Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@mamulka211 do tej dodavky predsa nikto nevliezol, boli tam naukladani uz mrtvi...
@eaka kde si to citala?
@mamulka211 ty si tiež len taký zlomok alebo ani to nie?
@modrofuzik11 zmenit jeste muzeme hodne. I jako jednotlivci. Az se to stane, a ti lide sem prijdou, mame dve moznosti. Bud jim pomuzeme a vezmeme je mezi sebe, nebo jim dame najevo, ze jsou pakaz odnekud a nemaji tu co delat a ze nam je jedno, jestli se utopi, nebo zdechnou hladem, hlavne at nas s tim neotravuji. A to rozhodne, jak to tady bude potom vypadat....
@eaka to boli len take uvahy, pravda to nebola
@eaka nebyli tam nakladani mrtvi. Umreli v te dodavce. Ta dodavka byla chladici, takze zevnitr, na tom nerezu, byly vydrane ryhy od toho, jak se tam snazili prstami udelat diru a dostat se ven...prsty mely sedrene az do kosti.
@czechzuzanaba kto ich sem pozval sa pytam...oni sem boli niekym vyslani, oni sem neprisli len tak, niekto ich tu pozval, niekto im tu slubil lepsiu buducnost, nas, obcanov EU sa nikto napytal na nazor, nikto v takej zavaznej veci nespravil refrendum, proste sa rozhodlo par podplatenych ludi za nas milionov ludi....
@mamulka211 30 let je podle tebe davno? No nevim..
@mamulka211 okrem toho... Ak tam aj naskali,tak uz predsa mimo Syrie.. V Madarsku.. Takze neboli zufali v strachu o zivot... Bali sa, ze ostanu v Madarsku a pridu o to, za cim sa vlastne vydali... Pecene holuby do huby v Nemecku...
@mamulka211 pises cisto konspirace, ktere ja pokladam za hloupe. Nebavi me to, nebudu s tebou diskutovat. Promin. Treba nekdo jiny se chytne 🙂
@czechzuzanaba ved ja tvoje tiez, cize maj sa
@adsumus takze z tvojej odpovede je mi jasne, ze prehlad nula bodov, zaujem o okolite dianie este menej, jedine co vies je verklikovat jedno a to iste dokola, co navadza cloveka na dve veci - bud ti za to niekto plati, alebo to robis sama od seba, co je este horsie
v prvom rade pomoz sama sebe a zajdi za odbornikom
@nicolle21 pisem si s niekolkymi ludmi sukromne spravy a presne toto , co si napisala teraz si piseme, uz to napadlo viacerych, myslim, ze je nacase ju nahlasit adminovi
Podla mna to je jej osobna uchylka...
@mamulka211 no ved nahlasuj, utop každeho kto má iný názor ako ty, smelo do toho, šup šup. hihhi
@mamulka211 aky to ma vyznam? proste koncime a ideme spat 😀
@mamulka211 utop každeho kto s tebou nesuhlasí utop každeho, al e každeho aj tak neutopíš, čo potom? máš to ťažké.
@nicolle21 ona si vytvori novy nick a zas tu bude vytvarat temy, kde bude kecat nezmysli
@mamulka211 podla seba sudim teba, ja mám len jeden nick, čo spraviš?
@mamulka211 co chces nahlasovat? Ze adsumus neverklikuje bludy a nezmysly z internetu tak ako ty a nevyjadruje sa rasisticky ku utecencom? 😕
@mamulka211 najlepsie bude sa na to vyprdnut.. uz som sa viac x presvedcila, ze takito jedinci vyblakujuci anonymne na nete kadejake somariny su len vymyslene postavicky.. pravdou je, ze nikto s tou havedou nie je zzity a nech narkoza a hnojka tvrdia cokolvek, henti slnieckari su plateni panacikovia
@stardust dobruuuu
@stardust nebud schyzofrenicka adsumus

@czechzuzanaba ale ti tu prisli za inych okolnosti a uz davno, ja netvrdim, ze u nich nie su inteligentni ludia, su, ale nie je ich 1000000, ktory sa tu vali, ak nie viac....aj medzi romami su inteligenti, ale je to len nepatrny zlomok