Snívajú sa mi sny s mojím prvým priateľom

modramamka
31. jan 2014

Ahojte.Chcem sa opýtať,či je normálne,že sa mi sníva s mojím prvým priateľom.Aj dnes to tak bolo,dokonca tam šla aj pesníčka,ktorej sa celé ráno neviem zbaviť,a pritom slovenské pesníčky nepočúvam (text a melódiu poznám,hrávala sa často v rádiách,ale nemám s touto pesníčkou nič spojené k prvému priateľovi).
Bol mojím prvým aj v sexe,po rozchode som chodila s ďalším dva roky,s ním som sa rozišla a potom som sa dala dokopy s mm,s ktorým sme spolu už sedem rokov.Prvý priateľ však nechal mňa.Ale dokopy to už bude 9 rokov od rozchodu s ním,vôbec sa spolu nevídame,stane sa,že raz za rok sa niekde vidíme(viac nie),ani spolu nie sme v kontakte,ani mi ho nikto nepripomína,nemám žiadne fotky s ním,skrátka nič.A v snoch ho väčšinou mám veľmi rada,nikdy v nich nebolo nič zlé.Je to normálne?

romana19
31. jan 2014

@modramamka Ano je to normálne, ľudom sa sníva. 😉 😉 😉

modramamka
autor
31. jan 2014

@romana19 Čakala som takú odpoveď,skôr som sa chcela opýtať,či sa SNÍVA aj s BÝVALÝMI.

romana19
31. jan 2014

@modramamka Ty si tak zvláštne na konci položila otázku, či to je normálne. ale asi tu najdeš svoju odpoved.

Bývalý priateľ / Expriateľ/ Ex. Predstavuje všetky nádeje na lásku, ktoré nie sú v tomto okamihu naplnené v súčasnom vzťahu alebo v minulosti. Je to aj časť obrazu vášho pudového mužského archetypu animusa, ktorého ste nedokázali dostatočne spracovať alebo mu porozumieť. V astrológii je tomuto symbolu najbližšie pôsobenie planéty Mars. Vidieť ex-priateľa vo sne znamená návrat do minulosti a spomienky na určité aspekty vzťahu, ktoré neboli naplnené. A možno je to len nevedomé vybalancovanie súčastného vzťahu o určité zložky, ktoré terajšiemu vzťahu chýbajú. Môže sa jednať aj o výzvu, aby ste do seba integrovali to najlepšie z predchádzajúceho partnerstva alebo partnera. Spolu opäť chodiť s ex-priateľom môže zrkadliť podvedomé spomienky na neho a cnenie po starých časoch. A možno aj túžbu sa k nemu vrátiť alebo aspoň vyriešiť si nedopovedané záležitosti. Niekedy nám takto nevedomie sa snaží pomôcť zharmonizovať postoj k nemu, keď vás hryzie svedomie. Je to akési dobiehanie toho, čo sa v realite už nestihlo uskutočniť. Ak ex-priateľ dohovára súčasnému priateľovi alebo ak vám hovorí názory o terajšom priateľovi, tak to značí, že nevedomie dozerá nad tým, aby ste nespravili podobné chyby ako v predchádzajúcom vzťahu. Vidieť zomrieť ex-priateľa je znakom konečného odpútania sa od jeho vplyvu.

Čítajte viac: http://www.zverokruh.sk/snar/byvaly-priatel-exp...

elina25
31. jan 2014

Mne tak tiež ale môj umrel ☹ Možno sa ti pripomína....

victory1
31. jan 2014

@modramamka Mne sa tiez v poslednej dobe sniva casto s mojim ex-manzelom..musim podotknut, ze stale vychadzame dobre, vidime sa tak 3-4x do roka...ale sny s nim su divne. Stale spolu odniekial utekame, alebo sme za mrezami, ci odniekial nas spolu vyzenu...Nie su to ale stresujuce sny, obidvaja v sne tieto udalosti berieme ako sucast zivota...
..ale necnie sa mi za nim, som spokojna v tomto vztahu..totiz moj ex je najlepsi priatel, akeho si vie clovek predstavit, avsak aj najhorsi partner, akeho si vie zena predsavit......a ja naozaj sa niekedy neubranim myslienkam, ze keby sme sa nerozviedli, kam by nas zivot smeroval... 😉

