Som za pomoc utečencom
Som za pomoc utečencom, rodinám, som zato, aby sa oddelili teroristi od obyčajných ludí a nehádzali sa všetci do jedného vrecka. Som za Europu bez rasizmu, paranoje a spokojný život všetkých bez ohladu na rasu, náboženstvo, sexuálnu orientáciu.
@adsumus za prve, ludia co ublizuju druhym nie su krestania len preto,ze na narodili v krestanskej krajine a za druhe ja som este nikde necitala ze by 12 belochov original europanov znasilnovalo nejaku zenu 8 hodin niekde v parku... Vacsina moslimov je umiernenych, ale ver tomu ze ked islam zaveli, z tych umiernenych moslimov sa stanu radikalni a potom budeme vidiet to divadlo. Zachvilu sa bude v europe takymto stylom vytvarat viac a viac moslimskych spolkov a zoskupeni (burku uz mas pripravenu? Ochvilu ju budes potrebovat a ked nie ty tak tvoje deti urcite), budes citat koran a chodit do mesity tesis sa? Lebo ja nie..... vies ty vobec moja draha o com je islam? V korane sa jasne pise, ze nemoslimom treba zotnut hlavu! toto si vedela?
A to ze svedi nie su proti pomoci utecencom, to ze nejaka skupina skorumpovanych politikov rozhoduje o celom obyvatelstve, vytvaraju sa akesi pochybne statistiky a zastieraju sa skutocne nazory ludi, tato veta je pre mna len jedna z tych hlupych viet a nazorov co sa v mainstream mediach snazia votret ludom do ich hlav... ved oni nepotrebuju ludi co pouzivaju rozum ale potrebuju ovce ktore sa prisposobia...
@adsumus to je utok čo som pisala?slovne utoky na moslimov vyzeraju inak, toto je bohužial zlá realita...V Nemecku , Svedsku, Dánsku znasilnuju biele mladé školáčky, čakaju ich pred školou, ako trest zato, že chodia poloobnažené ,naštastie ako som pisala 90% ludi ma rovnaky nazor a tymto to končim.
@adsumus všade sa znasilnuje bohužial, avsak moslimovia- radikalny moslimovia maju toto ako taky sport ...proti krestanskym odhalenym dievčatám.vieme to všetci, netreba nič zastierať, ubohe je ze svedi nazvali somalčanov, svedmi. Ak dostanu azyl a občianstva, ak nebude čo nebude navratová politika...zostanu v europe
Radikálni moslimovia su ako zlo a toto zlo prichádza k nám.
@adsumus nech si maju moslimovia svoju vieru, neviem čo im prinasa, mne to však nepripadá ako viera založená na laske , ucte , pokore a rovnosti pohlaví. Nech nepresadzuju tu ich vieru nám, sme slobodní ludia, zijeme v právnom štate,nie sme jedne štat ako europska unia, každy mame svoj právny system svoju ustavu, svoje zakony....nie sme ,alebo sme pod nadvladou diktatorov nato aby sme rozhodli, my, nie jeden clovek o tom s kym budeme žit v tomto státe. nech rešpektuju inu kulturu, nech rešpektuju chlebodarcov a darcov Sozialbeitrage in monatliche hohe 400-650 eur, podla veku..to sa však nestane , oni maju svoju choru demagogiu a nikto nam nemusi hovoriť o čom to je. Zadarmo dostanu peniaze, nepohli a nepohnu prstom, nebudu budovať krajinu v ktorej žiju a je jasne že pracovať nebudu.Kolko moslimskych zien pracuje? Koran im to nedovoluje, Statut azylanta zabezpečuje tymto ludom viac ako občanovi na Slovensku po 60. Prečo utekaju afričania? plne člny len mužov, silných mužov? Boko haram? Ved oni sa v afrike vraždili medzi kmenmi odjakživa. Grecko neotvorilo hranice s Talianskom len tak, ale na prikaz, Schenghen prestal fungovať, neexistuje, nemáme hranice.Schenghen sa budoval každou krajinou, zabezpečenie, ochrana niečo stála a stoji, schenghen fungoval voci SR pred vstupom SR do EU, Ako železná hranica, dostali sme embargo...vraj vychodny blok. A zrazu pride statisicova vlna akychsik ludi...a hranice zmiznu, bez mihnutia oka dostanu istotu. Zlaty komunizmus.
