Sociálne slabšie rodiny
Ahojte,
rada by som sa opýtala, či nepoznáte nejakú sociálne slabšiu rodinu (ideálne v Bratislave) kde by sa detičky potešili nejakým hračkám, prípadne dospievajúce slečny oblečeniu a kozmetike? Mám toho naozaj veľa a rada by som niekomu spravila radosť. Dakujem 🙂
Ahojte pomaham jednej babke, ktora ma vnucku co sa nanu mama vykaslala a este ostala tehotna 😢 ak sa najdu dobry ludia tak by potrebovala oblecenie od 158 hore a obuv 35-36, jej syncek ma 1rok a 3 mesiace. ak najdete nieco co nepotrebujete tak vopred dakujem ja som ochotna aj postu zaplati 🙂 a ak sa tu niekdo najde aj s prievidze a blyzko, tak by potrebovali roskladaci gauc pre nu a maleho a skrynu dlhu 1m na oblecenie, jej babka byva jedno izbovom byte tak vela placu nemaju ☹ dakujem
@angelikadominika och, tu asi nepomozem, ja deti nemam cize take male oblecenie vobec nevlastnim
Zdravím radi by sme sa informovali ak poznáte soc. slabšie rodiny,hrozí vám odobratie dieťaťa, hľadáte prácu, bývanie a inú pomoc kontaktujte nás na čísle 0910768517.Sme občianske združenie v Bratislave a radi vám pomôžeme.
Dobry den chcem sa spytat ci nahodou niekto nepozna socialne slabsiu rodinu najlepsie v cadci chceli by sme potesit deti najlepsie keby boli tak do 6 rokou .. ak niekto pozna boli by sme vdacny dakujem e

Ja poznám, u nás v škole máme zopár detí, kt. sú v hmotnej núdzi, ale som z východu.