Snívanie o vypadnutom zube a jeho význam
Ahojte. Pred týždňom sa mi snívalo, že mi vypadol zub. Viem, že sa to spája s tým, že čoskoro odíde niekto blízky. No nejako som na to aj zabudla a dnes sa mi snívalo, že som vošla do domu a stál tam otec mojej tety. Chodili sme k nemu veľmi často, keď som bola malá, nemala som žiadneho dedka a tak som jeho brala ako svojho. Teraz ale dlho žijem inde a nie je čas sa toľko stretávať. On už má okolo 80+ rokov, je už dlhšie chorý. V tom sne len stál a išiel z neho kľud, nič nehovoril, ale ja som v tom sne tušila, že je to akoby posledná rozlúčka. Veľmi ma sen rozlúčil, ale volala som našim, vraj sa nič nestalo... Tak neviem, čo si myslieť. Hádam nie to najhoršie :/ prvýkrát sa mi s ním snívalo.
No to by mne musel každý mesiac niekto umrieť. Mam veľmi často také sny. Je to hlúposť. Iba sen.
Aj mne sa občas sníva o zuboch. A tiež som počula, že smrť. Zatiaľ sa to klop,klop neplní. Jediné, čo sa vždy splní je keď sa mi sníva kalná voda. To vždy viem,že ide choroba
@anonym_autor no tak zomrel dakto naozaj?

to nemusí byť hneď - kĺudne o 3 -4 týždne.
kde ti vypadol zub? ak vpredu - blízka rodina, ďalšie zuby - vzdialenejšia rodina, niekde úplne vzadu - veľmi vzdialená rodina.