ano... podla koranu si mozu so zenou ktora nie je zahalena robit co chcu, napriklad svoje manzelky moju zbit (potrestat) ale NIKDY nie tak velmi,aby neboli schopne s nimi mat sex..... Otras!!
@angela5 brutálne znásilnenia nie su privilégiom muslimov, ale aj iných národov a náboženstiev http://tn.nova.cz/clanek/veroniku-14-opili-a-zn...
tento je dosť bielučký? http://www.topky.sk/cl/13/1476897/Najsadisticke...
Ano, zli su aj bieli, aj cierni, akehokolvek nabozenstva, no na rozdiel od krestanstva sa v korane pise, ze muzi si prakticky so zenami mozu robit co chcu pokojne aj zbit/zabit ak je nutne..stat hlavu neveriacemu (cize kazdemu kto nie je moslim hlava nehlava) take nieco sa v biblii nedocitas a ked ich tu bude vacsina (co bude za par rokov, lebo maju vacsinou viac deti), tak sa mame na co tesit ked budu v presile a mne sa teda na islam konvertovat nechce len aby som si zachranila krk.... to radsej nech ma zabiju rovno...
@adsumus miesto mletia prazdnej slamy a blbosti co tu pises sa postav do kompu--bud tak laskava....zajdi do rpveho detskeho domova...alebo mozes aj na lunik 9 ked chces pomahat....samozrejme mame geriatricke centra..najprv sa postaraj o svoju krajinu..a nemel kraviny...odpovedala som vyssei su deti co nemaju co do ust...su matky v krizovych centrach....a riesi to vilo rozboril......tak pretri si oci vyhrn rukavy a sup sup pomahat...aks a naozaj nudis tak chod do organizacii cloevk v nudzi a podobne ti ta poslu priamo do terenu.....a potom sa prihlas...inac mozes zajst aj do donbasu...ale pardon to asi ludia nie su....tych nikto neriesi....omg
@dusika11 ukrajinu riešia rozne orgnizácie, napríklad kanada im tam poslala očkovacie látky, pretože sa tam vyskytla obrna, ale su aj iné formy pomoci a situácie je sledovaná ako aj po celom svete a nehnevaj sa, ale ja budem pomáhať tak ako to uznám za vhodné a kedy to uznám za vhodné aj tomu komu uznám za vhodné, ak by bol záujem, nechaj si svoje rady stupidne pre tupkov, čo ťa budu na slovo posluchať, ja nie. https://www.hrw.org/europe/central-asia/ukraine
@angela5 biblia píše že oko za oko zub za zub a muž je nadradený žene a podobne http://slovakia.humanists.net/bak.htm
@adsumus ja nepolemizujem len ti davam navrhy co robit...ty sa chytas kazdej slamky..polemizujes o nesmrtelnosti chrusta a mozno nemas doma ani navarene......ked tomu tu tolko venujes mozno staci ist vedla a zaklopat na dvere starej babke co nevladze ist si nakupit.....ja som sa nevyjadrila inac ci chcem a nechcem pomahat....mne su ukradnuty....a stavat si tu mesity nebudu.. z macky pes nebude ...je to ina rasa treba to prijat....a ani z nich mili pracujucu ludia...to su take sny
citala si niekedy celu bibliu a cely koran? Ja ano a poviem ti, ze ten rozdiel je dost velky a ze islam rozhodne nie je mierumilovne nabozenstvo.... precitaj si Novy zakon miesto nejakych analyz niektorych casti vytrhnutych z biblie... a potom si sprav obrazok... alebo si mozes pozriet videa byvalych moslimov/ich manzeliek tam to budes pocut tak ako to je... Okrem toho tato otazka co sa tyka imigrantov nie je len o islame.... co tu chcu robit? Poberat stastne davky?
