Slovensko-český pokec: Spojme sa a diskutujme
Ahojte, zakladám túto tému s cieľom, aby sme si pokecali, páči sa mi, keď sa takto mažú hranice, čo vy nato?
ahojda holky se k vám vtírnu mužu? 😅
androna náš malý je taky Čechoslovák a paní u nás na matrice mi tvrdila, že slovenské občanství dostane automaticky. No já si hned říkala, že to je blbost a tak jednoduchý to nebude 😉
siss ty pigmenty jsou moooc hezký, mě se takový líčení na druhých líbí,ale sama ne to nějak nemám odvahu a už ani věk 😅 Jo a gelovky nemám rok a dokonce jsem se s tím už i naučila žít 😀 Ale zase na ně dojde, to si jsem jistá 🙂
Ao, vidim, ze i ty prenasas, este dlhsie ako ja, my sme mali 1.termin 3.2 a druhy 8.2. Uz lena cakam a cakam. Drzim place! Kde v Prahe budes rodit?
snecku tak to asi nepojde s tym skusenost nemam.
navi i ceske dostal automaticky nie ale museli ste na matriku tak presne tak i na slovenskej strane. 😀 pani nejaka chytra
siss, tu sooom, mám choré detičky, a Chiara dnes len plače... 😠 😠
A tie tiene sú fakt pekné...
androna ony některé paní bývají na úřadech chytré až moc 😉 No manža má co vyřizovat, ale člověk nikdy neví, kdy se malému bude to druhé občanství hodit 😉
tak Ťa nejako osvietilo, však?
A konečne môžme kecať bez hrozby výmazu... 😀 😀 😵 😵 😵
kattum: na Bulovke
androna: čauky, zdravíme letiště 😉 ešte som neporodila, Patrik má v brušku lážo-plážo, asi vie, že je to tam ľahšie ako vonku 😀
siss, gratulujem, ten ke fakt nádherný...
ja som si zase včera kúpila v Gate dve tričká, nech v telke vyzerám k svetu, ale jedno si obliecť nemôžem ,pretože je tam značka... 😅 😅 😅
Supeeer, ja nikdy nenatrafím na také skvosty...
A Peťko Ti bude hajať až do rána? 😕 😕
Ale Ti je dobre, moja mi tu sedí pri nohách a spieva si... 😀 😀 😀
A kričí ne-ne-ne-ne... 😵 😵 😵
Siss a kedy sa Peťko narodil, Asi v októbri/říjen, aj môj Jarko sa narodil v októbri...
A ty sa tiež rada výstredne obliekaš? Ja strašne, ale na túto postavu čo mám, jedine pytel... 😀 😀
Ale už na sebe pracujem, tak do leta to hádam bude lepšie...
mon: já ráda..odjakživa 😀 jinak postavu už mám zase ok..až na ten břuch 😠 ale v oblečení to není tak děsný 😉
no, ja mám tiež nejhorší břuch...Jeeejda, slovo břuch používala aj moja nebohá babka...
Už bude mesiac po smrti, ale to uteká... 😔 😔 😔

ahoj ao.ja som si myslela ze uz si porodila.ten cas nejak leti.ani sme sa nestihli stretnut.
schnecku predpokladam ze manzel je Slovak takze presne jak som uz pisala musite mat z oddaciho listu urobeny sobasny list a potom sa ziada o ten rodny list dietata.a pokial ma manzel trvaly pobyt tu v CR tak o to mozete ziadat jedine na slovenskej ambasade.a k tomu je potreba originaly vasich rodnych listov,mozno i potvrdenie o obcianstve pre manzela a ten sobasny list.