icon

Spoločenské šaty s kamienkami ma škriabu

evina231
9. jan 2014

Ahojte,chcem sa spýtať,čo mám robiť zo šatami,na ktorých sú navrchu kamienky a škriabu ma na ramenách z vnútra?ďakujem

kacoorka
9. jan 2014

@evina231 ahoj a co keby si ich podlepila povedzme leukoplastom z vnutra mas ich na ramienkach?su siroke co uzke?pripadne z vnutra nalepit stuhu tenucku na tie kamienky

evina231
autor
9. jan 2014

tie šaty ma škriabu z vnutra rúk,čiže na ramene,ale zvnútra ruky :/ neviem čo spravím :/

jajus28
9. jan 2014

@evina231 ahoj neviem ci som ta dobre pochopila, ale ja mam saty co maju hore na korzete kopec kamienkou kol dokola a pod pazuchami sa mi sucha ruka a to ma boli, ak to je tvoj problem mne pomohlo si ruku natriet kremom proti otlakom s dm, na kozi sa spravi jemny povlak a neosucha sa mi koza.

evina231
autor
9. jan 2014

@jajus28 ano ano,presne tak som to myslela,ako si napísala 🙂 dnes mi prišli tie šaty a len čo som si ich skušala,už som vedela,že je zle 🙂 takže krem s dm drogerie?a možeš napísat aj značku?skusim to 🙂 dúfam,že mi to pomože,lebo hneď som mala po nálade s nových šiat :(

jajus28
9. jan 2014

@evina231 bohuzial ho mam v aute a drahy je uz na 12ke ☹, ale isto ked pojdes do dm a povies predavacke, ze chces krem proti otlakom ti ho ukaze, bola to taka tipicka znacka co je len v dm, malinka tuba v papierovom obale.

evina231
autor
9. jan 2014

@jajus28 jaaaj oki teda,takže dm čo ma značku,tak to najdem.a pomáha to určite? 🙂

jajus28
9. jan 2014

@evina231 mne ano, ale tak kazda sme ina, ja to mam stale v aute a cele leto v kabelke kde sa mi namaha koza ci v topanke,od tricka, cedulky atd... Za vyskusanie nic nedas stoji to par supov 🙂.

evina231
autor
10. jan 2014

@jajus28 no šak jasne,že to vyskúšam,dúfam,že bude dobre 🙂

mata1001
11. jan 2014

Nepomohlo by keby si si tam nieco nasila akokeby podsivku ?

h2
11. jan 2014

@mata1001 Ju to neškriabe zvnútra látky, ju škriabu kamienky, ktoré sú zvonku a šúcha sa jej o nich ruka.
Ináč, bohužiaľ, poradiť neviem, ja vy som ich asi od jedu vytrhla. 🙂

mata1001
11. jan 2014

@h2 jaaaaaj ahaaaa zle som to pochopila... :(