icon

Smradľavý vianočný strom

lubiss
3. dec 2017

Kupili sme vianocny strom cez eshop s 3d ihlicim a tym klasickym 2d taky mix ....ten strom priserne pachne umelinou a nebol zrovna z tych najlacnejsich :/ 2 dni som ho vetrala vonku dala som ho dovnutra s tym ze hadam sa vyprchol ale on smrdi a smrdi ...viete mi niekto poradit co s nim aby ten puch zmizol ?

petranelkova
3. dec 2017

Fuuha tak ho tam este nechaj nech poriadne vymrzne a ak bude smrdkat dalej, tak ti neostane nic ineho, ako ho niecim navonat.

swennie
3. dec 2017

@lubiss My máme tiež taký stromček, kúpili sme ho tak 5 rokov dozadu. Ale teda so smradom sme problém nemali. Ja osobne by som ho reklamovala, lebo viem, že to nebola lacná záležitosť a ako píšem, výrazne smrdieť by asi nemal.

bettie
3. dec 2017

@lubiss ja by som ho tiež reklamovala, ja som kúpila umelý buxus a ten tiež príšerne páchol, ale bol určený na balkón, tak som to nechala tak, ak by to bolo do interiéru, tak by som ho vrátila

lubiss
autor
3. dec 2017

No skusim ho dt este vysmradnut aspon na tyzden a teda ak to nezaberie tak asi pojde odkial prisiel :/

katarinamarkova
3. dec 2017

@lubiss ak si kupovala cez e-shop vies tovar bez udania tovaru vrátiť do 14dní a predavajuci ti musi vratit cenu za tovar.