Sme spolu, hoci má on priateľku
V starej praci kde som pracovala asi pred 3 mesiacmi som spoznala chlapa v mojom veku velmi sikovneho kuchara ktory tam chodil len na zaskok.. ked sme sa spoznali vedela som ze ma priatelku tak som si nerobila ziadne nadeje u neho aj ked bol velmi sexi ... po pol mesiaci som zhanala inu pracu a on mi dal navrh a vybavil mi miesto u neho v praci kde normalne pracuje .. stale sme si pisali a ked som uz nastupila do novej prace tak sme boli aj spolu casto .. zacali sme sa viac zblizovat uz aj spolu spavat .. v zamestnaneckej izbe kde sme boli asi 6 tak my dvaja sme spali v spalni .. niejako sme to netajili takto to funguje uz asi mesiac len mam trocha zly pocit z toho kedze stale ma priatelku aj ked mi vravel ze uz vraj nic medzi nimi nieje ze ju uz dost dlho nevidel ze sa len hadaju... neviem co mam robit .. ci stym mam seknut alebo cakat
@alaguema No dobre, ludom neberiem ich pocity, respektujem ich, ale niektore veci su proste dane a tym padom niektore nazory uplne smiesne 🙂 Ja si tiez mozem mysliet a povazovat sa za psika alebo kvetinku (alebo si dosad co potrebujes ako xy), ale psik alebo kvetinka (alebo xy) nikdy nebudem a v tom je ten vtip, o ktorom pisem...Bola by to podobna hlupost ako ked ty nepovazujes za rodinu bezdetne manzelstvo. Extremny priklad, viem, ale myslim, ze to krasne porovnava :D
@alaguema a čisto na zamyslenie, rozvedení s deťmi sú rodinou alebo nie? Veď sú tam predsa deti, no na druhej strane tam už nie je manželstvo. A je vôbec cirkevne uzatvorené manželstvo rozvedené svetským súdom manželstvom alebo nie? Takto by sme sa tu mohli naťahovať do ďalšieho dňa.
@sellena Pekny postreh s tymi rozvedenymi a suhlasim🙂
@ghostsgirl prečítaj si môj posledný príspevok, prosím ťa. Mne osobne je to fakt jedno. Ale treba si uvedomiť, že je to len určitá právna forma, ktorá keby zanikla, tak by tí ľudia už žiadnu rodinu netvorili. Zatiaľ čo tí, ktorí majú deti (a hoci nie sú zosobášení), rodinu tvoria bez ohľadu na to, aké právne formy aktuálny systém uznáva. Už sa chápeme? Či si pes, alebo kvetinka je dané. Rovnako ako je dané, či máš s niekým dieťa. Ak ho nemáš, tak sa jedna konkrétna rodinná vetva uzatvára, nepokračuje ďalej, končí...a na tom žiadny ľudský zákon nič nezmení.
@alaguema dakujem, precitala som si ho raz a stacilo mi :D
ale ved ja ta chapem, ja rozumiem co sa tu snazis odargumentovat, ale mozem to povazovat za hlupost, ze?🙂 Lebo proste spolocnost sa vyvija a vznikaju pravne a ine formy, to je tiez dane🙂 Aj slovo rodina vznikla prave vdaka konvenciam. Inak by sme mohli zit len tak ako niektore zvierata, ze odrodim a je mi sum a fuk nejaka rodina, nejake pravne formy...Tam sa tiez na rodinu nehraju, aj ked maju zhodne geny ;)
@tt247 cirkev je subjekt, ktorý sa nachádza úplne mimo môj záujem. To by bolo zase na dlhú a kontroverznú debatu a do toho sa mi nechce...
@ghostsgirl úplne kľudne to môžeš považovať za hlúposť 😉
@alaguema super, dakujem 🙂
@ghostsgirl to si potrebovala moje povolenie? 😂 Ach jaj...Majte všetky pekný deň 🙂
@alaguema jaaj roztomila si, ako by si sa chcela stale hadat ( ale uz koncim a nebudem sa hrat dalej tuto hru, lebo sme celkom trapne ako sme to tu zaspamovali 🙂 sice nepotrebovala, len som to povazovala za ukoncenie pisania tych bludov z tvojej strany, tak za to ti uprimne dakujem 🙂 zase sme sa nepochopili asi ;)
@alaguema ak sa tu ideme chytať za slovíčka, tak dobre. Napísala si, že rodina vzniká narodením dieťaťa. Takže rodina s adoptovanými deťmi by podľa tvojich pravidiel vlastne nebola rodina. Tam sa predsa žiadne dieťa nenarodilo, takže tam nie je zachovaný "rod" a nie je tam ani žiadne "rodiť" ako si to ty nazvala. Veľké trhliny má tento tvoj názor, ale pokojne si ho nechaj. Hrdá matka rodu.
@alaguema pozri,to,ze ty v nieco neveris,ci si skepticka....este neznamena,ze to neexistuje a ze to v dnesnej dobe nie je mozne,ci dajme tomu malo pravdepodobne....
nie je to este take zle so svetom,aby vsade bola len pretvarka atd
a ked je-tak potom je to chyba kazdeho z nas,pretoze svet robime my,nie iba ti druhi.....my tento svet robime,vytvarame
@matazirafa mozno ma gynekologicku operaciu a chudak, nemal kam bimbasa strkat. Chudacik, ma to tazke. Podla mna autorka by mala ochotne ponuknut vsetky otvory a zamestnavatel k bonusu, ze sukat moze pocas pracovnej doby, este by mal aj plat zdvihnut.
Kks toto je komedia
A ešte k tomu obmedzenému názoru, "že rodina sa vraj odvíja od slov rod/rodiť/pôrod. A tam kde sa neRODilo, tam vraj nie je RODina" dodám, že slovenčina nie je jediný jazyk na svete. Čo potom takí chudáci anglicky hovoriaci ľudkovia? Tí v živote nebudú mať rodinu, lebo im to slovne nepasuje.
@borka20 Ahoj, no trochu rychlo si s nim isla do postele..skor by som pochopila keby u Teba hladal oporu a pochopenie (ak naozaj nema dobry vztah) a zapozeral by sa do Teba...ale nespal by s Tebou. Vztah chce cas a nie je postaveny len na sexe. Uvidis, ako sa to ide dalej formovat. On mal byt zdrzanlivy (ak mu na Tebe zalezi povedat takto nie..) a nie spavat s Tebou a este ked o tom vedeli vasi kolegovia. Ako Ta teraz mozu vnimat? Ako sa vidis Ty? Stalo to zato? Mala si to posunut. Sex pocka. Riskovala si, ublizila a teraz sa to iste mozno stane Tebe. Nemoralizujem len si na to isla z opacneho konca. Taka vzajomna ucta musi byt a respekt vo vztahoch. Nemas ukonceny, nerozbijem. Drz sa.