Slovné hračky a zábava so slovami
Mna Osobné ich napadlo stovky
Moderátora Martina Pyca Rauša som nikdy nevidela osobne ale viem ze jeho obľúbené zviera je oPICA
A obľúbené jedlo kruPICOvá kaša a taktiež v rebríčku jeho obľúbených jedal patrí pizza.
Ked este neboli eura, oslovil na pán ci mu nevie požičiat
10 korun. Ja velmi rada pomáham, no nie som zial princezna, kráľovná ani nemam dievčatko, takze žiadnu korunku nemam ..povedala som mu aby sa šiel opýtať do nejakeho kráľovstva. Tam bude koruniek kolko len bude chciet. (Vymyslené kvoli tej slovnej hračke)
Toto sa stalo uz naozaj
Kamarat povedal že je nadaný.
Tak som mu povedala ze ho zoznámime s kamaratkou Danou.
Pestuje.. nachadza sa tu pes alebo tu sa kŕmi jedlom
@terezkaarthuramax ja si strasne pamatam ako dieta ze sesternica krici ze zavolaj Cezara(nemecky ovciak)
Hovorim jej : Je
Ona: kde je ?
Ja: vsak je
Ona:boze kde je ked ho tu nevidim (boli sme v zadu v zahrade pri kurine )
Ja: je ,ako ham ham , chaluje 😀😀
@valikasikulova ja som to v detstve nevedelá. V jednom časopise boli a ja som bola smutná ze ja to neviem.. a len pred asi dvoma a štyrmi rokmi roky na to zacalo napádat..
Asi prva bola ze prišiel za nami kamaráti Ľubko a paľko. Tak som im isla dat schválne minerálku Ľubovianka. pPaľkovi som aa odpravedlnila lebo Paľkovianku nemamd.
@terezkaarthuramax ja stále prosím nášu starú sučku vo vani po sprche- otrePSA. Deti jedávajú cestovinky => lodné novinky.
@sendyle podobne ma napadlo
..pýta sa dievča učiteľa:anglištiny ,,čo je to i love you?"
,,milujem ťa" prekvapene dievča povie.. no ja neviem ale nemali by sme sa najprv spoznať? ?
Na tomto je dobre to, ze moze tam byt viac slov.. anglicky. Krore tam pasuju... chces alkoho? Daj mi pokoj..
mojej kamaratky dcérka sa má opýtala či mám elipsiu.A ja že čo je to elipsia a to bola epilepsia.
@jakubrianka mile.. nerozumiem ale to s tymi cestovinkami n
@terezkaarthuramax Ja mám rada obmeny známych výrazov, napr.
Ferdo Nemravec
Slovenská maródna strana
List chlastníctva
@alickapusinka Nechápem....asi som dementná....ale toto nemá so slovnými hračkami nič spoločné🙈
@niekto2hy @aniekto2hy poznám prirodzeného človeka ktorý/á o sebe vyhlasuje, že je taká od prirodzenia ;).
@terezkaarthuramax Keď mi deti nechceli jesť čítala som im rozprávku a tam boli spomenuté čerstvé lodné novinky, my sme jedli “cestovinky” a odvtedy sú to čerstvé lodné novinky.
Asi iba ten vtip, kde ucitelka chce, aby deti povedali vetu na dane slovo. A da slovo ananás.
Prihlasi sa Dezko a spusti: “Tatko isiel do krcmy a na nas sa vysral.”
Matka zvoláva deti z ihriska cez okno- Luciferi poďte spať! Susedia sú pohoršení až do chvíle, kým im matka detí nevysvetlí, že ich tak volá odvodeninami z ich kstných mien Lucia a Frantíšek.
Vraj podľa skutočnej udalosti :D.
@moonlight1210 fúha ananás sa vie vykakat? Jedinecne ovocie teda
@moonlight1210 a ked sme uz pri velkej potrebe, napadlo ma Vykakali. Teda znamy Reper niekomu vyká
@moonlight1210 ja to poznám ako "rodičia išli do kina a na nás zabudli." Alebo teda "...ananás zabudli" 😁
@mandarinka555 tak aby si nebola dementna tak žili byli včernobyli ded i babka ded byl debil babka šlapka.Stači.
@buberova načo by im bol 🍍v kine 😁😁
@alickapusinka Ty si ináč v poriadku? Psychiater čo na to hovorí?
Svet lásku má.... Svetlá skúma

Vás a vašich detí = váza vašich detí, na sj sme si ich písali veľa ale teda kto by si to pamätal 😃