icon

Smer Rodina - Boris Kollár

nepic
28. aug 2023

Dobrý večer ženy. Zaujímal by ma váš názor a argumenty,prečo ne-voliť stranu Sme rodina - Boris Kollár. ? Ďakujem za všetky názory. 😀

Strana
z2
deti95060810
28. aug 2023

Páni moji , zas politické okienko.... 🙄
už tie voľby aby boli zajtra...

zuzanka.zuzu
28. aug 2023

ono budú nejaké voľby? ani som si nevšimla 🙄
PS: dnes na FB v Bazáre pre chlapcov začal admin pridávať platenú politickú reklamu 🙈 to je hnus

seahorse27
28. aug 2023

1. Lebo uz nazov strany na cele s panom plemennym B. je absurdny
2. mafiansky klub (viem, ze ich kandiduje viac 😬)
3. pojde aj s certom do koalicie, aby ostal pri korytku

walentina7
Odpoveď bola odstránená
marianarem
28. aug 2023

@nepic Za mna je to strana bez chrbtovej kosti, ktora nema ziadne vyhranene smerovanie a jedine, cim sa vo velkom prezentuju, je, ze chcu pomahat, cize rozdavat chudobnym. Populizmus ako vysity. Predseda strany mi pripada, ze si mysli, ze nad neho niet - uz len fakt, ze si stranu nazval svojim menom, o niecom svedci. Za mna toto nie je seriozny politik.

oli18
28. aug 2023

Uz len preto, ze sj zalozil tuto duskusiu mas u mnohych z nas velke minus. Hoci bezvyznamne, ale mas 🙈

kristinapetronela
28. aug 2023

Lebo on je zvrateny celý jak je

226lenka
28. aug 2023

Nepáči sa mi názov jeho strany sme rodina. Keď tento človek má byť vzor tradičnej rodiny tak Boh žehnaj Slovensko

kat_
28. aug 2023

tam neexistuje argument, preco volit... len preco nevolit... ved on je zvrateny a zmyslom existencie jeho strany je len chranit svojich, taky Smer v ruzovom

vler
28. aug 2023

@nepic predstavitel strany je primitivny vulgarny chlap ktory ma strasie odporom. Nemam zaujem o nic s cim je spojeny. Nechapem ako mu tolke zeny boli ochotne vliezt do postele

mircalla
28. aug 2023

@nepic Kollar je kurevnik, byvaly vekslak, mafian, klamar, ktory pojde s kymkolvek, aj s Ficom. Jedine u nas moze byt predseda parlamentu. Dalej vdaka nemu si generalny prokurator robi, co sa mu zachce.
V strane nema ziadnych kvalitnych ludi.
Preco volit? Nic ma nenapadlo.

h2
28. aug 2023

To je jeden tak nechutný chlap, že by som ho nevolila, ani keby nikto iný nekandidoval. Keď vidím na billboardoch "Sme rodina, sme normálni", neviem, či sa smiať, alebo plakať.

kristiii
28. aug 2023

@nepic tak keď niekto ako on, čo má už ani neviem koľko detí s koľkými ženami, hlása, že je za tradičnú rodinu a dvaja homosexuáli by boli fuj fuj hnus rodina, to v žiadnom prípade..tak to mi stačí, prečo ho nevoliť (okrem toho, že je mafián a pod.). On je za mňa totálne dno všetkých volebných možností. Dôvod, prečo ho voliť, nenachádzam absolútne žiadny, to je snáď horšia voľba než Fico a to by som neverila, že nieco také môže byť...

plnenapaprika
28. aug 2023

@walentina7 ??? Co?

slovakboy
28. aug 2023

@nepic ja som počul že Cosa Nostra v Taliansku si púšťa inštruktážne filmy o Borisovi Kollárovi. A snažia sa z nich pochopiť ako sa dostať ako mafián až na ústavného činiteľa. To sa ani im nepodarilo

plnenapaprika
28. aug 2023

@nepic Existuje dovod, precoho volit? Vazne?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
marca12
28. aug 2023

@nepic uz len preto,ze takto si rodinu nepredstavujem,aby si chlap znackoval kazdu zenu,o ktoru zakopne a robil deti bez rozumu. Otec rodiny ma detom venovat cas. A navyse rozprava o tradicnej rodine, to ako fakt tento clovek rozprava o tradicnej rodine? A dovoli si ponizovat homosexualov

marca12
28. aug 2023

@slovakboy velmi lahko,kazda volicka sa vidi v jeho hareme a dufa,ze prave s nou splodi dalsieho potomka

plnenapaprika
28. aug 2023

@walentina7 dakujem! A grcam

erikavesela
28. aug 2023

Je mnoho dovodov: mafian, vekslak, klamar, uchylak, plagiator, nasilnik, zlodej....cela ba ho pozna v sustiakovej suprave pred kyjevom.......kollar potrebuje politiku na zabezpecenie svojich potomkov...co myslis, preco urobi vsetko pre to, aj s diablom by sa spojil, aby tam ostal???...nazov sme rodina presne vystihuje jeho umysly

aalt
29. aug 2023

Uchyl, ktory vypisuje detom na internete nechutnosti. S takymto clovekom by som nedovolil dcere si pisat, nieto stretavat sa. V parlamente mohol skoncit naozaj iba na Slovensku ...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
plnenapaprika
29. aug 2023

@slovakboy a k papezovi. Svet je hore nohami

nepic
autor
29. aug 2023

@nepic
Ďakujem vám všetkým za príspevky, všetky som sledoval a aj som si ich prečítal. Ja nie som zástanca Borisa,len som tak nejako došiel k tej strane "Sme rodina" vylučovacou metódou.
Väčšinou ste aj napísali prečo ich nevoliť,tak ak by ste boli ešte ochotné,keby ste mi aj napísali ktoré iné strany tieto nedostatky nemajú ktoré sa tu vytkli. A to už bude všetko 😀.
Ďakujem Vám veľmi pekne a prajem ešte pekný večer. 😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
nepic
autor
29. aug 2023

@sheila121
Tak ale jeho deti nie sú môj problém,to sú jeho deti. On na ne platí alimenty a má dosť majetkov na to aby si to mohol dovoliť. Myslím že im nechá viac,ako veľa tu prítomných čo majú jedináčika.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mircalla
29. aug 2023

@nepic A urcite sa im aj venuje ako my, normalni rodicia, ze? Je s nimi denne, rozprava sa s nimi, uci, vysvetluje....Tie deti su prakticky polosiroty
Jedine co robi je, ze posle prachy na ucet. Mas trosku pomylene hodnoty

mircalla
29. aug 2023

@aalt Uchyl som zabudla. Vidis to

Strana
z2