ADSUMUS, napis, v ktorom demokratickom state je povelene manzelku znasilnit? an ielen to.. pouzit na jej ´´prevychovu´´ bytie.. a aj zabitie za isty ´´precin´´?
pretoze v zakonodarstvach moslimskych krjin to povolene je...... zakonom povolene...a casto prktikovane .a zial,oni to prktikuju aj v europe...... anedbaju, ze jeto u na snemoralne, trestne .
#to znasilnenie, ktorym sa ohanas ako dokazom, ze sa prktikuje aj v europe , je v europskych zakonodarstvach trestny cin.a aj tej manzelky.... v islamskom pravnom systeme manzeljku znasilnit mozno .. pretoze je to majetok muza..... neberie sa to ako kriminalny akt.ani priestupok.. je to zakonne pravo manzela...
pochopila si ten rozdiel?
a co s atyka znasilnenia zien, tak sice vniewktorych statnych utvaroch moslimskych statov je to tre.cin.ale ... za istych okolnosti...... vzdy musi mat ta zena 4 svedkov na to, ze bola znasilnena.. muzskych svedkov.a to aj v dnesnej dobe zistovania stop pomocou dna... dalej, policia neprijme oznamenie zeny o znasilneni, ak si to tutor zeny nezela... ...... manzel,otec. brat.... pretoze tym oznamenim pohani rodinu ta zena..... .... zistuje sa tiez, ci zena ´´neprovokovala´´.m,muza ci muzov pri znasilnovani..... tak jeto vina zeny, ze mala styk,s muzom,ktory akoze nechcela.........
a co sa tyka homosexuality, tak v islame je to zakazane...... ale prktikuje sa to bezne.....
a ako aj sex so zvieratami.. a robia to orientalci aj v europe.......
no a co sa tyka zabitia zny, tak v mohych islamskych statoch je to povolene.... a zneuziva sa to na odstranenie neziaducej manzelky.a aj europanky ..... acastejsie,ako by sa zdalo....... ak muz nema na to,aby uzivil dve.. tak jednu zabije zakonnym sposobom...maximalne zaplati jej rodine odskodne... ale to malokedy rodina ziada.ak ten muz ´´dokaze´´ , ze bola neverna....... pretoze tym vastne ona pospinila sj svoju rodinu.... tak su radi, ze je mrtva .....´´cest´´ t sa im tym navratila.......
no avies napisat, dke taketo zakonodarstvo ako som napisala aj konaie, maju europania?
pretoze na rozdiel od orientu v europe ci znasilnenie, ci ublizenie na zdravi aj zene , ci dokonca zabitie su trestne ciny a väcinova populacia to v europe nepraktikuje.ale v oriente ano.. vies preco? pretoze je to u nich povolene zakonom a podporovane spolocnskou mienkou.
ja taketo obhajovanie chovania orientalcov ako sa aj ty snazis nazyvam ucelove, poukazat na ineho, ze ved aj ten kona rovnako .a v tomto pripade ani to nie je pravda..... nekona...
v europe orientalci zabijaju v mene citi svoje dcery, sestry, manzelky...... a nedbaju na to, ze je to v europe trestne a zvrhle bezpravne konanie.. oni chcu zit podla svojich pravidiel. tych barbarskych. kde v ich ponati su taketo konanie zakonne.a moralne.
uz si niekedy videla, zeby policia povedala zene, co ide ohlasit znasilnenie, ze pojde ona do väzenia, pretoze pohanila rodinu? vies, ze to vmoslimskych krjinach takto praktizuju? nie daju do väzby nasilnika, ale obet......
