Som nešťastná aj keď mám všetko

aaddiikkaa
13. júl 2021

Ahojte, žili by ste s mužom, ktorý sa nezastane dcéry v škôlke aj keď ma hysáky a pocikáva sa, nezastane sa vás pred rodinou ale ani pred cudzími, radšej dá za pravdu niekomu inému len aby v jeho očiach vyzerá dobre? Máme sa finančne dobre, no žijeme na dedine, nikoho tu nemáme, on je nonstop v práci. Láska medzi nami už neprekvitá, tolerujeme sa, no sú chvíľe, keď sa správa pre mňa cez čiaru. Naposledy mi povedal, že som krava, a či to chcem počuť znova, tak to zopakoval ešte dvakrát. Vynadal mi už do pi..., aj že som neschopná matka a žena. Snažím sa robiť všetko čo treba, no chýba mi cítiť v ňom oporu. Spolieha sa, že všetko okolo detí a domácnosti zriešim, no často ma spochybňuje, že preháňam, a zbytočne riešim. Akýkoľvek problém rieši systémom to SA vyrieši, nezáujem. Počas korony to bolo veľmi ťažké lebo moja rodina je daleko a tu nikoho nemám. Vynadal môjmu otcovi, že je ko...keď sme tam boli raz na návšteve len preto lebo po ceste zablúdil a mal z toho zlú náladu. Som objednaná k psychologičke, pretože ťažko znášam samotu a to, že tu nikoho nemáme ani ja ani deti. Miestni nás moc medzi seba neprijaili, deti tu nemajú kamarátov a ja by som sa najradšej vrátila tam odkial pochádzam. Môj manžel mi na to povedal, že môžem ísť, ale on ostáva tu, i keď vie, že by som šla i s deťmi. Neviem čo robiť, cítim, ako mi to tu nerobí dobre, ako sa mením na klbko nešťastia a nevládzem žiť život takým jednoduchším či veselším spôsobom, ako som to vedela kedysi.

gabikaa96
13. júl 2021

@aaddiikkaa ja sa nečudujem že si nešťastná ja som pri ex prežívala toto isté,nervy v koncoch až som zbalila malú a odišla k rodičom. A bolo to moje najlepšie rozhodnutie. Ak chceš kľudne môžeš napísať, vyrozprávať sa ak ti to aspoň trocha pomôže

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
13. júl 2021

V prvom rade by som ta opravila urcite nemas vsetko mas akurat materialne zabezpecenie a okrem toho absolutne nic.nemas rodinu nemas domov nemas priatelov a nemas ani muza ale spolubyvajuceho alebo sefa skor.to nie je manzel ani otec na detoch mu nezalezi na tebe podla vyjadrenia tiez nie.nie si pre neho zena ani matka ale sluzka..si mlada deti relativne male zatial mas och ale vas vztah sa pravdepodobne nezlepsi deti z domu odidu a ty snim budes do konca zivota.este mas cas si zariadit zivot po svojom.to s otcom ani nekomentujem keby to moj muz povedal mojmu otcovi ver tomu ze osam by ma od neho pobalil este v ten den..niektore zeny su to ochotne tolerovat pre vidinu tej mamony lebo deti maju vsetko lebo mame dom lebo mame auta lebo peniaze.nebol by pre teba.lepsi trosku skromnejsi ale za to stastnejsi zivot?

aaddiikkaa
autor
13. júl 2021

@saxana000 ja sama som z obyčajnej rodiny a v septembri sa vraciam do prace ktorá je dobre platená. Kedysi sme s mužom boli kolegovia tak sme sa zoznámili čiže nejakým komplexom ze som sa vydala za bohatého netrpim a úprimne môžem povedať ze sa vzdam materiálnych veci lebo verím ze sa postarám aj sama. Ide skôr o to ze deti ma rad a aj ony jeho staršia dcéra je povahovo výrazne po ňom veľmi si rozumejú bojím sa ze jej vezmem otca alebo mi v 15 tresne dvermi. Ja mam pocit ze neviem objektívne posúdiť tuto situáciu ci to ze ja som nešťastná je dosť na odchod a ci tým neublížim deťom. Ďalšia vec je ze som si istá ze keď sa manzelovi rodicia budú stretávať s deťmi po mojom odchode budú si ich materiálne kupovať a motat okolo prsta a tým prstom ukazovať na mňa.

aaddiikkaa
autor
13. júl 2021

@viestta chodíme s deťmi na ihrisko ale mam nálepku ze som ta co sa postavila učiteľke keďže v miestnej škôlke sme mali po nástupe veľké problémy. Dceru som dala nakoniec inde a tam dá jej darí NP keďže sme na malej dedine väčšina od nás po mojom výstupe v škôlke dáva ruky preč. Submisivna neviem no je pravda ze pod vplyvom tohto života sa zo mňa sila vytraca a už bolo aj obdobie ze som mala problém vládať základné veci .

