Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@stardust http://www.asylumineurope.org/reports/country/g... interview
Since November 2014 procedures without an interview take place for Syrian nationals and for members of ethnic minorities (Christians and Yazidi) from Iraq. If they agree to take part in this procedure, applicants from these groups can now be granted refugee status on the basis of a questionnaire. This means that the interview is omitted if the authorities decide to grant refugee status.
poviem, ze som zo syrie, mam falosny pas (ktory nemusi byt uplne falosny, pri tom chaose sa im kludne mohli stratit peciatky, papiere alebo co k tomu treba), vyplnim dotaznik a mam
@adsumus 😎
@valy tak si to vyskusaj v praxi a potom podaj report , ako si dopadla 😉
@stardust ten koniec je dobry, ja pojdem sam a najskôr neuvediem rodinu do nebezpecia - t.j. nie su v bezprostrednom nebezpeci. druha moznost je, ze rodiny su v bezprostrednom nebezpeci a tym muzom je to jedno, lebo zeny su pre nich nic a deti si asi urobia dalsie s novými zenami. neviem, ktora moznost je lepsia. prva znamena, ze nie su v bezprostrednom ohrozeni zivota a nepotrebuju azyl a druha, ze su hodnotovo uplne inde ako my
Ministři zahraničí V4 budou jednat s Lucemburčanem :
Ministři zahraničí Česka, Slovenska, Polska a Maďarska se v pondělí sejdou v Praze na mimořádném jednání o uprchlické krizi, jemuž bude přítomen i jejich protějšek z Lucemburska, které předsedá EU. Cílem je sjednotit pohledy na přijímání uprchlíků. Povinné kvóty odmítají.
@adsumus 😎
@zuzkaanicka ja viem, ja viem, to poznám. usa môže za všetko zlé na tomto svete, všetko ostatné su živí anjeli, až na to...že nie su a su presne takí istí, hihi. 😉 😎
@valy presne tak... Neviem, či sa niekto pamätáte na utečencov z bývalej Juhoslávie, boli to celé rodiny, ženy aj deti. Alebo dokumenty z 2.sv.vojny, ako utekali židia? Celé rodiny kompletne. Žiadny normálny muž nenechá svoju rodinu bez ochrany vo vojne a sám sa odtrepe kdesi na druhý koniec zeme, aby urobil čo? Pozrel, či im dajú pohodlnú posteľ? Bárky plné mužov - to nie sú vojnoví utečenci. Tí sú v táboroch v Turecku, Jordánsku a Libanone.
@adsumus peknu nedelu Ti prajem😉
@zuzkaanicka o slušnosť, rešpekt, vzájomnu uctu, lásku dokonca aj k cudzím ludom, nechápem, že si to nevypozorovala za ten čas, čo o mne vieš, čo o mne vieš.
mala tam povodne uvedené o čo mi ide hihi, poto to zmenila na peknu nedelu hihi
@zuzkaanicka a čo že tak rýchlo meníš svoje mudre príspevky, pýtala si sa ma o čo mi ide a potom to zmeniš na peknu nedelu.
@adsumus a preco Ty nedodrzujes to, co si slubila? ... a sice, ze ma nebudes oslovovat? ... nemam zaujem o debatu s Tebou, myslim, ze som to dala dost jasne najavo ... venuj sa teme a nebracaj sa na mna.
@zuzkaanicka daj mi pokoj, zuzulka.
@adsumus nepíšem o vysídľovaní, ale o tých, ktorí utekali ešte pre vojnou, keď začínali chápať, kam situácia smeruje. Mladé podľa teba zahŕňa iba mladých mužov? Pred vojnou utekajú stále celé rodiny. Iba úplný debil nechá svoje deti a ženu umrieť vo vojne a on pôjde do sveta na skusy. Nemá to žiadnu logiku, nikto by to tak neurobil. Tvoj muž by nechal teba a vaše deti v nebezpečenstve a išiel by niekam do tramtárie? Môj určite nie. Ani žiadny, ktorého poznám.

@sisaka znama, co ma na starosti utecenecke deti v skole v Nemecku klame? Alebo klamu tie traumatizovane deti? Skutocne obete vojny su aj tu!