Sníva sa mi, že ma manžel podvádza. Čo to znamená?
Neviete mi poradit, preco mam taketo myslienky, vlastne sny, ze ma manzel podvadza? Su to hnusne predstavy. V skutocnosti je uzasny, mily, pozorny, milujeme sa velmi. Nechcem mu take ani spomenut, aby som nenarusila doveru, lebo je to len v mojej hlave, no sama na seba sa hnevam, ale nemozem za to...ako to mam odstranit z hlavy, cim to je???
Neznamená to absolútne nič, je to len sen. Mne sa tiež snív a kopec čudných vecí, aj také, že ma dakto znásilníl, a iné. a nikdy sa nič nezmenilo. Všetky tie snáre, vyklady snov sú úplna hlúposť, kedysi som tomu verila, ale kopec tých snov sa nenaplnilo. Súhlasím príspevkom nadomnou, mne sa tiež veľakrát stáva, že s ami sníva o niečom, čo ma čaká druh ýdeň, alebo niekoľko dní potom, a samozrejme, to v to msne dopadne zle, že to nevyjde a tak. A nakoniec, keď nadišiel deň D, prebehlo to úplne v pohode.
@selisel Take iste sny sa mi snivaju tiez. Priblizne po pol roku alebo roku nasho manzelstva. Tiez sa v skutocnosti velmi lubime, mame krasneho chlapceka a planovali sme vela veci do buducnosti..Ale i napriek tomu stale tie sny dookola s mensimi obmenami. A teraz...manzel mi zomrel takmer pred mesiacom a predstav si,ze sny pokracuju..teraz ma to boli este viac ako pred tym. Jeho smrt v zadnom pripade nedavam do suvislosti s tymi snami, no tiez som v poslednej dobe hladala vyznam toho vsetkeho...a nasla som...zevraj stastne manzelstvo...
@flos8 ahoj , mne sa ti snivalo teraz ze som bola u lekara a ze tam boli 3 sestricky a ani jedna mi nevedela nabrat krv, sranda ze toto sa mi stava aj naozaj lebo mi horsie vidno zilky 🙂ten snar urcite pozrem lebo ja bych daky dobry chcela si kupit len neviem aky, ale pozrem to co ty pises,,,aj je tam daky konkretny autor a nazov toho snaru presne ? ci len klasika ze snar a hotovo 🙂 a si v manzelstve stastna ked pises ze bohuzial ja som vydata 🙂? ci to bolo na margo toho predosleho sna co sme sa minule bavili 🙂
@jankaznitry smutne ze ti manzel "odisiel" :(....zelam vela sil aby ste to so syncekom vsetko casom zvladli ,,,,
Tak určite v snoch sa hlavne odraža podvedomie, to čo ťa skutočne hneva, alebo čim sa zaoberaš, hoci aj o nejaky čas neskôr.
Napr my s mm sme takí, že ja sa vela bojim a môj mm na každy môj strach odpoveda : Čo zas vymyšlaš, nič sa nemôže stať, zas tie tvoje tragicke scenare.
A minule sa mi snivalo, že som stala v okne pozerala z okna a z neba padali kusy žeravych kamenov, videla som ako tie žerave gule ničia panelak čo stoji oproti nam, a vydesena hovorim manželovi. "To je koniec, pred tymto neutečieme, určite to zniči aj nas." A on na to tym svojim flegmatickym tonom " Zas tie tvoje tragicke scenare... Čo by sa malo stať, prestať vždy všetko vidieť najtragickejšie ako môžeš."
