icon

Spoznávanie nových ľudí

11. mar 2022

Ahojte 🙂
Mám záujem spoznať nových ľudí, len problém je v tom, že počas týždňa nemám na to veľmi čas. Po práci mám rôzne vzdelávania (hlavne teraz v jari budem to mať pernejšie) a rôzne úlohy, ktoré musím odovzdávať. Niekedy som chodila na zumbu ale zumba je práve v tie dni, kedy mám vzdelávania. Tam som stretla nových ľudí ale nenašla som si kamarátky. Väčšinou tam chodili staršie ženy alebo baby v mojom veku, ktoré už boli "v partii". Rada bicyklujem a korčuľujem ale ešte nie je na to počasie. Aj keď som chodila na cyklisťák, neboli tam príležitostí niekoho osloviť. S kamoškami sa stretávame iba občas (väčšina už má svoje rodiny). Chýba mi nejaká spriaznená duša, s ktorou by som chodila cez víkend na turistiku alebo len tak sa stretnúť a pokecať. Ako sa s novými ľuďmi zoznamujete vy? Len mi prosím neraďte badoo, pokec atď. Z tých už mám z minulosti komolexy 🙈😀

heidy222
•
11. mar 2022

Treba na Party chodit alebo zorganizovat. Idealne kamarati privedu svojich znamych, ktorych nepoznas

autor
•
11. mar 2022

@heidy222 ja nie som ten typ, ktorý by išiel na disko/párty sám 🙂 ako som vyššie spomínala kamošky už majú svoje rodiny. A na chatu by si pozvali tak maximálne svojich priateľov/manželov/súrodencov, ktorých poznám.

xsimonkax
•
11. mar 2022

V bežnom kolobehu, napr. minulý týždeň som si bola kúpiť vitaminy v lekárni, zlatá baba ma obslúžila, pochválila mi vlasy a začali sme konverzovat. Videla som, ze vekovo sme rovnaké tak som navrhla tykanie a ze môžme niekedy vybehnúť na kavu a pokecat si, prehodili sne facebooky. Všetko sa to udialo za 15min v lekárni pri bežnom nákupe. Treba byt sam sebou a pokiaľ ti je niekto sympatický osloviť ho/ju.

heidy222
•
11. mar 2022

Urob Party doma s tym ze kazdy Musi priviest niekoho neznameho 👍

autor
•
11. mar 2022

@xsimonkax áno, aj to je možnosť ale toto je skôr málo pravdepodobné, že sa stane.

xsimonkax
•
11. mar 2022

Bude to malo pravdepodobne keď budeš nad tým len polemizovať, na svete su milióny ľudí. Nahod úsmev, bud sama sebou a plne konverzuj, spoznávaj sa s ľuďmi. Nikto ti tu nedá presný postup alebo miesto, kde čakajú ludia na zoznámenie sa s tebou. Preto by som zacala od seba ty chces spoločnosť tak ty musíš ľudí osloviť. Žiadna kamoska ti nezaklope na dvere.

xsimonkax
•
11. mar 2022

A fajn ľudí co poznám a mame priateľský vztah su ľudia ktorých som stretla pri obyčajných činnostiach, škole, práci.

marca12
•
11. mar 2022

To je super napad. Mozno na prvu party nepridu novy ludia,ale casom ano. Pozvu aj teba tam budu neznami a mozes nadvazovat kontakty. Ty to velmi silis. Zober sa a chod. Privtrieraj sa k niecomu. Sleduj na fb skupiny s turistikou tam casto hladaju partaka alebo hod inzerat do skupiny,ci sa niekto neprida na turu. Nesmies rozmyslat a kontrolovat. Musis byt spontanna inak sa tazko nadvazuju kontakty,ked nemas v sebe spontannost.

caroline_
•
11. mar 2022

Ahoj,odkial si? 🙂

gleep1
•
11. mar 2022

Keď máš rada turistiku tak naozaj na FB v skupinách parťáka nájdeš. Normalne tam napis odkiaľ si, koľko máš rokov, ze kamosky majú rodiny a ty si ostala tak trochu na tvoje obľúbené činnosti sama a hľadáš parťáka/ partacku/ partiu.Úprimnosť oceni každý a som si ista ze sa ti ozve nejeden človek 🙂

Inak sú všelijaké kurzy, prihlás sa niekam kde ta to zaujíma a zoznam sa, ale nečakaj ze ľudia ti budú padat k nohám a pýtať kontak, treba to iniciovať.

Bola som v živote na milión diskotékach a párty a v živote som tam nikoho nového nespoznala a príde mi to ako hlúpy spôsob na hľadanie nových ľudí normalne nechápem tu radu 😀👎 veď keď si písala ze majú kamosi rodiny tak asi jediná párty aku môžeš usporiadať je mama párty. A aj to by si bola piate koleso na voze keďže ty mama nie si.

autor
•
12. mar 2022

@caroline_ z východu a ty? 🙂

luccija
•
12. mar 2022

Daj sa do skupiny parťák na turistiku

autor
•
12. mar 2022

@luccija nie som tu dlho, netuším, že tu nejaké skupiny existujú.. kde ich nájdem? 🙂

svetlonos
•
12. mar 2022

Ahoj, ja som spoznala super kamosku na kurze Angliny. Museli sme na nu cakat, ze bejaka policajtka. Hned mi bola nesimpatickava mala som nervy ze cakame 😂 Este ju lektor aj ku mne posadil a ona nemala knihu 😁 No pokecali sme po kurze, zustili ze sme mali velmi podobnu minulost a sadli sme si super. Dodnes sa bavime a uz to bude 14 rokov 🙂

aktarina
•
12. mar 2022

Ahoj, som na tom podobne... a tiež rada turistikujem a bicyklujem, východ je ďaleko, ale niečo by sa dalo dohodnúť ☺️