icon

Spiaci duch

patricia740
3. jan 2017

Ahojte. Potrebovala by som poradiť v jednej veci. Veríte na duchov? Toto nie je moj problém, ale mojej mamky.. Moj problém to bude asi az vtedy ked pridem k nej domov 😕 ... Mama má v spálni veľkú manželskú posteľ, ale býva sama takze druhé miesto je voľné. Posledné noci sa jej stáva, ze počuje vedla seba niekoho dýchanie. Akoby pri nej niekto spal, pomalé nádychy a výdychy. Najprv nas napadlo ze ak by nam z blízkeho okolia niekto zomrel, pride sa rozlúčiť inym spôsobom co sa párkrát aj stalo.. Ale nevieme o nikom kto by zomrel... Mamina vravela ze sa pomodlila nejaku modlitbu za zosnulých, očistec alebo tak nejak spomínala.. ideme este svätenú vodu skúsiť, inak neviem co by pomohlo ☹ .. Prosim, ak mate niekto skúsenosti, alebo hocijaké vysvetlenie preco prave teraz, ked tam žijeme cez 20 rokov a nikdy sa nic nestalo.. Ďakujem pekne za prečítanie a za každý nazor.

Strana
z3
veronika295
Odpoveď bola odstránená
patricia740
autor
3. jan 2017

Nikdy som nepočula o tom ze by sa dal doniesť domov duch. Naozaj netuším... Predsa je to pre človeka nepríjemné zaspávať a počúvať ako ti niekto/nieco dýcha za chrbtom 😕 ..

libawet
3. jan 2017

@patricia740 ja na nič takéto neverím, to sú nejaké výplody a fantázie Tvojej mamy, možno len chce, aby tam ktosi vedľa nej bol a mozog sa tak nastavil...a pozor, môže to byť aj začínajúca schyzofrénia, je o tom už veľa článkov. Ja mám takúto svokru - tá dokonca mala ducha v jednej izbe v rohu tej miestnosti. Povedal jej to jeden známy, keď raz u nej bol, že tam má " dušičku " . Volala nejakú ženu, spiritualistku, tá chodila s kadidlom po celom byte a " dušičku " vyháňala. Údajne to zabralo, lebo že sa jej tam lepšie žije a dýcha, no skôr si myslím, že to bolo hlavne pre to, že vypratala a vyčistila byt od zbytočností a rárohov.

indira
3. jan 2017

Ja na duchov verím
Veľakrát som videla moju babku
Nedoniesli ste niečo co bolo niekoho nemrtveho ? Lebo ver ze ak ano tak duch tam môže byt
Zober svätenú vodu a popritom sa treba pomodliť na nete nájdeš ako postupovať lebo niekedy nepomôže ani svätena voda ako bol môj prípad musel knam prísť kňaz
Držím palce

gir
3. jan 2017

Skúste dať posvätiť byt kňazom. Ak je monžnosť, spraviť spálňu v inej izbe, ak je sama, manželskú posteľ dať preč, stačí jedna. Alebo len sa cíti sama a takto podvedome túži aby niekto pri nej bol.

libawet
3. jan 2017

@indira iba otázka - kto je alebo čo je NEMŔTVY?

indira
3. jan 2017

@libawet heee preskakuje my písmenka na tel chcela som napísať mŕtveho

sticker
libawet
3. jan 2017

@indira fajn, už som sa zľakla, že upír 🙂🙂.

maxiva
3. jan 2017

Ja verim,ze su duchovia.a teda mam respekt😵mali sme v dome neprijemny zazitok...pomohlo postriekat cely dom svatenou vodou.vzdy treba od najvzdialenesej izby pomaly do vsetkych kutov..a bud sa nieco pomodlit alebo hovorit odid v pokoji

patricia740
autor
3. jan 2017

Keby to bol jej výplod fantázie tak by to pocula aj inokedy si myslim, nie len v noci. Keby bola chorá, prejavuje sa to aj inak.. V tú noc ked to začalo som u nej spala aj ja s kamoskou, ale na opačnej strane bytu.. Žiadne zmeny sme nerobili doma, ani nove veci nekupovali... V prvom rade toto nemozem pripisovať maminmu zdravotnému stavu, je uplne v poriadku..

libawet
3. jan 2017

@patricia740 môžu to byť začiatky schizofrénie : www.slovenskypacient.sk/paranoidna-schizofrenia..., nepíšem, že ju má. Mamu si radšej viac všímaj, čo sa s ňou deje ďalej.