Až som sa z toho prebudila 😀 😀
@flos8 a uz sa dlho snazite? stale sa nedari? alebo uz ste daco namiesali 🙂.my uz sa snazime hodne dlho, a take sny uz z toho mam ze dovidenia, stale sa mi sniva o lekaroch, krvi, vysetreniach,,,,,a o tehotnych zenach, tolkokrat som uz vo sne videla tehu zeny .....
verim ze aj to nase babenko na nas caka a pride uz k nam,,,
som mala dnes taky zaujimavy sen som aj pozerals nar na nete a vyslo to pekne 🙂 tak uvidime 🙂
zeny a aky ste mali najkrajsi a a aky najdesivejsi sen ?🙂
@tatinka My sme nedávno babo stratili v 6tt, ale snažíme sa ďalej. Mne sa zvykne pred menzesom snívať krv. Nedávno sa mi snívalo, ze som krvacala a nedošiel 😉 Teraz sa mi sníva tehu oblečenie, ze nakupujem a tak. 😀 Dokonca sa mi snívalo vlastné dieťa. No neviem či naozaj moje budúce, ale v tom sne bolo moje 😵
@flos8 ten sen o tovjom dietatku - co malo obecene? ja som mala jeden sen tiez este minuly rok presne na Vianoce a som si ho aj dala vylozit a zial udial sa presny opak opak toho sna ale splnilo sa to co mi bolo vylozene :( , nechcem ta strasit,,,,ale vraj zalezi na tom co dietatko malo na sebe,,,,a kedy sa ti ten sen snival,,,ak sa ti snival este pred tym ako ste prili o babo tak to bolo ono-ten anjelik co bol na chvilu u vas,,,,mne sa vtedy snivalo ze sa mi narodilo dietatko a bolo cele v bielom a potom som kratko po sne aj otehu ale teda zial tiez nam zakratko odislo a vtedy ked som si to dala vylozit mi povedali ze ked bolo v bielom tak je to anjelik ktory na chvilu pride a odide a aj sa tak stalo,,,,s tou krvou sa aj mne sniva kratko pred menzesom ale obcas mi vraveli ze krv v sne znamena zivot tak neviem,,,,
drizm ti palciaky aby sa miminko podarilo cim skor a nech vsetko dobre dopadne 🙂)
@tatinka nemám potrebu konzultovať svoje sny s cudzou osobou.
Na zopár vyš. sme boli, obaja sme zdraví a v poriadku, lekár to ďalej neriešil. Zmenila som ho, keď som otehotnela. Takže toho nového mám krátko. Nechávame to na prírodu. Neviem či by som chcela riešiť umelé oplodnenie. Ale tak bábo chcem veľmi, tak keby nás dohnalo, tak asi hej.
@tatinka dnes sa mi snívalo moje dieťa. Spala v postieľke. Bola som užasnutá, lebo spala celé dve hodiny 😀 Nebola v bielom, bola niečom vzorovanom hnedej farby a ja som bola neskutočne šťastná, že ju mám. Potom sa zobudila, bola nahá s divnou plienkou a strááášne dokakaná. Až tak, že keď som ju preniesla na posteľ bola okakaná malej posteľka, moja ruka i veľká posteľ, kde som ju chcela prebaliť. A keď som chcela zobrať vlhčené obrúsky, kt. som minule naozaj reálne kúpila, tak som ich nemohla nikde nájsť.
Dúfam, modlím sa a prosím, aby to zase nebol anjelik, ktorý nás opustí. Bola taká krásna!
Som veľmi zvedavá čo mi zajtra povie lekár. 😵
@flos8 tak myslim ze toto je dobre znamenie, dietatko nebolo v bielom takze to je dobre znamenie a vykaly v sne znamenaju stastie a dobru spravu takze myslim ze lekar ta zajtra potesi 🙂 drzim ti palceky...ne sa zas snivalo ze lezim v postely a okolo mna su 3 zdravotne sestricky a hovoria mi ze musim ist na tretie ivf a normalne som sa zobudila na to ako hovorim ze uz nie,uz nechcem,,,,
@flos8 ja dufam ze to bude tak ako si ty pred tym pisala ze sen ukaze opak, ze ked sa mi snivalo ze kazu ist na tretie tak ze uz mi nebude hadam treba a hadam sa uz tam hore na domnou zlutuju a dopraju aj nam rodinku,,,,uz som bola na 3 iui, 2 ivf, ket, raz som potretila takze za 4 roky uz mam toho dost,,,,,a tiez uz aj financie dosli lebo je to velmo drahe,,,,

V snoch sa odraza nase podvedomie. Najskor to bude znamenat to, ze sa toho podvedome bojis, alebo sa to stava v tvojom okoli.