icon

Som za pomoc utečencom

adsumus
11. sep 2015

Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.

mamulka211
14. sep 2015

Ked nahodou vyhlasia zbierku na vratenie utecencov do ich krajiny, prispejem.

czechzuzanaba
Odpoveď bola odstránená
anickablava
14. sep 2015
Používateľ anickablava je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anickablava.

@samo_blaho
Až teraz som sa na to kukla. Vie niekto ako dopadli tieto dievčence????? Neukazali to ale zrejme dostali riadny výprask. Videla som dobre ako jednu kopali na zemi?????Vyjadrili nesuhlas predpokladam vo svojej rodnej krajine.Aj keď tato forma protestu mi nie je moc po chuti stale su v demokratickom štate a mali na to pravo. Kde mame nase aktivistky ktore tak pohorsovalo potknutie novinarky ktora sa za svoj cin omluvila a prisla o pracu????Ziadna reakcia????

adsumus
autor
14. sep 2015

@anickablava novinárka kopla do dvoch detí a tretiemu podkopla otca. kopať do detí, to je aká už nenávisť.

czechzuzanaba
14. sep 2015

@anickablava absolutne nevidim zadnou souvislost v techto dvou vecech...

anickablava
14. sep 2015
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anickablava.
anickablava
14. sep 2015

@adsumus
@czechzuzanaba
Presne som vedela že sa ozvete 😀

adsumus
autor
14. sep 2015

@anickablava prosím ťa už nekonšpiruj, lebo sa prekonšpiruješ do blázinca.

anickablava
14. sep 2015

@adsumus Teraz v čom podla teba konšpirujem????Ten blazninec je posledny vykrik????To už je čo za argument. Tažko sa hladaju slova, keď su k dispozicii videa alebo članky.

adsumus
autor
14. sep 2015

@anickablava nehnevaj sa ale pletieš tu uplne hluposti, škoda som si naivne myslela, že si podebatím s ludmi o teme, ale už tu len budeš postovať nezmysly. už si sa bola na mna sťažovať u adminov, že mám viacero nickov a tak dalej, čo ste sa tu včera dostali do stihomamu?

mamulka211
14. sep 2015

@anickablava ona chcela len podebatit s niekym, kto bude mat rovnaky nazor nie diskutovat, zle zadala kriteria do temy :D

anickablava
14. sep 2015

@czechzuzanaba
Odkiaľ to možes vediet????Vieš čo si myslim ja???? Možno nie sú na tom az tak zle. Ako napriklad tak diskutovaná rodina toho uboheho utopeneho chlapca. Lenže ked vyšla pravda najavo bublina splasla. Každemu je ho luto, tak ako tebe tak aj mne. Ale teraz ked vieme ako to bolo su vsetci ticho. Rodina žila v bezpeči v Turecku, žiadna gulka nehrozila.Otec zbytočne riskoval, niekde uvadzaju že mali zachrane vesty inde že nemali, niekde uviedli že sam bol paserakom a on kormidloval tu lod. On sam je vinnik, nie my a ani EU ako bolo prezentovane.Oni nejdu tam kde je bezpečne, ale tam kde je lepšie. Kedy to už pochopis????

mamulka211
14. sep 2015

@czechzuzanaba no a ty by si radsej zastrelila ineho, ci seba? ja nie som masochista, ja bojujem za svoje prava a ochranujem seba a svojich nie cudzich.

anickablava
14. sep 2015

@adsumus Toto malo byt adresované mne???? Akože sorry ty aj čitaš čo kto píse????Mne je šumafuk či mas viacero nickov, maj ich aj sto.Ak si sa pomylila a napíšeš že si sa pomylila, tak to akceptujem. Ale ak nie tak ten stihomam je na mieste. Ale iba u tvojej osoby.

adsumus
autor
14. sep 2015

@anickablava 34 ludí, z toho 15 detí a bábetiek sa včera utopilo ked sa im potopil preplnený čln. http://www.theguardian.com/world/2015/sep/14/ba...

czechzuzanaba
14. sep 2015

@anickablava mozes to napsat i 300x. Ja si nemyslim, ze jich v Turecku cekalo neco dobreho. Ty si to myslis. Na co to rozebirat stale dokola? Nepripadas si jako kolovratek? Ja ano.

