Slovensko-český pokec: Spojme sa a diskutujme
Ahojte, zakladám túto tému s cieľom, aby sme si pokecali, páči sa mi, keď sa takto mažú hranice, čo vy nato?
mám, už je mám upravený, jen čekám, až bude hezky, že je vyperu a zatím je pořád hnusně 😝
musela jsem si je nechat upravit, kupovala jsem je hotový a musela jsem je nechat zúžit a dodělat ramínka 😉
snečku, to je krásne album 😵 😵 😵
A tie červeno biele aty boli nádherné.... 😵 😵
musím jít, O. nějak kašle a je nevrlej, tak si lehneme spolu, MP je na noční 😉
pa 🙂
jo, krásný byli, ale bylo to takový prapodivný, jak by je byli šili a nějak jsem tomu nevěřila 😉 a fakt jsem neměla čas na nějaký pokusy a omyly 😉
brou 😔
zdravím ženy
,tak jsem si dočetla včerejšek a musím potvrdit vaše slova,jo bylo by třeba kamion,schnecku ty si ndovedeš představit 2děti a psa?...já jsem toho zářným příkladem,akurát nemám psa ale takové menší tele a to bydlíme v posledním patře a bez výtahu,však kukni do mého alba a už si nepředstavuj nic,takhle vyadá realita 😀 ,....
...jsem prostě zatím strhaná jak alík,ale už je to den ode dne lepší,fakt nekecám 😅
liviky máš velmi peknú rodinu no nebojíš sa že si ten pes ich dá po zub... 😀 myslím deťurence...
ahoj majado 🙂
..já se spíš bojím o psa 😅 ,malá mu už stihla prozkoumat všechny otvory a to vážně 😉 ,Whitík je strašně zlatý,nechal by na sobě i dřeví štípat,j to taková živá atrakce pro všechny děti když jsme někde na městě,furt se po něm nějaké dítko válí 😅
ahojky
Livi tak to je super,tak velký pes a tak hodný k dětem i cizím.To ho někdy musíš přivést až bude srazík 😀 ,Kačenka by byla z něho unešená.A Michalka ta se sice bojí,ale jak vidí psa tak ukazuje na něho a kecá si po svojemu,taky nadšená.Ale blízko k němu nepůjde,jen tak zdálky 😀
Schnek,hezké šaty 😉
jakto,,my se přece viděly u kyvadla na dětskej den a to byl s náma mezi tím mumrajem lidiček 😀
čau holky,
to s tím představováním 2 dětí a psa, já to myslela stran balení se na dovolenou 😉 protože už teď máme co dělat, aby se pes vešel do kufru a to je ten náš kombík opravdu velikej 😀 pamatuju, když jsme jeli ještě sedanem, když byli Ondrovi 4 měsíce na 10 dní (4 v SR a pak v hotelu) největší tašku měl samozřejmě on a to jsme měli papírový pleny. A táhli jsme samo kočár, sterilizátor, mlíko, flašky, vody plus propriety pro psa atd. To bylo peklo 😝
jo to máš vlastně pravdu,ale tam to byla taková rychlovka 😀 😀 😀 .Já myslela tam v pizzerce na autobusáku 😝
Jinak co jste holky dneska prováděli????
My byly venku,bylo hezky.Ale Miška měla dneska nějaký uřvaný den tak to byl trochu děs.Já už nevím někdy co s ní.Někdy jak má takový den tak se od ní nesmím hnout ani na krok,všeho se bojí a nikdo se k ní nesmí přiblížit,tím myslím děti.Tak si pořád říkam je malinká,tak snad z toho vyroste .Pak se na mě lidi dívají, třeba proč se tak strašně bojí dětí a myslí si že je to malý uřvanec.Ale ona je přitom jinak fakt moc hodná,no fat někdy děs!!!!! 😠
Nejsem na to zvyklá protože Kačka byla uplně jiná,ta se nebála ničeho 😀 .Fakt mají každá uplně jinou povahu 😒 .
jo no na sraz jsem ho nechtěla vzít,páč jsem se bÁla ,že by jste se lekly a utekly a já sae s Váma ani neseznámila 😅
my dnes doppo šly na zmrzku a odpo jsme šly pod letní kino do Jeníka na pivko a houpačky,tata byl samozřejmě v práci,ted jsem holky vykoupala nakrmila,Lili už spinká a ted jdu klepnout Viki,to bude horší páč strašněmoc odmlouvá a vymýšlí a já už dnes nemám moc síly 😒
ahoj
Holky kde jste všechny???
my byly dneska zase venku,konečně je zas hezky,tak snad už to vydrží 😉
zdravím,já jsu tu páč je dnes venku zas hnusně,pavli tys to asi zakřikla 🙂 ,po dlouhé době je fakticky hnusně,tak asi budem sedět doma,a já vyžehlím tu kupu prádla 😅
Ahojky
Holky kde jste všechny??????? 😕
My odjíždíme v pátek na dovču,tak už se moc těšíme!!!!! 😉 .Peru,uklízím a zítra budu balit 😒 ,to nemám moc ráda,musím si všechno napsat,aby jsme nic nezapoměli.
Kačenka byla v pondělí u zubaře,tak má vytrhnuté dvě jedničky dole,kývali se ji tak vypadá srandovně a taky byla dneska nastřelit naušničky,bobek malý ale byla moc statečná,jen pár slziček ukáplo.
jinak co dnes podnikáte????U nás je škaredě tak budem sedět asi doma a nebo půjdem k ségře na návštěvu
Tak co Livi povedlo se uspat Viki???
My taky sedíme doma,segra jela pryč,tak jsem upekla buchtu uklízeno taky mám tak si jdu ted hrát s holkama do pokojíku.Večer tu nakouknu 😉 papa
Ahojte 🙂
Tak konečne sa mi podarilo tu nakuknúť...malý je už 3dni nepokojný neviem či mu idú zubky alebo s toho počasia ...konečne zaspinkal tak dúfam že bude dlhšie....len na rukách by sa nosil a stále len mrnči a plačka ...
Ahojík!!!!!!
Majada Míša je ted taky nějaká uknouraná,myslím že je to i tím počasím,nemůžem ani ven a už je to pro ně nuda 😠
A jinak holky jdu se s váma rozloučit,zítra odjíždíme na dovču do Prahy za tchánem,tak snad se to počasí umoudří jak slibují
Za týden pááááááá 😵 😵
Ahojte...............nikto?
Pavla prajem peknú dovolenku užite si ju a potom sa ozvy ako bolo.... 🙂 😉

vDˇaka za link ,asi si to kúpim