icon

Sobáš v Modrom kostolíku v Bratislave

zdenin
9. apr 2012

ahojte nemate niekto skusenosti so svadbou v modrom kostoliku?ake maju podmienky ceny a tak. Ide mi hlavne o to aby sme nemuseli chodit na tie kazania ci priprava ci co to je.. Dakujem

koniarova
9. apr 2012

@zdenin Skús radšej na www.mojasvadba.sk.
Inak, nepáči sa mi tvoj postoj. Ak chcem mať svadbu v kostole, tak z presvedčenia. A k tomu patria i tie kázania. 😉
Ak ti ide len o to, že woow," mala som svadbu v Modrom kostolíku", tak je to veľmi smutné. Maj ju radšej na úrade.

zdenin
autor
9. apr 2012

@koniarova to draheho rodicia chcu, ja bi som mala hocikde

zdenin
autor
9. apr 2012

@koniarova ved jasne kazdeho nazor, mne islo len o to ze naco mi farar bude kazat ako mam zit z muzom a takto..ked s nim zijem vise 5 rokov a som tehotna

koniarova
9. apr 2012

@zdenin Najlepšie je tam zavolať, alebo zájsť osobne. Ale mrkni na tú www adresu čo som dala, určite tam o tom baby budú písať. Daj do vyhľadávača: modrý kostolík.

sisaha
9. apr 2012

@zdenin ja som tam mala pred 15 rokmi a musela som absolvovat vsetky tie "kazania a pripravu". Takze pochybujem, ze sa tomu vyhnes. A len taka mala poznamka. Ja by som si teda nedala kafrat rodicmi do svadby, ale urobila by som si ju taku, aku ju chcem mat. 😉

danu
10. apr 2012

@zdenin pozri, pripadne sa opytaj v temach, na ktore ti dala linky koniarova, nick aj heslo je take iste ako tu