Spanie 18 mesačného dieťaťa s rodičmi
Prosím poraďte, naše 18 mesačné dieťatko sa v noci zobudí a pýta sa k nám do postele ... málokedy sa mi ho podarí presvedčiť aby si naspäť lahlo do postielky a musím ho dať k nám... niekedy sa ho pokúšam aj preložiť ale väčšinou sa zobudí .... všetko sa to začalo rastom zúbkov (všetky 4 očné naraz).... podarilo sa vám už nejako odnaučiť dieťatko od tohto nie práve dobrého zvyku ??
co je na tom zle ked chce byt take male dietatko v noci s rodicmi? mozno sa boji byt same
Moja dcéra spala s nami do 2r. kúpili sme jej posteľ, mala ju hneď vedľa našej a takto spala, kým sa nenarodil syn. Adamko má 21m. a stále spí s nami. Už má aj svoju posteľ, ale zatiaľ sa v noci presťahuje ku mne. Nevadí mi to, raz to prejde a mne to bude chýbať 😀
dietatko chce byt s tebou ...priam ti to vravi ..nechce byt odstrcene na bok do postielky. je to viac menej zjavne.
Len si to uži kým to krpec chce sám.. potom ti to bude chýbať ;)
"Nie prave dobry zvyk"... Juuj, pobavila si ma. Mladsi ma 3,5 roka a milujem, ked v noci prelezie k nam, zababusi sa ku mne pod perinu a prituli sa ku mne 🙂
Naši tak chodili obidvaja, v noci alebo nad ránom proste precupitali. Samozrejme každý v tom svojom období, nie obaja naraz. Asi vo veku 6 rokov s tým prestali. Dnes sú to puberťáci a každý sa len zavrie vo svojej izbe. Vtedy mi to liezlo na nervy, dnes na to obdobie spomínam s nostalgiou.
Náš synček má 4 a pol mesiaca a to, že spinká s nami v posteli si užívam aj ja, aj manžel.. Neviem si predstaviť, že by som cez noc musela 2 - 3 krát vstávať z postele aby som mu dala papať (našťastie kojím).. takto mu len dám cici napapá sa a spinká ďalej (dúfam, že to nezakríknem.. ťuk ťuk ťuk).
Aj keď to nie je dva krát pohodlné spať na malom kúsočku, kedže sa krpec dosť rozťahuje :D Ale aj tak je to lepšie ako vstávať ;) A keď vidím ako mu je dobre pri maminke, ten pocit je na nezaplatenie 😍💞
ja by som ho asi nenutila aby silou mocou spalo u seba v postielke. casom ho to prejde aj same 🙂
Moji maju 15 mesiacov. Od polnoci spi s nami jeden , druhy sa preberie nad ranom, tak spime spolu vsetci styria. Tiez to zacalo pri zubkoch
Ja mam tiez svoj 5rocny osobny termofor vlasaty pri mne.
veď mne by to ani až tak teraz nevadilo len horšie to bude keď by sme mali ďalšie dieťatko ... už som mu aj postieľku prisunula bližšie k našej posteli aby sme sa mohli aspoň za ruky držať ... a nerobí mi problém k nemu radšej vstať v noci a uložiť ho naspäť ... ak by sa nám podarilo mať druhé musel by ísť do druhej izby nakoľko nie je toľko miesta a potom by to bolo horšie aj s premiestňovaním z postele do postele ... preto by som bola radšej keby sa naučil spať sám vo svojej postielke a až nad ránom keď tak prísť k nám ...

Preco? Nasa ma 8 r. A stale.spi s nami. Ma postel pri nasej takze niekedy v noci je v nej ale zaspava pri mne. Nevidim.v tom problem.ved je to moje dieta a o chvilu uz.nebude mat zaujem. Pride puberta
...