icon

Sobáš maloletých

dlminika127
4. sep 2022

Dobrý deň chcel by som sa opýtať priateľka podala tento návrh o predčasný sobáš maloletých no potom ju rodičia umiestnili do diagnostického centra že ako bude prebiehať súd do diagnostického centra bola umiestnená na žiadosť rodičov samozrejme problém nebol v nej ale v jej rodičoch ktorý mali problém s tým že som na pol róm ja samozrejme pracujem mám byt od priateľky som starší o 5 rokov mám 22r a ona 17r najprv mali jej rodičia problém s tým že si mysleli že berieme drogy priateľke dali spraviť testy na drogy ktoré boli negatívne ja sám som si dal spraviť tiež aby som im dokázal že ja drogy neberiem no ten problém nebol s ich strany v drogách atď ale v tom že jej rodičia boli rasisti od začiatku som mal tušenie že keď im poviem že som na pol róm tak nastane problém tak som to cca 2 roky tajil priateľka to vedela ale po dvoch rok zistili že som na pol róm a začali mi písať sms že keď sa snou nerozindem tak ju dajú do redukčného centra alebo do diagnostického centra samozrejme sme sa veľmi milovali a aj sa milujeme a kvôli tomu že sú jej rodičia rasisti sme sa nerozišli od začiatku ako som ju spoznal som vedel že jej chýba láska lebo už aj pred tým sa k nej správali ináč ako k jej sestre chodila na internát kde jej rodičia dávali vreckové 5€ na týždeň samozrejme mala zaplatené len obedy a raňajky a večere si musela kolovať sama nemala ani len topánky poriadne nosila jedne rifle všetko som jej kúpil od jedla až po oblečenie je to dlhý príbeh už nechcela by pri rodičoch tak keď že boli rasisti a zakazovali sa jej som nou stretávať milujeme sa a chceme sa zobrať poznáme sa už tri roky milujeme sa a chceme sobáš mámto veľmi ťažké teraz keď išla preč do diagnostického neviem koľko bude trvať kým bude súd za všetky rady dakujem

Strana
z2
dlminika127
autor
4. sep 2022

@liloastitch
Ano je tam neviem ako to tam funguje či je vôbec možné nejako sa snou spojiť

cocolino234
4. sep 2022

@dlminika127 ešte ani nie je isté, či ťa s tvojim problémom príjmu, takže najskôr to zisti ale ja som mala hotovosť, takže som sa na iný spôsob platby nepýtala. Uvidíš čo ti povedia a ak máte v rukáve niekoho, kto vám na súde prilepší, tak o to lepšie. Ja netuším ako to v dc chodí ale iné ti tu určite poradia.

liloastitch
4. sep 2022

@dlminika127 spojiť sa s ňou nespojíš, telefonovať a písať jej môže len zákonný zástupca. Tiež som tam bola. Režim máš rozpísaný aj na ich www stránke. Čo sa týka priestorov tie sú vynovené nie je to žiaden strašidelný zámok, je tam poriadok a čisto. Strava zabezpečená riadne.

dlminika127
autor
4. sep 2022

@liloastitch
Ja viem že strava bývanie je tam určite ok ináč by to zatvorili ale nie je fér že ju tam umiestnili len kvoli tomu že sa som nou nerozišla a že či jej ten pobyt troj mesačný neskratia keď budú vidieť že nemá problémi so správaním a či tam bol nejaký prípad podobný myslím sobáš maloletých

cocolino234
4. sep 2022

@dlminika127 tak ona je tam len na 3 mesiace? a čo teda potom tak stresuješ aj keby vám ten sobáš neschvália? 😀 veď do jej 18 r. sa budete stretávať na tajno, v 18 sa k tebe presťahuje a vybavené. Ja som si myslela, že ona tam bude až do jej 18 a ty jej nemôžeš ani len napísať. Ale v tomto prípade chlape trošku sa pozbieraj a maj gule, nemôžete takto hrotiť kvôli pár mesiacom.

liloastitch
4. sep 2022

@dlminika127 v tomto zariadení som sa so sobášom nestretla, sem sú dievčatá umiestňované prechodne na krátky čas . Skôr v reedukačnom kde sú dlhšie aj 4,5 rokov a hlavne sú tam aj mladistvé matky.. pokiaľ je tam na dohodu ( dohoda medzi DC a rodičmi) skôr púšťať nezvyknú. Pokiaľ by bola súdne vtedy sa za dobré správanie zvykne pustiť skôr , ale aj to len dva - tri týždne rozdiel takže s tým nerátaj.

dlminika127
autor
4. sep 2022

@cocolino234
No ale vraj tam sa bude pracovať s jej rodičmi a jej sa rodičia úplne s hnusili a keď medzi nimi nevznikne spolupráca tak ju môžu umiestniť do redukacneho centra a tam už bude do 18tky

liloastitch
4. sep 2022

@dlminika127 s rodičmi sa tam stretne maximálne na návšteve.. pokiaľ by ju niekde umiestňovali do plnoletosti musel by prebehnúť súd, ktorý by o tom rozhodol. .. kedy má vlastne 18?

dlminika127
autor
4. sep 2022

@liloastitch
Apríl 22

marca12
4. sep 2022

@dlminika127 mne to cele nejde do hlavy,to aki zufali musia byt rodicia,ked umiestnia dceru do diagnostickeho centra.

kornelies
4. sep 2022

@cocolino234 Co je 17 rocna? Telom zena, myslenim dieta. Bez urazky, ale skor jednoduchsi ludia sa v sucastnosti zenia/vydavaju v teenagerskom veku.
Verim, ze mas 50 rokov a za sebou 35 rokov uspesneho, partnerskeho zivota. 😉

Strana
z2