cisteho liehu na osobu rocne, zjavne niekto pije za mna.

autor
24. feb 2026
@biba_18

@biba_18 môj bratranec hráva automaty, má exekúcie a mi nevrátil požičané peniaze, síce drobné ale oklamal ma
býva u rodičov, ukradol mame zlato a odniesol do záložne

anonym_9055f0
24. feb 2026

Hlavne, že sa rušia herne a kasína
a ešte viac gemblia anonymne cez net a nikto ich nevidí
Stačí len pár ťukov,to už vôbec sa nedá mať takých ľudí pod kontrolou
Ale tak čo už, keď ste to takto chceli

anonym_b45df3
24. feb 2026

Ja som minulý týždeň minula na hazard 10 eur a zarobila som 100 eur. Mea culpa.

anonym_3c42ef
24. feb 2026

Niekto evidentne stávkuje aj za mňa. Vôbec to u nás neletí.
Minule som bola u nás na pošte a pani za prepážkou mi chcela nanútiť losy - že isto vyhrám. Asi mala istý počet predať. potom sa čudujme že sa hazard zvyšuje.

aalt
24. feb 2026

"Staci iba zacat" ... stavkovanie je teraz in, tam sa ryzuje ... ved naco by mal Rudo svoje vlastne ministerstvo hazardu, pardon cestovneho ruchu a sportu? A bude len horsie.

alenka58
24. feb 2026

nepoznám takých ľudí ani v rodine ani v okolí max loto, euromilióny

anonym_2dc845
24. feb 2026

Poznám jedného chorobného hráča a takmer nám úplne zničil život , zadlžil, okrádal. Je to zradné, lebo navonok nemusíš vidieť, že má ten človek problém, nie je to také očividné ako alkoholizmus, či drogy. Zistíš len , keď ti vybieli účet, pokradne zlato, nemáš na zaplatenie účtov, ani na jedlo. Po čase zistíš, že klamstvami dohnal desiatky ďalších ľudí k tomu aby mu súrne a nenávratne požičali. Nechuť to riešiť , on nie je chorý, on nemá problém.

anonym_d1cec9
24. feb 2026

Tiez som na daniach vyvalil kopec prachov... 🙂 🙂

anonym_efb9d4
24. feb 2026

Je to pomerne dosť rozšírené, rovnako ako alkoholizmus. Aj v každej osade hneď ako dostanú dávky, idú to rozdrbať do kasína. Jedno tu v okolí postavili, úplne nové, pekne rovno na hlavnom ťahu z okolitých osád do mesta, lebo vedia, že budú mať kráľovské tržby.

anonym_b92c4f
24. feb 2026

@anonym_autor mňa viac prekvapilo koľko majú Slováci uložených peňazí v bankách🤣

anonym_fe265d
24. feb 2026

Herne aj cez net by som zakazala,nicia rodiny,tak isto ako alkohol je metla ludstva a ked je to este kombinacia oboch zrujnuje to rodinu.

patrike
24. feb 2026

Byvaleho notara Kavecianskeho z Kosic poznate ? Tak to je ukazkovy priklad.

patrike
24. feb 2026
@anonym_fe265d

Herne aj cez net by som zakazala,nicia rodiny,tak isto ako alkohol je metla ludstva a ked je to este kombinacia oboch zrujnuje to rodinu.

@anonym_fe265d Ako zakazes herne cez internet ? Skus mi to technicky objasnit.

anonym_fe265d
24. feb 2026
@patrike

@anonym_fe265d Ako zakazes herne cez internet ? Skus mi to technicky objasnit.

@patrike vypisom z uctu napr.???Ako chcu pomaly obciansky,ci scan tvare tak aj vypis z uctu a podla toho stupnovala aj mozny vklad raz za mesiac.

patrike
24. feb 2026
@anonym_fe265d

@patrike vypisom z uctu napr.???Ako chcu pomaly obciansky,ci scan tvare tak aj vypis z uctu a podla toho stupnovala aj mozny vklad raz za mesiac.

