Som lenivá ?
Chcela by som počuť objektívne názory lebo muž mi vždy pri hádke vyčíta že som lenivá a neupratujem a neviem čo všetko . Mám 2rocnu dcéru , chodím na vysokú externé ,teraz som začala študovať aj doplnkové štúdium čo je ako vysoká len trvá dva roky. Doma varím približne každý druhý deň(často zvlášť ešte jedlo pre dcéru ) , každý deň upratujem kuchyňu zametam .podlahu umývam tak raz za dva týždne prach asi tiež tak aj kúpeľňu . Nákupy robím iba ja doobeda aj s dietatom.asi každé tri dni .je to často ale potrebujem chodiť von medzi ľudí.snazim sa aj udržiavať seba fyzicky .cvičím doma a väčšinou varím pre seba zvlášť. Večer hodinu uspavam .a som celkovo dosť unavená .podľa muža nemám byť z čoho .ale podľa mňa som není lenivá(ale zas ani to nepreháňam sčistotou ). .ja si myslím že každý je v živote na iné veci a ja som asi viac intelektuálne založená ako on a on to nechápe aj keď tie potrebné veci robím ako samozrejmosť.
@sweetlife001 nebudeš má urážať len si to urobila už predtým :D logika tiež patrí do inteligencie . Ale už len to svedčí o inteligencii keď tu chcem počuť názor na voľačo a zvrhne sa to na toto . Keby na mňa nikto neútočil že pomaly väčšina žien je krásna dokonalá v upratovaní a inteligentná zároveň tak sa nemusím obranovat . Ale základ je že väčšina žien sa tu normálne vyjadrila (beriem aj tie podľa ktorých mám viac robiť ale neurazali len jasne odpovedali na moju otázku ) a beriem to tak že vždy sa nájdu ľudia čo si dokazujú niečo najlepšie cez mobil lebo inak to nevedia
Mily anonym, chcela by som mat tvoje priority 🙂 Urcite si nemyslim, ze si leniva a tiez si nemyslim, ze mas doma bordel.Nie nadarmo moj chlap hovori, ze zeny su podmienovane./neviem ci je to spravny slovensky vyraz/ To by bola diskusia nadlho.
Ako bolo povedane, je to docasna situacia- dieta je male a ty studujes. Nech sa zapoji aj manzel.
Mne sa paci taktika, veci co pouzijem a uz nepotrebujem vratim hned namiesto.Alebo najviac ako sa da, zminimalizovat veci. Aby nebolo vsade namrvene, tak jest iba za stolom. Oblecenie hned ukladat. A tak podobne, to su take male vychytavky.
Nepisala si/ alebo som si nevsimla/ ako by si to pan manzel predstavoval a co presne mu vlastne vadi.
Drzim palce, nech najdete riesenie k spokojnosti vas oboch.
@calendula321 práve tá mi nechýba :D u mňa je to práveže tak že sa školou neohanam lebo ju neberiem nejak vážne ani nepotrebujem byť múdra ako učebnica . Ja beriem školu tak že má vyčerpáva psychicky a je to tlak v hlave že povinnosti a toto musím a hento .a máš pravdu normálny človek nenapíše že ženy čo sa viac venujú domácnosti sú určite tučné a zanedbané a nestarajú sa o seba.preto som to nenapísala ani ja
Tak sa pekne vráť na začiatok diskusie a prečítaj si to po sebe....a nerob sa tu teraz pekná
@komplikovana ďakujem . Presne tak to robím že všetko spravím hneď preto tu nemám na pohľad špinu . Ale môj muž chce aby som to robila častejšie lebo sa to tak ma . Podľa mňa to je obmedzený argument že lebo sa to tak ma . Jedine tie okná a kúpeľňa sú není úplne čisté tak to chápem .teda okrem veci čo používa dieťa a to je vaňa .
@calendula321 ja si to nemusím čítať lebo môj názor je stále rovnaký čiže sa nemôžem pomýliť v tom co som napísala ani zabudnúť . A to je že po väčšinou to tak je podľa môjho pozorovania . A to je OBROVSKY rozdiel .sustred sa na čítanie aby si pochopila a na pamäť predtým ako niekoho začneš urážať
Ahoj, mala som 2 male deti a tiez som studovala.
A kedze som "leniva" (rozumej mam sa rada a nebudem sa hnat do absolutneho vycerpania len pre srandu kralikov), normalne som si na to obdobie najala pomocnicku do domacnosti. Zaroven som pomaly ucila deti si po sebe odkladat, robit jednoduchsie domace prace, a postupne sme to vsetko krasne zvladli.
Mimochodom, deti ocenili omnoho viac ten cas co som im vdaka tomu mohla venovat, ako to, ze by sme mali mat okna do ktorych by pravidelne narazali vtaci 😉
Ja sa hlavne prestanem sústrediť na tvoje sprosté komenty. Idem ja navariť, potom povysávam a podvečer si skočím ku kaderníčke. Pekný a úspešný dník ti želám 👋🙋🍀
@calendula321 vidíš a ja už to mám dávno za sebou okrem kadernícky .hlavne že som lenivá :D začala si mať prvá sprosté komenty tak sa nečuduj že sa nerozplacen z toho ale ti dám zrkadlo .uži si to
@malasandrika len nie kazdy ma take idealne dieta. Nepocitas s takymi, ktore su ine. Poviem.rovno..a mojou segrou mohli ist kdekolvek, bola ticha, pomaly ju tam.zabudli. ja som zas bola ina.. so mnou niekam ist, no tazsie.. mala som.kopec otazok, potrebovala som vsetko preskumat. Rovnako moje deti..s prvým tazko, s druhym v pohode, malu som.mohla vziat hockde, ona bola kludnucka ( ked jej preslo revacie kolikove obdobie).. obe deti spolu? No nie.. to by sa jasili, boli hlucni..
