Smrdí mi práčka
Mám novu práčku (1r.), ale smrdí...čo mám robiť?
potrebujem radu dala som prat prádlo a keď som ho vybrala strašne zapáchalo ako aj pračka.manzel ju rozobral ale nič sme tam nenašli tak som tam naliala liter octu a dala som na 90 stupnou po tomto ukone mi uz pračka nevypustila vodu a stale pachne uz som dala aj krystalicku sol ale nevypusta.kde je chyba?
@renuska12345 pozreli ste aj odtok v stene? tu strunku vycistit. my sme mali to iste 🙂
@renuska12345 Skús ešte raz zopakovať. Vyčistiť aj filter. Pokiaľ nezaberie, treba vymeniť hadice.
dakujem za rady,prisla som na to preco nevypusta vodu,manzel zabudol napojit kablik na vrtulku co pohana vodu a zapach sa znizil na minimum po krystalickej sode a esye potom ocot a citrdeko a uz periem.este raz dakujem za rady.
čo ju uplně komplet vyčistit, gumu u dveri, hadicu na pritok a odtok vody, bubom a komplet všetko. Alebo potom skus technika
Hoďte do práčky tabletu urcenu do umyvacky riadu a zapnite. Sa vam vyčistí a nebude smrdiet.

Ja pouzivam na cistenie pracky prasok Dr.Beckmann raz za 3 mesiace. Inak mam pracku stale pootvorenu.