Som tehotná študentka. Zvládnem to po pôrode?
chcela by som sa vás opýtať či má niekto skúsenosť že ste počas tehotenstva prešli na individuálne štúdium ? ....ako ste to zvladali potom ked už bolo aj malé na svete aj o neho sa starať aj sa učiť aj chodiť na skúšky ... ? .... dakujem
@nicebaculka ahoj nechcem ti brat iluzie a prajem ti aby tvoje mimino spinkalo tak, ako spinka ten moj sibal, ale mam kamosku, ktorej maly spi 5x po 45 minut cez den a je rada, ze je rada. Samozrejme pokial mas niekoho, kto ti s drobcom bude vediet pomoct, tak je to super a iste to vsetko zvladnes. Vsetko sa da, ved nemusia byt len Acka ze??...drzte sa kocky, prajem vela sil a zdrave miminaa
Ja študujem na individuálnom už tretí rok a dá sa to 🙂 zvládli sme spolu aj Bc štátnice a tento rok ma čakajú ďalšie- inžinierkse :-/
treba si vedieť rozdeliť čas a určiť priority...ja som si napr. po štátniciach povedala, že idem ďalej, ale škola nijako nebude ovplyvňovať moju rodinu, teda čas , ktorý jej venujem...učím sa vždy až večer keď dcérka s manželom zaspia, spravím si kávu, pustím hudbu a ide sa na to 🙂
občas mi mamina malú postráži, to je super pomoc, ale vtedy skôr upratujem, čo inak nestíham 😀
a keď som mala štátnice, tak mala mamina týždeň voľno a mala ju doobeda a manžel poobede....ale to bol len týždeň
...záleží ako moc je škola náročná, či ju máš v meste alebo musíš dochádzať a podobne....
ale dá sa to a podľa mňa je dieťatko ( teda plánované ) počas výšky najlpšie riešenie 🙂
ahojte dievcata 🙂
ja mam doma 2 mesacnu dcerku a studujem externe vysku. podla mna sa to da v pohode 🙂
este by som sa rada spytala, nieste niektora z Petrzalky? 🙂 hladam totiz kamosku na kocikovanie 🙂
ja som robila bc. statnice s bruskom, o tyzden som porodila :P kedze mi veduca katedry nechcela povolit individualny studijny plan (vraj nemam padny dovod), chodim na inu VS - do brna. je to sice casovo narocnejsie na cestovanie, ale mam kombinovanu formu - do skoly nemusim chodit vobec, musim ale urobit skusky, co zasa nie je az taka malina :/ beriem to sportovo - bud sa podari alebo nie. momentalne by som mala pisat sememstralny projekt, ale vobec sa mi nechce. co sa tyka malinkej, cez den mi spi 20 minut doobeda - to sa stihnem akurat naranajkovat a poumyvat a poobede v kociku. ked idem do skoly, tak mi ju strazi mamina. inak by sa to fakt nedalo

@siposova ahoj.. no ja studujem externe a momentalne som v 33tt ... minuly rok som presla na taketo studium lebo som potratila a nebola som na tom psychycky OK :(... takto mi to vyhovuje,, a ked sa nam narodi Sarah bude to tiez OK si myslim lebo babetka vela spinkajuuu,, a bude cas sa ucit 🙂