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jabadaba
31. jan 2014

@modramamka tak normalne ako, ze sa Ti sniva s deckami zo skolky. Tiez o nic nejde. 😉 Su to ludia, ktori boli sucastou tvojho zivota, mas ich v pamati spojenych s roznymi situaciami. No tak mozog pracuje a pospaja kdeco s kdecim a kadekym. Nehladala by som za tym nic vyznamne.

beyjj
3. jan 2015

Ahoj @modramamka, ja som sa dnes rozhodla vyhľadať túto tému kvôli tomu, že už dlhšiu dobu ma trápia sny s bývalým, s mojím prvým. Náš vzťah bol veľmi komplikovaný. Boli sme spolu päť rokov s kratšou prestávkou. Držali sme to v tajnosti, vedeli o tom iba tí najbližší. Rozišli sme sa v zlom, nekomunikujeme už spolu štyri roky, vôbec ho nestretávam. Vlastne asi pred týždňom som išla autom s priateľom a skoro do nás vrazil. Okrem tých piatich sekúnd som ho nevidela už asi rok a pol. Vôbec na neho nemyslím, pretože keď na neho pomyslím zjaví sa mi iba to zlé, čím sme si prišli. Dokonca som mala tri roky pocit, že s rozchodom si zobral všetky moje city a ja už nebudem schopná znova niekoho ľúbiť. No po tých troch rokoch mi vošiel do života jeden muž, ktorý vo mne všetky tie city obnovil. Sme spolu už viac ako rok, sme šťastní, dokonca plánujeme bábo. Ale zhruba desať mesiacov dozadu sa mi začalo snívať o bývalom. Sny sú o tom istom. Naháňa ma po lese alebo sa niekde len stretneme, hovorí mi, že ma miluje, že ma nemal opustiť a podobne. Ráno alebo v strede noci sa zobudím úplne zmätená, neviem, čo si mám o tom myslieť, netuším, prečo sa mi to sníva. No ale dnes bol ten sen úplne špecifický. Iný od ostatných. Snívalo sa mi, že vyhlásil nejakú udalosť, kde sa zišlo celé mesto a okolité dediny. Všade boli obrazovky, aby všetci všetko videli. Nevedela som, o čo sa jedná, keď ma tam priateľ viedol. Povedal mi, že to je koncert. Prišli sme tam a zrazu povedali moje číslo lístku a zjavil sa tam môj bývalý, ktorý si predomňa kľakol. Povedal mi, že mám byť s ním, že on mi dá všetko, čo potrebujem, aj tie deti, čo plánujeme s mojím terajším priateľom. Ďalej neviem, čo som mu odpovedala, pretože som sa prebudila celá mokrá a spotená, akoby sa mi snívala nočná mora. Strašne rada by som vedela, prečo sa mi takéto veci snívajú, no žiaľ, asi sa to nikdy neodzviem.

zuzkavladko
3. jan 2015

Mne sa o byvalych obcas tiez sniva a to celkom pikantne sny 😀 Snivalo sa mi aj o tom, ze drzim moju neter za nohu von z balkona, ze moj pes mi zerie nohu, ze ma moja mama chce zadusit vankusom, ze ja nahanam sefa po firme s pistolou, ze zachranujem mrznucich ludi z hlbokeho snehu, ze som nacapala muza s inou.....pritom si zijem stastnym zivotom, s manzelom sa lubime velmi, nemyslim na byvalych, nechcem zabit netere, s mojou mamou mam prekrasny vztah...mozno toho sefa by som rada zastrelila ale radsej to poriesim vypovedou,..... SU TO LEN SNY. Skor mam pocit, ze TY by si chcela nieco riesit, ked rozmyslas nad snom s byvalym....

moonlight1210
3. jan 2015

@beyjj bud si chces dokompenzovat ten zly rozchod (podvedome ho chces vidiet lutovat a uvedomit si co ti urobil). Alebo mozes mat podvedome pochybnosti o tomto vztahu. Alebo o tom ze sa zopakuje aj s tymto co uz raz bolo. (neveris v seba, ze nezlyhas). Rok na poznavanie a planovanie dietata je malo. To ste este zalaskovani. Vytriezvenie a realita vas este len cakaju.
Ale vo vseobecnosti su to len sny. Keby sa ti tyzden snivalo o spoluziacke zo skoly, bolo by ti to smiesne. A neriesila by si preco prave o nej.