icon

Som za pomoc utečencom

adsumus
11. sep 2015

Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.

evittam
20. sep 2015

@adsumus Ešte, že je tu provax. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@maca_p Nemáš sa čomu diviť, nechcela som sa ozvať a ani ma nejak extra táto téma nezaujíma, ale len som čakala kedy sa zvrhne k pro alebo proti očkovaniu, nakoľko zakladateľka sa v pôvodnej téme už asi parádne nudí..

maca_p
20. sep 2015

@adsumus ty si uvedmujes, kolko to stoji lazdu krajinu? hdp sa neda tlacit ako falosne doklady ☹

maca_p
20. sep 2015

@evittam to bude iny busines, ked zacne s vakcinovanim kazdeho migranta 😀

edita56
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
20. sep 2015

@edita56 no a mne tu napravo ako podobnú diskusiu ukazuje Aké sú príznaky zápalu slepého čreva?

zuzkaanicka
20. sep 2015

@edita56 a ja tam mam napravo temu Ludska blcha 😀

zita19
20. sep 2015

@zuzkaanicka ja mam tiez blchu 😀 😀 Zeby to bola asociacia na tu blchu v kozuchu 😀

maca_p
20. sep 2015

blcha na mojej strane tiez 😉

edita56
Autor odpoveď zmazal
zita19
20. sep 2015

@edita56 nie, dnas ostaneme len pri cajickoch. Po nedelnom obzerstve treba odlahcit.

zuzkaanicka
20. sep 2015

@edita56 ja idem dnes kura nalozit a bude do zajtra odpocivat, dobry napad, supnem do chladnicky aspon nejaky Ipod, nech sa nenudi 😀
Jo, ale zajtra zase dostaneme vyhubovane, ze to tu strapnujeme, nastastie, zajtra nebudem mat cas sem ani kuknut 😉

zita19
20. sep 2015

@zuzkaanicka aj mne sa zda. Ale zajtra tiez budem tvorit HDP (aby bolo z coho sa postarat ai o imigrantov), takze budem cely den napata ako ksandy, kam sa tato diskusia posunie. Aj ked myslim, ze uz to nebude ani diskusia a ani sa neposunie

edita56
Autor odpoveď zmazal
edita56
Autor odpoveď zmazal
zuzkaanicka
20. sep 2015

@edita56 😀 zacina ma mrziet, ze sem zajtra nebudem moct ani nakuknut 😀 ... tu bude zajtra srumec 😀

maca_p
20. sep 2015

@edita56 v preklade leziaca poloha znamena mrtvola (tu by som tu moc nespominala) a ta durha poloha to je poloha dietata 😀
a teraz si nerobim prdel 😉

zuzkaanicka
20. sep 2015

@edita56 ale som rada, ze nie som jedina, komu sa tie posledne prispevky zdaju byt ovplyvnene niecim omamnym 😅

maca_p
20. sep 2015

@zuzkaanicka co ty, ty tu nebudes 1 den ale ja 3 tyzdne, ako to mam vydrzat? 😀

zuzkaanicka
20. sep 2015

@maca_p ako to len vydrzis? ... dufam, ze si pocula ten ton, akym som to napisala 😀

zita19
20. sep 2015

@maca_p keby si mala mat abstak, poslen ti do IP moj mobil. Ozvi sa, poslem ti vycuc v SMS. Nenacham ta stradat, aj keby som mala presustrovat cely kredit 😉

maca_p
20. sep 2015

@zuzkaanicka neboj, nejako uz len bude 😀

zuzkaanicka
20. sep 2015

@maca_p posli cislo aj mne, budeme sa so Zitkou striedat 😀

maca_p
20. sep 2015

@zita19 tak ale zas po 3 tyzdnoch, vies ake bude vsetko pre mna ze whaaaaw 😀 😀

zita19
20. sep 2015

@maca_p 2358 upozorneni, ze niekto tu prispel 😀

maca_p
20. sep 2015

@zita19 az tak to tu nemilujem, tie mam vypnute. ficim iba na @@@@@ (v kyslom naleve 😀)

maca_p
20. sep 2015

astala vista europa...

https://www.youtube.com/watch?v=bQNeaJwIdDc

pritom ta silva bola taka pekna zena... 😎

edita56
Autor odpoveď zmazal