patricia740
autor
3. jan 2017

Len medzi rečou ... Dnes som volala mame ci bola noc v pohode, tak mi vraví ze si sla lahnut dost neskoro okolo 1 a este si nieco robila na mobile v posteli a zas pocula ako vedla nej ,,niekto spí,, ...A potom dodala... Vsak uvidis ked zajtra prides a budes tu spat.. Žienky verte mi, nebudem tam spat 😖 Ked som aj pocula príbehy ludi, vzdy vraveli ze počuli kroky, búchanie atď ale boli to proste zvuky... nie toto.. preto potrebujem počuť aj iny nazor..

terezka1947
3. jan 2017

@patricia740 ak myslis,ze mama je ok....a si veriaca,skus to povedat fararovi
ide Troch kralov,nech pride vysvatit dom,kadeco sa stava a viem,ze farari maju svoje modlitby a netreba sa zbytocne trapit,ked sa pomoct takto da

patricia740
autor
3. jan 2017

Uvidime tuto noc ci bude nieco, zajtra idem domov tak skúsim ist za tym farárom.. Ja veriaca nie som, mama ano ale kostol navštívi raz do roka.. tak teda dufam ze pomôže nieco.. dakujem za názory

jajka257
3. jan 2017

@patricia740 hmmmm, neboli ste niekde na navsteve? V nemocnici, na cintorine, ci nahodou niekde, kde niekto zomrel?

mike_bassett
3. jan 2017

Musíš v miestnej knižnici zistiť, či dom nie je na indiánskom pohrebisku. Alebo ste v pivnici otvorili nejakú po generácie zatlčenú dieru...

Zaujímalo by ma, prečo sa takéto veci dejú len tým, čo na ne veria a boja sa ich ? Ženská je sama doma, všade tma, bojí sa, zaspáva, mozog sa vypína, prestáva rozlišovať medzi predstavami a skutočnosťou.
Niekto vidí duchov, niekto si myslí, že ho v noci uniesli šediví mužíčkovia.

patricia740
autor
3. jan 2017

V prvú noc ked to začalo bola u nas kamarátka, nic viac... to je jedna vec.. vecer zaspala pred telkou, zobudila sa a kedže mame psa tak s nim este vybehla von aby sa nedočúrala do rana.. to známena prebratá 100% kedže von -15... ked si clovek ľahne do postele a o 2 minuty počuje to co počuje... prosim, ja som chcela počuť kadejaký nazor a ano, aj toto je dost dobrý nazor, len prosim, nerobte z nej debila co nevie zdravo uvažovať. Ziadne ze ženská sama doma, všade tma ... Ved to je opísané ako z hororu... mala zasvietené malé svetlo... Posledný mesiac jej zomrelo par známych, ale to len co poznala z prace, nic bližšie tam nebolo ze by mali dovod ostať pri nej ..

veronika295
Odpoveď bola odstránená
patricia740
autor
3. jan 2017

Presne toto som aj ja niekde čítala ale uz dávnejšie, ze ak by bolo počuť zaklopanie tak netreba otvárať dvere ak tam nik nebude, pretože to je ako pozvanie do bytu...

libawet
3. jan 2017

....ľudia prestaňte prosím vás, duchovia a nič im podobné neexistuje, sú to len ľudské výplody fantázie, filmové predstavy, jedna pani povedala....@patricia740 - pozvanie do bytu, domu koho? Upíra? Ducha? Tvoja mama je proste sama, možno je to jej túžba, aby tam ktosi s ňou bol a nebola sama, jej manžel, či partner zomrel? Alebo čo sa stalo, že je sama? Nemala partnera? Ak nechceš o tom hovoriť, nemusíš, len proste nahlas rozmýšľam. Píšeš, že máte psa..mama má toho psa? On to nemôže dýchať niekde? Nie je chorý? Neviem, pátram len....

mimla
3. jan 2017

Ja vám dievky neberiem vaše nazeranie ne svet. Ale netreba prehliadať ani možnosť, že ide o prejav vážneho ochorenia. U nás sa tiež stalo, že staršia členka rodiny mala podobné preludy. A namiesto toho, aby sa to riešilo, sa to rozpytvávalo, a vysväcovalo a očisťovalo a ja neviem čo a ona to bola začínajúca starecká demencia. Takže kľudne všetko vysvätiť, ale pridala by som na zoznam aj návštevu u neurológa. Pre istotu.