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
13. júl 2021

@aaddiikkaa nie, nežila by som s ním.

panelacikova
13. júl 2021

@viestta zázrak, na ktorého máš papiere 😂 bože žena, ja z tých tvojich komentárov čurám takmer vždy....
@aaddiikkaa prepáč, nechcem sa ťa dotknúť, samozrejme, len mi to nedalo na ňu zareagovať 😀

panelacikova
13. júl 2021

@aaddiikkaa ak ti staršia v 15 buchne dverami a pôjde za otcom, nech ide.... neboj, ona sa vráti 😀

euka210
13. júl 2021

@aaddiikkaa co k takemu manzelovi?! Moj sa mna aj deti zastane, ved za koho by mal muz bojovat ked nie za vlastnu rodinu? Ja neznasam muzov co nadavaju a este na vlastnu zenu? Bud sa mu postav alebo odid prec aby si netrpela viac.

panelacikova
13. júl 2021

@euka210 ja neznášam aj tých, čo sú ticho... a potom, poza chrbát, ohovoria ženu. to je ešte horšie...

euka210
13. júl 2021

@panelacikova tak to mas pravdu v tomto

luccija
13. júl 2021

@aaddiikkaa nevidím jedno pozitívum, ale ty musíš vedieť...prečo sa dcéra pocikava v škôlke?
Žiješ sama s deťmi už teraz, keď sa nebojís financií povedala by som mu, že mu dávam poslednú šancu, lebo v septembri nastupujem do práce a podám o rozvod, ale podľa mňa toto už je ďaleko a už svoje správanie nezmeni.Kde je vulgárne nadávanie žiadna úcta a nezastane sa Ťa....načo?

mabenn
13. júl 2021

@aaddiikkaa podľa toho čo píšeš, najlepšie čo ti povedal je, že máš ísť

aaddiikkaa
autor
13. júl 2021

@aaddiikkaa dakujem Vám za názory, je to zvlaštne, že sa potrebujem takto utvrdzovať vo vlastnych pocitoch...aby som to uviedla na pravu mieru, ja som urcite urobila v nasom vztahu nejednu chybu, no mam akusi brzdu, ci hranicu, za ktoru nechcem ist a nepojdem, pretoze si toho druheho vazim aspon ako cloveka a nechcem ho zhadzovat. To, co som opisala boli take "aha" momenty, kedy som si uvedomila mnohe z toho, o com sa tu pise, ze hoci bezne mi nenadava ani nic podobne, hoci sa ospravedlni, aj ospravedlnil za tie veci, skutky hovoria o inom ako slova....On sa to snazi napravit ospravedlnenim alebo tym ze "seka dobrotu", no ja na taketo veci neviem ani zabudnut ani odpustit.

k tomu pocikavaniu - dialo sa to preto, lebo dcera bola v skolke ako novacik sikanovana, co som zistila az neskor. Teraz uz je dobre a ona je vo svojej novej skolke stastna. Riesila som to samozrejme ja a bez manzela, ktory mi vtedy povedal, ze ked chcem nech sa teda stazujem. S odstupom casu len skonstatoval, ze by ho to nenapadlo...

nnnuuunnn
13. júl 2021

Kolko mas rokov?

dankanka
13. júl 2021

@aaddiikkaa ved tam chyba ucta..voci Tebe aj Tvojej rodine. Nazvat atvojho otca ko je uz cez. Nezila by som s nim..to ostatne ze si sama - treba sa prva prihovorit.. stahovala som sa v zivote velakrat a nikdy som nikde neostala sama. Inak aj praca pomoze, hlavne Ti dvihne sebavedomie. Absolutne si neveris. Drzim palce aby si sa rozhodla spravne. Ale na muza zatlac, povedz ze takto sa s Tebou rozpravat nebude.

petulda333
13. júl 2021

Boze. Co ta pri nom drzi? Uraza teba, otca, laska tam nie je, nezastane sa vas... My s muzom sme spolu 12r,pohadali sme sa mozno tak 5x,ze to bolo take vaznejsie ale nikdy nepadla urazka ani nadavka. Ved on si ta nevazi. Ja by som sa zbalila a sla prec. Vobec sa nedivim, ze si nestastna, kazda by bola.

snakica
14. júl 2021

@aaddiikkaa nikto ti nepomôže iba ty sama ..pocuvaj seba a svoju intuíciu. Ty jediná poznáš aké to je a čo cítiš a ver, že máš v sebe silu na všetko a na akékoľvek rozhodnutie. Dnes cítiš zufalost a nevidíš svetlo na konci tunela ale ver, že všetko sa dá zmeniť. Ver si, nájdi v sebe silu a lasku k sebe samej, svoju hodnotu ženy matky a človeka .... všetko sa dá vyriešiť, no ako a s akým výsledkom to si rozhodneš iba ty ...

jana_eyre_2
14. júl 2021

Nemáš všetko - nemáš totiž dobrého manžela, preto sa vôbec nečudujem že si nešťastná... Poradiť vlastne neviem, keby sa somnou takto bavil manžel, tak už nie je manžel..