ahojte rozhodla som sa otvorit tuto temu, lebo je tema na okres svidnik co su bud tehotne alebo maju dieta a ja k nim nepatrim. ocakavam ze sa tu budeme stretavat a ocakavat kedy z nas budu stastne maminky
ahoj....., som rada, ze sa nasiel niekto kto otvoril temu stropkov...., teraz som nemala velmi cas tu chodit, ale dufam, ze uz tu zajdem castejsie🙂))
pekny den🙂))
ahoj som rada ze aspon niekto, len skoda ze je nas tu tak malinko, ale asi sa boja alebo nevedia ze tu taka tema je
ahoj...., myslim, ze sa skor boja...., pravdepodobne si len citaju prispevky a nepisu...., ja sa este lel na tu dlhu cestu pustam...:((( aty ako ssi na tom???
ahojte dievcata 😀 no tak sa aj ja pridavam,len neviem ci tu este chodite lebo ste dlho nic nenapisali....
serus deva, no mozme to tu trosku rozveselit a mozno sa pridaju,
😉
no alebo nas poohovaraju 😉 inac my pracujeme uz na druhom takze mozno budeme chodit obidve bruchate...aj s marcelou 😀
to fakt uz druhe, nejak skoro, ty si nejaka rozbehnuta
a potom si dame stretko tie co su v nasom teme, ok 😉
jasne len aby sa tu este niekto pridal... 🙂 inac pojdeme len my dve 😀
nieje ziaden problem a budeme sa tvarit ze sme sa nikdy nevideli.ok
😀 plati
no co? kde si? nejak to tu zanedbavas..... 🙂 🙂 🙂 musis sa polepsit moja 😵
Ahojte
mozem sa pridat?? 😅 ja nie som snazilka ani tehulka,ale uz mam deti a nezijem ani v stropkove ale pochadzam z toho kraja 😵
ahojte 🙂))
som rada, ze sa nam to rozbieha...., dufam, ze sa k nam pridaju aj ostatne dievcata, ktore si to tu len citaju....., ako zijete????
pekny zvysok dna 🙂))
dobre ranko dievcata 🙂))
ahoj marcela no dufam ze sa nas tu nazbiera viac...ty si priamo zo stropkova?
ebel vitaj...urcite sa mozes pridat a odkial si?
Ahojte
nie ja som z breznice ,kedysi som bola varena pecena v stropkove ale uz 10 rokov som v londyne a vy ste obe stropkovcanky?
veru akosi tu neprispieva vela stropkovcaniek ... aj ked som si ista ze ich tu dost na konovi 😉 snad sa casom pridaju
ahoj ebel,ja som priamo zo stropkova ale fazulka1512 je z breznice..takze ste boli mozno susedky 😀
dobre ranko dievcata🙂))
akosi sa ku nam nikto nepridava......, ako sa mate???
tak čo stropkovčany?? kde ste??
ahoj dana ako sa mate?
čau silvi!!!! my sa máme výborne!!! teda,,,
ja pracujem, a tatik je na materskej, a užíva si to poriadne 😀 😀 😀
nejak nám tu nikto neprispieva, ,,stropkovčanky nemajú čas!!
a ty sa ako máš??? ako maličký!! bože je taký zlatý, akože manžela vobec nepoznam, a sa mi zdalo, že ked bol tvoj malý ešte malý tak bol viac na otecka, ale teray sa čím viac ukazuje že to je Glodek jak vyšitý!!!
je zlatý!!!
dufam, že ta aj počuva a že ste zdravučkí!
moja bola donedávna kojená a chorá mi ešte ani raz nebola...klop klop klop----
😀
ahojte baby, no pomalicky ale isto sa to rozbieha, to je super
prajem vam vsetkym krasne vianoce, plne radosti a pokoja
ahojte zeny...dani my sme zatial tiez chory vobec neboli...aj ked ja som maleho kojila len mesiac 😒 ale je velmi dobry...take poslusne dieta by som priala kazdemu 😀 len spi,hraje sa a papka...a od 3mesiaca mi prespi skoro celu noc.
mati aj ja ti prajem stastne a vestele a nech ti jezisko posle bociana...aj ked sa dostavi oneskorene,ale hlavne nech pride...a budeme sa potom predbiehat ze ktora ma vacsii pupek 😀 😝
silvi no ja mam teraz vacsi ako ty ale ty ma coskoro dobrehnes 😀
a moj bocian asi zamrzol na pol ceste, ved december
ale nam riadne nakurilo v tom varosu a okoli
ps silvi- bez mien prosim
a zasa je tu mrtvo, ach jaj 😔
dobre ranko dievcata🙂)))
fazulka mas pravdu akosi sa to tu brzdi...
lebo nas je malo...
to znaci ze v stropkove asi malo dievcat chodi na konika, a nevedia o co prichadzaju ☹
to tu nieje nikto zo stropkova ☹