A ako.. nue kqzde dieta vie zaspat o 19.. moji ak v utlom.veku zaspali o 20, som bola.rada.. ich cas bol vzdy okolo 21, 20:30-21.. skor vynimocne..a nepocitam.obdobie alebo noci, kedy nie a nie zaspat.. aj o 22:30-23 este hore.. ja som.zasoavala okolo 23 ako dieta ( mama mi povedala), moja sesterka o 1 v noci a o 6 rano uz bola vyspata, poobedny spanok málokedy, len ked ju to zmohlo.. hm.. tak si vtedy po 19 nalej vinko a sadni s vyloženými nohami a este aj studuj.
@sonnenshein ahoj, ja by som to tiež chcela lenže v cene ktorú ja môžem ponúknuť som nikoho nenašla .a viac nemôžem keďže muž všetko platí aj školu a prerabame .kto by to počúval .
@siska53 jasne s tým každý ráta že všetko na svete môže byť iné ako má doma. S mojím dieťaťom je ťazsie ísť aj do obchodu pretože je strašne živá .o spánku ani nehovorim
🤦 keď myslíš. Ešte niečo máš na srdci?
@siska53 to, že moje dieťa je aké je, je v prvom rade moja snaha a zásluha. Keďže dcéra nespávala cez deň a ja som nechcela celé dni sedieť doma a čakať na manžela, musela sa naučiť, že na úradoch sa nevrieska, v obchode sa neuteká atď atď. Teraz bude mať 3 a zvláda so mnou aj 3 hodinovú procedúru u kaderníčky. Moja dcéra ani zďaleka neni tichá, ale nebojím sa s ňou ísť ani do reštaurácie. A teda áno, študovala som konkrétne právo a zvládala som.
Nebolo to ideálne vždy, ani so správaním ani so spánkom, ale trebalo si vytvoriť systém a nefňukať.
Milá anonymka, rob si ako vyhovuje tebe a nepripúšťaj si iné názory. Podľa toho čo tu čítam, som tiež intelektuálna humusáčka :D
@26ka tak sme aspoň dve :D len aby tie čo píšu blbosti nemali doma ešte väčší humus ako my dve :D
Ja si to užijem, neboj sa. A zrkadlo si nastav sama sebe a hlavne tomu bordelu, čo máš doma a vychovávaš v ňom dieťa.
@malasandrika to že si vyštudovala právo je obdivuhodné . Ale není to o snahe a výchove iba .ja mám režim taký že ešte aj zato mi muž nadáva . Všetko robím skoro na minútu presne a neustúpil kvôli nikomu a celá rodina mi hovorí že to preháňam .ale povahu nezmením. A tiež mi aj každý hovorí aká je múdra a vychovaná
@calendula321 podľa mňa ale nemám bordel ani som to nikdy nenapísala. Základ príspevku bolo voľačo úplne ine
Základ príspevku bol ten, že manžel o tebe tvrdí, že si lenivá. No veď to platí, má pravdu.
Skusila si dat inzerat? Ja som tak nasla milu sikovnu dochodkynu, ktorej dcera byvala v Cechach, a bola vdova, takze bola rada aj za tie 3e co som jej v tom case mohla dat...
@ptmt1011 áno veď presne to som si všimla .urážať z mobilu vie každý .ale nikdy nevieš možno je ozaj dokonalá :D
@sonnenshein áno skúšala a nič a to som ponúkala 10 e za dve hod lebo som chcela len kúpeľňu umývať a podlahy všade . Lebo ostatné si upratujem každý den
To ma mrzi, 10e za 2 hod je podla mna velmi slusne privyrobenie.
To sa manzel riadi vo vsetkom tak ako "nam diktuje spolocnost"? Alebo iba podla toho ako to jemu vyhovuje. No neviem, ak ma problem prilozit ruku k dielu tak nech sa radsej zdrzi komentara na tvoju osobu. Partnersvto je o vymene, o doplnani sa. Ak by sa podielal, mali by ste tak viac casu na seba napriklad.
A naozaj by prestal frflat ak by bolo vsetko tak ako si predstavuje? Bola by jeho dusa namieste? Alebo by si nasiel inu zamienku, preco ta nazvat lenivou.
Tak prepáčte, že som sa nezastala bordelu 😄😄😄😄😄😄😄😄
Ak si lenivá ty, co potom tvoj muž. Lebo očividne aj tak robíš v domácnosti všetko ty, ci nie? On predpokladám chodí do prace a doma potom čo?

A to si tu ešte napísala, že na pohľad máš čisto. No neviem si predstaviť tie miesto kam už oko nedovidí