czechzuzanaba
14. sep 2015

@mamulka211 Predstav si, ja bych byla rada, kdyby se nestrilel nikdo.

anickablava
14. sep 2015

@czechzuzanaba
Suvislost tam je jedna. Kopance. Ale to sa komentuje len na jednej strane. 😉

czechzuzanaba
14. sep 2015

@anickablava tak to se muzem bavit i o fotbalu.

anickablava
14. sep 2015

@czechzuzanaba
V Turecku je vojna a strila se???Naozaj načo to rozoberat, keď všetko bolo uplne inak ako si aktivistky vysnívali.

adsumus
autor
14. sep 2015

@anickablava všetko je uplne ináč, nikto sa neutopil, nikde sa nebojuje, nikto neuteká v snahe zachrániť si život. šťastná žena

anickablava
14. sep 2015

@czechzuzanaba
Ak tu dá niekto futbal tak možeme sa baviť o futbale. Zatial sa bavime o imigrantoch.

anickablava
14. sep 2015

@adsumus Nekonšpirujes nahodou????

czechzuzanaba
14. sep 2015

@anickablava ja ti nerozumim. nerozumim tomu, proc jsi sem dala tu nakopnutou aktivistku (s jejiz nakopnutim samozrejme nesouhlasim) a pletes do toho tu novinarku. Co vlastne cekas za reakci, aby jsi byla spokojena? Oboje je spatne, nikdo nema nikoho kopat. Ta pani nahata byla kopnuta za projeveni nazoru, coz je spatne, novinarka kopla taky spatne. Tak o cem?

adsumus
autor
14. sep 2015

@anickablava ani nie, ja neverím každemu videu, čo kto zavesí na net ako ty a neberiem ho hned ako dovod na nenavisť, strach a paniku.

czechzuzanaba
14. sep 2015

@anickablava Vidis, porad utocis. Nechces diskutovat, porad nake nabory, aktivistky...je to trochu nuda uz. Koukni se na ty turecke tabory, jak to tam vypada, jak se tam zije napr. Kurdum, nekteri lide uz jsou tam napr. 2-3 roky...

anickablava
14. sep 2015

@czechzuzanaba
Za cele obdobie diskutovania s tebou je toto prvy pre mňa normalny prispevok od teba.

anickablava
14. sep 2015

@czechzuzanaba
A to že je niekto v tabore 2 roky ma byt dovodom aby sa presunul do Nemecka alebo inych krajin EU????Včera som zhodou okolnosti sledovala RTVS o pat minut dvanast. Bol tam Kalinak a Poliaček a preberali tuto temu. Ja moc nemusim ani politiku ak ta to potesi.Ale čo hovoril Kalinak malo rozum aj zmysel. Preco tito utečenci riskuju plavbu lodou????Odkial maju peniaze na nebezpečnu cestu???Prečo neostanu v Grecku Turecku alebo v dalsich krajinach ktorymi prechadzaju????Ved aj tam je bezpečne, nie je tam vojna a posktyli by im pomoc. ONi odmietaju, chcú ist dalej do Nemecka. Nakoniec povedal prihodu ako na nablyskanom bmw prifrčali traja moslimova a tvrdili že sú syrski utecenci.O čom toto cele je????

adsumus
autor
14. sep 2015

@anickablava malý aylen cchcel isť do kanady, kde maju tetu už 20 rokov, ved tá by sa o nich postarala, peniaze si otec požičal.

czechzuzanaba
14. sep 2015

@anickablava jak jsem ti rekla, nemame se spolu o cem bavit. Mozes si verit tomu, ze vsichni tito lide sem jdou, protoze jsou to hajzlove, kterym se nechce makat a chteji pobirat davky. A mozes na ne nadavat a propagovat svoje nenavistne videa a nazory. Na vsecky komplet bez rozdilu Mne je to sumafuk. Mozes aj obdivovat Kalinaka. Nech sa paci. Ale pritakavat ti nebudu. Kde berou penize uz tu bylo stokrat rozebirane, proc nezustanou v Turecku taky, proc nezustanou v Madarsku taky. Tak se neptej furt dokola.