Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@zuzkaanicka no fasa! 😝
@sardinka333 ale kam pojdeme? Ja nemam sajnu. 😒
@jabadaba ked zvladol zmiznuť taky Mello... 🙂 niekde by sme si našli ,,teple,, miestečko.
@sardinka333 no tak zacni balit. Letenky do karibiku sa rychlo vybookuju.
@zita19 my mame 28.9. statny sviatok, mohli by to presunut na 29.9. 😝
@zita19 ale sak to Belize nemusi byt az tak zly napad, aj ked to tam ide nejak dolu vodou, ani im sa uz nedari... @sardinka333
@zuzkaanicka mas pravdu. Koniec sveta cez volny den je blbe. My nemame sviatok, my budeme mekat az do sameho konca 😢
@zita19 mekat? 😀
@zuzkaanicka takze pocas st. sviatku sa Ti to nehodi? 😀
@zuzkaanicka 😀 co ta zita ma za program, aj tebe to vrta v hlave?
@jabadaba no, nehodi 😀 ... Ty, ale este predtym by sme sa mali stretnut 😉
@jabadaba bodaj by sa im darilo ked sa im tam srocuju take exemplare ako Mello. Asi tiez riesia co s ekonomickymi migrantami. Robit to nebude, len sa to po plazach povaluje... Na taky pidi ostrov to bude asi velka zataz. Obzvast ked uz prezeru kapital co si tam poslali vopred.
Ale zas nejaka chalupka s kokosovou stresnou krytinou na kraji trstinovej plantaze sa hadam pre @sardinka333 najde. Ja radsej otrcim kopyta tu doma.
@zuzkaanicka to by sme mali! Celkom urcite! 😎
@zita19 Ty mas kopyta? ... tak uz konecne rozumiem tomu, ze budes mekat 😀
@zita19 😀
@zuzkaanicka @jabadaba jak sa vy dve chcete stretnut ked ste jedna? 😀 😀 😀 To by ste sa mali chciet stretnut so mnou. A potom si aj pomEkame 😀 😀 😀 Vsak sme len kozy sproste, co nic nechapu 😝
@zita19 no ja radsej tie kopyta, ak si nejake predpestujem, otrcim niekde po boku sardinky. 😀 Radsej budem supat kokosove oriesky nez cakat na pohromu. Citkaj, este trosku joboviek na noc:
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/politika/...
@zuzkaanicka lepsie stihle pekne tvarovane kozacie kopytka ako kuracie paprce 😝
@zuzkaanicka som si ospliechala pyzamko, to mi nerob toto s tymi zrkadlami! Vsak vies, ze spomalujem planetu! 😀
@sardinka333 s belize nerataj 😀 , tam nas melovi hrubokozci nepustia
@jabadaba myslim, ze ked sa my tri stretneme, tak potom este len nastane velky tresk 😀

http://www.novinky.cz/veda-skoly/381095-krvavy-...
A je to tu 😖