Som sklamaná z toho, ako niektoré maminy reagujú
☹ normalne som stoho sklamana ako podaktore matky ale aj nematky reaguju na jednu otazku ci vobec je mozne....a hned som neviem aka.neviem naco tato stranka existuje ked sa tu nemozem s nikym normalne porozpravat!!je to tu uplne vsetko nahovno 😒
o čo tu ide? 😀 😀 😀 😀
zaujímavá téma..som sa narehotala 🙂 ale toto volajú Žilinčania "diagnóza Kysuce" .. a to už je nezvratné, to sa už nedá nič robiť .. 😀
@lucka1303 Tak som si prečítala tvoju otázku na UO a túžba po dvojčiatkach. Nemyslím si, že ťa nejako slovne napádali. Máš 21 rokov, dve deťúrence a klobúk dole, že túžiš ešte po dvoch detičkách. Tak ako príroda ťa obdarila dcérkami, aj táto túžba ktorú máš by si mala nechať na prírodu. Držím ti palce nech sa ti to podarí bez umelého zásahu.
@lucka1303 mozno tvoj ton na koniku vadi ludom , citaj po sebe si utocna, a cudujes sa ze si tu takto privitana ja sa necudujem ,
po prve poriadne si precitaj pravidla fora zacinas byt utocna a agresivna...
a z ludmi ako ty sa ja osobne tazko budem bavit,
🙄
tvoje hrubky doslovia biju do oci , preto sme ti ich signalizovali , ale problem nie su tvoje hrubky to svedci len o tvojom vzdelani,
ale tvoj ton akym sa tu bavis ukazuje ze nestojiz zato aby niekto s tebou diskutoval, potrebujes len potlapkat po pleci nic viac a tu tazko najdes niekoho co ti za tvoje frazy co tu hazdes bude robit
pekny den........
moj koment o 13.01h uz neplati...uz viem, o co tu ide... 😀 😀 😀 😀
@lucka1303 na otázku ktoru si polozila ohladne ekzému, ti kazdy normálny človek napíse, aby si isla k doktorke. na tvoju druhu otázku čakaj odpoved podobnu. neviem či aj v skutočnom zivote si taká , ako sa prezentujes tu na modrom konikovi, ale s tebou by som na kávu určite nesla. skus sa trosku povzniest nad ludmi z internetu, neprezívaj to tak. ja sem chodím uz 5 rokov a keby ma mal odradit názor niektorej mamičky , s kt. sa nezhodnem, tak nás je tu dokopy 5. ked sa mi niečo nepáči, tak nereagujem, ked môzem, poradím. ale nikdy na nikoho neutočím, neurázam.
@limetka713 si trapna!!!obycajna chuderka vypatlana 🙂
@erikasadek ja niesom utocna ani agresivna len ma serie jedna vec ze niektore tu dotycne si o sebe myslia ze su bohvie co.opytala som sa jednu otazku ci je vobec mozne ist na umele oplodnenie ked pocat mozem normalne ale chcely by sme dvojicky.chcela som len nazor tych ktory maju s tym skusenosti ze su po umelom oplodneni alebo sa snazia a vedia ako to chodi.len som chcela vediet ci je to mozne?a hned nato som dostala take odpovede ze mi je stoho na grc. 😝 vysvetli mi jednu vec naco su potom tu na mk tieto fora ked sa nemozem nic opytat?a ked sa opytam tak uz som sibnuta,nenormalna,nemam co na robote....a kopec inych debilnych reci.normalne lutujem ze som sem dala taku otazku ☹ uz radsej nebudem pisat ziadne otazky ci odpovede lebo vidim ze to nema zmysel a nakoniec stoho vyjdem ako najhorsia.pa
@lucka1303 kto sa nepýta,nič sa nedozvie...ale treba aj premýšľať,čo sa opýtame 😉 už samu ťa mohlo napadnúť,že ak si plodná -lebo však si prirodzene otehotnela a máš 2 krásne detičky,tak určite ti lekári nepovolia umelé oplodnenie,lebo túžiš po dvojičkách ...skús si nájsť niečo o umelom oplodnení,alebo sa len tak začítaj tu na MK do niektorej takej témy a uvidíš aký je to náročný proces....hoci na druhej strane teba by asi nemuseli hormonálne nastavovať,len by stačilo aby lekári "vyrobili" z vás dvoch dvojičky a tebe ich vložili -ale tu zase verím v zdravý rozum lekárov,ktorí nepôjdu vedome a z rozmaru proti prírode 😉 🙂
neskutočné.... budem sa tvarit ze to nie je tym nizkym vekom zakladatelky, lebo nechcem urazat ine mlade mamicky...
kto spravi viac ako 10 gramatickych chyb denne, mal by byt bloknuty 😀 😀 😀

@zivika chod si lahnut 😉