Som stále nervózna a vystresovaná. Čo mám robiť?
Ahojte dievcata.Potrebujem poradit....Mam 22 rokov a coraz castejsie mam neprijemne pocity,som neustale nervozna a vystresovana.Nic sa mi nedari,nemam ziadne zaujmy,neviem si nikoho najst,neznasam svoje telo,jednoducho neviem co sa so mnou deje a ako si pomoct......Paradox vsak je,ze kazdy vo mne vidi pravy opak,ze som dokonala,pekna,sikovna,ze musm mat chlapa na kazdy den ineho....neviem,co sa so mnou deje.Prosim,poradte mi:((((((
asi depresia, nie? podobne pocity som mala aj ja, mala som zdravotne problemy a s tym spojene aj psychicke problemy, ked ma zacali liecit, tak pominuli aj psychicke problemy
@shiishaa ak sa citis naozaj bezradna a nemas si s kym dobre o tom pokecat kto by to chapal tak najlepsie by bolo najst psychologa/gicku a vystazvat sa tam...on/a uz bude vediet ako je to s tebou, ako ti pomoze...podla mna to nebude take hrozne ako sa ti momentalne zda, psychika je svina a vie narobit riadnu sarapatu a preto by som nevahala...urcite najdes v kazdom meste psychologa a bez cim skor...uz len po prvej navsteve sa ti ulavi a spolocne pridete na riesenie a zistite ze nie je ani co riesit len zmenit pohlad na svet a vazit si to ze si mlada, pekna, zdrava a to ostatne pride ked budes aj ty vnutorne sama so sebou spokojna
drzim ti palce a cakame ze nam o par dni (mozno tyzdnov) napises ze si spokojna 😵
Bubush dakujem velmi pekne......ano,len dufam ze narazim na dobreho psychologa......
ked nebude prvy dobry tak sa najde iny ale psycholog ako taky vacsinou byva dobry - musis mat dobry pocit z neho 😉
drzkaj sa a daj nam vediet ako sa ti dari 🙂
Vždy som sa rada učila,a vždy som bola sústredená
Ale teraz sa neviem sústrediť, a neviem prečo ☹
Olinka166 ďakujem že mi chceš pomôsť 🙂
Dievčence už niesom nervozna.už sa viem sústrediť na učenie
😀
Chcem sa poďakovať Olinke166 že mi chcela pomôcť ale už som
viriešila svoje problémi
ĎAKUKEM VÁM 🙂 🙂🙂
🙂 SOM NERVOZNA A VELMI A NEVIEM CO MAM ROBIT A ESTE KVULI JEDNEJ VECI ALE TO VAM NEMOZEM POVEDAT TAK PREPACTR A SOM AJ SMUTNA A VALMI VELMI VELMI VELMI VELMI. 🙂 😎 😝 😀

akokeby som čítala o sebe .... 😒