Som totálne gramblavá
Ahojte, taky vylev na večer, povedzte prosím že som v tom není sama, už asi 4 mesiace si všímam ze som ako najväčšie nemehlo na svete, na objasnenie pred rokom keď som ešte nemala dieťa tak som mala na všetko čas a pomaly som si robila všetko bez naháňanie, dalo by sa povedať, ze áno bola som spomalena, odkedy sa drobec narodil, teda skôr odkedy začal byť viac aktívny ako len babenko co spi, sa snažím nakopnúť sa nech mi všetko netrvá ako slimákov, tak akuarat všetko dokafrem, som na seba nahnevaná a urobím si ešte viacej práce, aj teraz som umyvala riad a ako bonus na záver si vyliala na seba plnu naberacku mastnej špinavej vody na seba a dlážku a kuchynskú linku, čím viac a rychlejsie chcem všetko porobiť tak tým mi to dlhšie trvá vďaka týmto kiksom, stále zakopavam o niečo, buchem sa, zachytim, dnes keď som malému nalievala vodu do flase tak som sa netrafila trocha skončilo na stole a stalo sa to 2krat, alebo mi padajú veci z ruky, proste vytváram si zbytočnú pracu a nervy k tomu, ja nechápem ako môžem byť taká gramblava....dufam ze sa toto obdobie raz skončí 🤦♀️
Milo si ma pobavila. 😃 Nemôžeme byť všetci rýchli, zruční a bezchybní.
Ja som rovnako gramblava😀 tiez chcem rychlo rychlo porobit, v hlavne uz rozmyslam nad dalsou cinnostou a potom mi vsetko pada, rozbija sa, vylieva, narazam laktami do zarubni🥹
@majlo1234 🥺😊
@majlo1234 jak keby som o sebe citala 😂 laket si udrem minimalne raz za dva dni 😂 do mycky narazim kazdy den,moje stehna to uz ani necitia. 😂
Ja som úplne rovnaká, večne mi niečo spadne, rozlejem, vysypem, narazím... A to sa ani neponáhľam 🤣 ale nejak ma to nerozčuľuje, zbytočne by som si zdvihala tlak, aj tak s tým nič neviem urobiť 😅 len sama nad sebou prevraciam očami
Cim viac som unavena,tym viac sa obijam o zarubne a eohy nabytku,robim veci prudko a neuvazene alebo naopak spomalene ako pises a tie nalady ani nekomentujem. xD Esteze zajtra je novyy den.
@rebekamarcusko som rada, ze nie som sama😀ja som uz rozmyslala, ze sa dam vysetrit, ze to nie je normalne, ale vidim, ze je😀
@majlo1234 neee si normalne, ale su taki ludia😂 povedala by som,ze som strasne zbrkla a preto som aj taka gramblava😂
dopraj čas, neponáhľaj sa, veď nič ti neujde, ono ja tiež som taká, že čím viacej toho chcem urobiť a rýchlo tak proste to pokazím alebo niečo si ešte horšie porobím. Takže radšej s kľudom.
Ja mam skúsenosť, a aj doma stále mama vravela, že čím rýchlejšie chceš niečo urobiť, tak práve vtedy sa to všetko začne kaziť. Je to preto, že v mysli si už "vopred"a nesustredis sa na to, čo robíš v tom okamihu.
Čiže rob to tak, ako ti vyhovuje
Vieš že to môže byť aj jedna forma "dys"? nevravím že je to tvoj prípad, niekto je viac obratný niekto menej a potom je tu chorobná nešikovnosť, ľudovo povedané", kt má diagnostikovanu aj moja dcéra. Napr.zoberie do ruky loptu na 2sekundy a stihne mi ňou zlomit kvet. A to nemá 2r ale pomaly 15. Tiež strašne pomalá vo všetkom.
Skús vyšetrenie u neurológa. Tiež sa mi niečo podobné prejavilo po pôrode a mám na to vypísanú diagnózu, poškodenie periférnych nervov.
Práca chvatna, malo platna 😊 Ja nie som gramblava, ale keď chcem spraviť niečo rýchlo a viac veci naraz tak zabúdam. Myslím si že som to spravila a pritom nie 🤦 Niekedy si pripadám už ako idiot.... Takže radšej s kľudom, začať skôr nech mám na všetko čo treba čas

Tak si rob pomaly všetko ako predtým a len uber na nejakých činnostiach, že neupratovat každý deň napr a iné. Alebo si to lepšie rozvrhnúť. Len ak príde ďalšie dieťa tak to už budeš vo svungu či chcela či nie. Ja mám dve malé a dakedy cez deň keď som na ne sama mám pocit že lietam ako handra a to cez deň nevarím a ani nič špeciálne neupratujem. Prosto to je že jedno sa pokakaloa chce jesť. Druhé chce jesť a späť a je pocikane, ideš riešiť jedného a menší place že je sám, riešim mensieho a satrsi medzitým daku skrinku povypratava . Ideme von tak to je tiež dosť.
Pri jednom sa dá úplne v pohode všetko robiť v pokoji bez naháňania