Šperky s materským mliekom
Ahojte, máte niektorá takýto šperk? Kde ste si ho dali robiť ďakujem
Aj keď neskôr reagujem ale autorka super nápad ❤️ ale zbytočne to tu písať lebo niektoré matky absolútne nemajú cit k dieťaťu ani nebudem označovať ktoré 🙂 🙂 takýto prsten/naramok a podobne si môže dať vyrobiť len a len milujúca mama, ktorá sa pre svoje dieta najviac obetovala. Ale darmo. Niektoré matky sú take “múdre” že sa ti tu budú vysmievať a ktovie či vôbec kojili svoje decká alebo im strčili UM 💪 čiže asi tak 🙂 a ženy čo ste sa navážali do autorky, mali by ste sa hanbiť. Takéto poduroven správanie majú dospeli ľudia? Fuj. Totálne trápne a prízemné. Namiesto toho aby ste pozerali na svoje problémy lebo z vášho správania ich máte zrejme veľmi veľa tak sa navážate a ZBYTOČNE komentujete pozitívne príspevky. Starajte sa o seba a nerozsirujte zlo okolo seba. 😇
Prosim Vás, kde ste si nakoniec ten šperk dali robiť?
@kat_y cez Instagram MAMA šperky odporúčam
@mandarinka555 prosím ťa, čo ťa poburuje tak strašne? Nikto ti nekáže dať si urobiť taký šperk, ani ho nosiť tak sa ukľudni a rieš si svoj život. Bavíme sa tu o materskom mlieku a nie o stehoch atď.
@mandarinka555 😂😂😂😂😂😂👌
Autorka nezniesla tie opačné názory a dala mi rad-radom mazať všetky príspevky....Musela si byť z iného názoru frustrovaná ako *****, že ?
@mandarinka555 no to si pekne mimo. Ja som ti nedala nič zmazať. Mne je tvoj blbý názor tak isto ako aj blbé komentáre úplne u riti. Zjavne si ležala v žalúdku niekomu inému
@mandarinka555 a niekto na tejto stupidite zarába. Tak ako na veľa stupiditách v dnešnej dobe

@mima1608 máš pravdu