Snívajú sa vám zvláštne sny?
Ak áno, aké?
Mávam sny aj reálne akoby zo dňa sa mu niečo sníva co som práve zažila alebo potom úplne nezmyselné.No myslím si ,že sa tým len nejak podvedomie snaží odventilovat a nespracovane emócie sa takto ukážu vo sne .Naopak keď mám kľud a nič neriešim tak sa mi nič nesníva. No nemám rada keď sa zobudím s takým tým zlým pocitom zo sna .Občas nad tým ešte pol dna premýšľam.
@lindous mne sa raz snívalo že som šla behať okolo rieky a prúd vody ma stiahol pod vodu. A nedávno som mala myšlienky o politike (čítala som si niečo) a potom sa mi snívalo s jedným politikom 😆 neviem prečo ale z tých snov potom na druhý deň mám "rozhádzané" myšlienky
Mne sa sníva málokedy, ale vždy sú to absurdnosti. Často sa mi sníva, že lietam, alebo, že blúdim v nejakej veľkej, nezmyselne skonštruovanej budove. Naposledy, čo si pamätám, sa mi snívalo, že medzi naším domom a susedným tiekol veľký potok (samozrejme, že reálne tam žiadny nie je) a aj celé okolie vyzeralo úplne ináč, len naše domy boli tie isté, ináč všetko úplne iné. 🤷♀️
Mne sa niekedy snivaju sny, ze pride za mnou nejaky mrtvy pribuzny a snazi sa mi nieco povedat. Ja sa ale vzdy strasne zlaknem a aj ked chodia opakovane, nepodari sa im nic povedat, resp. podarilo sa len raz. Potom sa mi niekedy snivaju hudobne sny, kde dej ani nie je podstatny, ale hra tam v pozadi velmi vyrazna a pekna instrumentalna hudba. Este nejaky cas po zobudeni si pamatam melodiu, ale bohuzial ju vzdy tak do hodiny zabudnem. Nebyva to nic zname, skomponuje sa mi to hlave.
Za najdivnejsie povazujem ale dva sny, kde som ja vobec nevystupovala, ani nikto znamy. Proste sa mi snival pribeh uplne neznamych ludi.
Zvlastne tiez bolo, ked sa nam zhruba pred mesiacom s manzelom snival v tu istu noc sen s tym istym dejom. Nebolo to nic, co by sa nam niekedy stalo a ani sa v ten den nestalo nic, co by to mohlo pripominat.
To, co opisujete, su divne sny?? Mne sa snivalo o cokoladovom Titanicu oblozenom paprikou 😅😅
No jasne ze snivaju dnes nad ranom som sa zobudila na sen ze som bludila po dajakom velkom dome a prenasledoval ma lykozrut vsetko by bolo ok keby nevyzeral jak typek z toho hororu wrong turn 😄a potom som este hodinu rozmyslala preco som to nazvala lykozrut ked to tak nevyzeralo 👉😄
občas áno, ako každému, a čo? Mávnem nad nimi rukou skôr než by mi stihli "rozhádzať myšlienky"...

Pravidelne, no často sú tak bizarné, že sa to nedá poriadne ani opísať, iba mám po nich chvíľu veľmi zvláštny až zmätený pocit a potom ich vypúšťam... a jednu dobu sa mi zvyklo snívať, že pred niečím utekám a skrývam sa (na rôznych miestach, (rôzne miestach, napr. moja stredná, hotel, pivničné priestory), často som nevedela pred kým či čím, iba sa cítila hrozne napäto...