@anonym_fe265d Nezmysel. Nejaky zahranicny server mimo dosahu SK organov chce len peniaze a nema dovod podriadit sa nejakej regulacii. Este raz : ako technicky zabranis online kasinu z Panamy, aby tam slovensky gambler strkal peniaze ?

autor
24. feb 2026
@anonym_fe265d

@anonym_fe265d preto existujú inzeráty na prácu na doma, ktoré od teba vylákajú fotky občianskeho alebo založíš hráčsky účet a predáš im prístup

anonym_fe265d
24. feb 2026
@patrike

@anonym_fe265d Nezmysel. Nejaky zahranicny server mimo dosahu SK organov chce len peniaze a nema dovod podriadit sa nejakej regulacii. Este raz : ako technicky zabranis online kasinu z Panamy, aby tam slovensky gambler strkal peniaze ?

@patrike tak to neumoznit.Ako sa da vypnut internet a stranky,tak sa daju vypnut aj taketo kasina.

autor
24. feb 2026
@anonym_fe265d

@patrike tak to neumoznit.Ako sa da vypnut internet a stranky,tak sa daju vypnut aj taketo kasina.

@anonym_fe265d tu máš ich zoznam ale blokovanie sa dá ľahko obísť
https://www.urhh.sk/urad/dozor-a-kontrola/zakaz...

https://www.urhh.sk/urad/dozor-a-kontrola/zakaz...

anonym_fe265d
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_fe265d preto existujú inzeráty na prácu na doma, ktoré od teba vylákajú fotky občianskeho alebo založíš hráčsky účet a predáš im prístup

@anonym_autor tak ano podvody su rozne a ludia musia byt velmi opatrny v dnesnej dobe .

autor
24. feb 2026
@anonym_fe265d

@anonym_autor tak ano podvody su rozne a ludia musia byt velmi opatrny v dnesnej dobe .

@anonym_fe265d to nie je podvod ako taký že ťa chcú okradnúť, ale ako chcú obísť zákaz hrania

anonym_fe265d
24. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_fe265d to nie je podvod ako taký že ťa chcú okradnúť, ale ako chcú obísť zákaz hrania

@anonym_autor vynaliezavi ludia,co sa liecit sami nechcu,komu kam pomozme mu tam.

midka
24. feb 2026

Úprimne ani sa nečudujem, veď teraz cez OH...v jednom kuse len reklamy na tipovanie, rádio detto a presne pri okienku na pošte, na sekundu zaváhas, čo sa tetuska pýta a žreb už máš nablokovany

aalt
24. feb 2026

"počas semifinálového hokejového zápasu olympijského turnaja napočítal jeho úrad 31 reklám na hazard"
https://www.sme.sk/index/c/sektor-hazardu-nadal...

anonym_836a13
24. feb 2026

@anonym_autor pravdepodobnost vyhry teda 94%? Vyhry / stavky .... 25,22 /26,77 = 0,942.
Som si myslel, ze je to omnoho nizsie cislo.
A nie, peniaze do hazardu nedavam, a ani neplanujem.

alenka58
24. feb 2026
@aalt

"počas semifinálového hokejového zápasu olympijského turnaja napočítal jeho úrad 31 reklám na hazard"
https://www.sme.sk/index/c/sektor-hazardu-nadal...

@aalt TIPOS je jedným z najvýznamnejších sponzorov a partnerov slovenského hokeja. Spolupráca medzi TIPOS-om a Slovenským zväzom ľadového hokeja (SZĽH) je dlhodobá a zahŕňa podporu najvyšších súťaží aj mládeže

autor
24. feb 2026
@anonym_836a13

@anonym_autor pravdepodobnost vyhry teda 94%? Vyhry / stavky .... 25,22 /26,77 = 0,942.
Som si myslel, ze je to omnoho nizsie cislo.
A nie, peniaze do hazardu nedavam, a ani neplanujem.

@anonym_836a13 to nie je pravdepodobnosť výhry, to znamená že z každého 1 € vsadeného v dlhodobom priemere hráči stratia 6 centov.

94 % = priemerný výplatný pomer celého trhu, hráčom sa vrátilo 94 % zo všetkých vsadených peňazí.

Strana
z2