Správanie sa záchrannej služby
Pekný večer našu babku zobrala záchranka. Dedko volal lebo rozbila dvere a bola agresívna. Komunikovala s nimi a išla do sanitky. Ja som sa dozvedel čo sa deje od mamy. Rýchlo som sa tam ponáhľal. Po nejakom čase sa vrátila záchranárka. Opýtala sa dedka či je opitý. On hovorí, že nie môžete mi dať aj fúkať. Pýtala sa aké lieky má babka užívať. On jej na všetko odpovedal. Potom chcela kontakt na mňa. Ja mám ale problém s rečou. Bol som v šoku a dlho mi trvalo niečo povedať. Ako keby som sa zasekol. Koktal som ťažko sa mi rozprávalo. Tak isto sa ma pýtala, že či pijem. Vôbec som nič nepil. Povedal som jej, že som v šoku. Dal som im nakoniec číslo na mamu do práce. Myslíte si, že je takéto jednanie záchranárov v poriadku? Mne to bolo veľmi ľúto. Dosť máme starosti a ešte takýto otrasný prístup.
Prepáč ale prečo ste volali záchranku k agresívnej žene? To rieši polícia. Niekde mohol niekto umierať. Tak umrel môj svokor ja som ho ozivovala viac ako 30 min. kým dosli a to majú v okolí nášho bydliska 3 stanoviska v dosahu 15 min. A áno tak isto sa pýtali ci pil alkohol. Aj pri mojom otcovi sa pýtali on mal infarkt a áno aj mňa sa opýtali keď som mala vysoký tlak.
@autor preco by mali narazat na tvoj handikep? mas to hadam vytetovane na cele?
a teda ked som si ja na prave poludnie zlomila nohu tak tiez sa ma pytali ci som pila alkohol, odpoved bola negativna a vobec ma to nenastvalo, lebo to chapem, ze tomu by bolo prisposobene davkovanie liekov v pripade ze by bolo nutne.
Nebudem sa už k tomuto vyjadrovať. Nič neviete o mne a sitácií v našej rodine. Tak vyprosím si takéto arogantné jednanie. Síce tu sa ani iné čakať nedá. Prajem všetkým zdravie a trošku viac empatie a lásky.

Ja ked som isla raz na pohotovost sa ma pytali ci som pila alebo uzila drogy.... tiez ma to zaskocilo ale tak musia sa to zrejme pytat aby mohli adekvatne pomoct....