uz sa ti niekdy stalo, zeby v tvjom okoli otec zabil dceru, pretoze telefonovala so spoluziakom?
no ja to vidam v de.... prave u orientalcov........
ti to praktikuju.....
co sa tyka tr.cinov znasilnenia v europe , na sk, tak ja som sa tymto zaoberala pracovne.a mozem ti povedat, ze len zlomok percenta sk populacie pachala a pacha tieto ciny.. a najviac ich bolo z radov ako teraz sa nazyvaju romov......
a v moslimskych krajinach akomunitach je to drviva väcina miuzov.. pretoze denne znasilnuju svoje manzelky.. co je mimochdom aj na sk aj v eu tre.cin.. ale v moslimskej krajine nie...... europska populacoie tieto ciny fakticky nepacha .. tam je to velmi mala stotinka percenta........
taketo su fakty.......
@adsumus takto neprekrucaj nikde som nepisala kolko kto mal v syrii.....klames zavadzas prekrucas nejdes k podstate...
odpoved chces vediet???tak ti ju dam...bola som v bosne.ano aj s tvojimi kytuzenymi moslimanmi...videla som co urobili srbom...a vies co mi povedal albanec???dobyjeme europu len este nevieme ako..ale dobyjeme europa padne bez zbrane ked povie iman..toto bolo pred desiatimi rokmi........zobud sa ...to je akt vojny...oni si mlatia pet krat denne hlavu o kobrrec a nic nema v tej hlave..len nenavist...strasnu nenavist...k tej zene vedla lebo nema ten ich habit...k tomu muzovi vedla lebo ma auto...atd...to neprerobis.........vojny maju kadeaku tvar...a toto je akt ideologiskej vojny voci eu........islam zas a opet vypochodoval .....a vies co natane ked ich ocakavanie sa neuskotocni a europa im neda to co chcu????ked nerespektovali hranicu a policiu???len tak presli bez pasov???
kazdopadne zavriet temu..
ADSUMUS, pise sa 21 storocie...... a sami europania sme my zmenili svoj zivtny nahlad , prvidla, zakony.... necakali sme na nikoho....
takze pomahat si musia tie zeny i vo svojej krajine predovsetkym same -ak chcu zit inak.....
nikto z europy neprehlbil problem nerovnoprvneho postavenia zien v oriente a islame. ten problem vznikol v oriente , v oriente pretrvava a prenasaju ho do nasej civilizovanej europy... to mna zaujima.. to ako ziju ony v ich krajinach nie je problem europy. pretoze oni dobr evedia, ze mmusia zmenit ich vastny system.... ideologiu...
ano, situaciu treba riesit.ale tak,aby vyhovovala nam.nas ochranila predovsetkym....
a nemame sa bat ich chovania? to ako myslis? ze co mame robit? misionarsku cinnost a presviedcat ich, ze sa chovaju ako divosi?
to by nepomohlo.ver mi. pretoze na dosiahnutie vysledku potrebujes dve strany.a ta jedna, co to pacha sa nechce zmenit. tu pomoze len jedno. odstranit ich z europy aj z ich chovanim.a bude pokoj pre nas.
to ako si zivot usporiadaju v vich orientalnych krajinach, je na nich samych. ak sa chcu zabijat, tak nech sa zabijaju... je to ich rozhodnutie.ale nie u nas v europe.....
takze ano, bojime sa takych barbarov a ich konania v europe.....a maal by si sa aj ty.. pretoze sa moze stat, ze jedneho dna mozno koro aj ty na sk pochopis , co to je nasilie a´la orient...... a potom zistis, , co toz namena ina mentalita aj vychova v podsani orientalca....

@lucinkaboz teraz keby toto dal niekto v podobnej diskusii, ale proti slovákom čo išli žiť do UK, verila by si tomu, že sme všetci takí?
http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/1795400_brita...