pribinak
3. jan 2017

Kolko ma tvoja mama rokov?

terezka1947
3. jan 2017

@libawet duchovia su....ale prave ti zli...a bohuzial nie su to rozpravky,preto navrhujem knaza
ale inak uplne vo vsetkom s tebou suhlasim
a okrem toho,len tak si ani zly duch nepride a co akoze?bude dychat?
to zase tiez nie je take jednoduche a najma.....uz sme asi nakazeni tymi vselijakymi "vedmami",kt. snimaju kadeco,cistia domy...atd.atd....sa az divim niekedy ludom,comu vsetkemu uveria a za co vysolia obrovske peniaze
kamoske chodila cistit doma nejaka zena....pol roka a zaplatila cez 1000eur....no,co dodat?

patricia740
autor
3. jan 2017

Má 48 rokov.. poznám svoju mamu a trávim s ňou dost času nato, aby som vedela ci sa jej správanie zmenilo... rodičov mam rozvedených, ja mam 25.. Vsetci mame právo na nazor.. ak si ty napr veriaca a ja nie, nebudem ta presviedčať o opaku. Dakujem za nazor od každého, ale neprišla som si sem citat ze mame začína drbať. Pointa môjho príspevku bola ci sa s tym niekto niekedy stretol, lebo ja nie.. A nakoniec sa dočítam ze mama potrebuje odbornú pomoc. Nechcem nikomu nic zlé priať, to by som si v živote nedovolila, ale mozno by ste mali na to iny nazor keby ste sa s tym osobne stretli.. Keby sa niekedy stalo ze by si mama vymýšlala hlúposti, tak by to bolo urcite riešené odbornou pomocou a nad týmto by som mávla rukou.. Ale je to inteligentná, veselá žena...

lorela
3. jan 2017

@mike_bassett Indiánske pohrebisko na Slovensku???!

libawet
3. jan 2017

@terezka1947 ak sú zlí, tak musia byť aj dobrí, rovnováha musí zostať zachovaná predsa....nehnevaj sa na nás, to fakt nikto netvrdí, že Tvojej mame preskakuje, nie - dali sme len tú možnosť - to o tej schizofrénii napr. ja - že naozaj sa môže/ nemusí takto začínať....proste mamu viac sleduj, rozprávaj sa s ňou, želám všetko nech dobre dopadne. Na duchov zabudni.

jajka257
3. jan 2017

@patricia740 neber niektore prispevky velmi vazne. Tu to niekedy funguje zaujimavym sposobom. Duchovia existuju, ci niekto veri alebo nie. Ak ma ten pocit, tak sa obetuj a spi s nou. Uvidos. Lenze ty nemusis nic pocut. Nie kazdy moze pocut a vidiet. A hlavne, ty mamu poznas, vies, ako sa sprava.

jajka257
3. jan 2017

@lorela
Indianske urcite nie, ale slovanske alebo keltske moze byt. Len to by sa prejavilo uz davno.

terezka1947
3. jan 2017

@libawet vies.....zli duchovia su od diabla,ci sa to paci,ci nie...bohuzial.....odpradavna to tak je a opat sa,neviem preco,ludia zahravaju prave s nim
je stale viac a viac pripadov kadecoho a preto navrhujem knaza
ano,aj dobri su...ale inde...
ale ok,je to moj nazor...mozno ty mas iny....
niekedy sa chodila za ludmi,kt.vedeli porabat a odrabat....potom to trosku preslo a opat to zacina
netreba sa pohravat so zlom
jednym s lakadiel zleho je prave spochzbnovanie jeho existencie...a zaroven,nahananie novdobych odrabacov a kadejakych ocistovacov
a ked clovek spomenie knaza=je to hlupost,no neviem,co je vacsia....
ale tak...to len taky moj skromny prispevok,uz kazdy si musi zivot chranit ako vie a najma chce

san_dra11
3. jan 2017

mam pocit ze clovek neuveri kym nezazije, ale nikomu nic taketo neprajem. Nie je to prijemne...tiez ma podobne problem trapil asi dva ci tri roky dozadu furt som sa budila na to ze citim na sebe niekoho dych, ze niekto pri mne kvoci a normalne dycha.. nevedela som si to vysvetlit tak som to bola riesit s knazom, ine vychodisko pri takomto probleme osobne nevidim

Strana
z3