icon

Sprchový gél Balea

hosaro
4. júl 2018

Ahoj chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti zo sprchovým gélom značky Balea
Dakujem

Strana
z2
yanni
5. júl 2018

@0silvia0 No jo Zeno, starneme, vysusujeme sa. Asi je to vidiet. Nasi ked pridu na navstevu, tak mi tu mama vzdy povyklada sprchace Dove, Nivea, Palmolive atd. Vsetko kremove. Muz ma do zasoby na 5 rokov😂😂😂😂😂

0silvia0
5. júl 2018

@yanni no veď jasné, pri ekzémoch a citlivej pokožke to chápem, že treba premasťovať... oproti problémom s citlivou pokožkou a ekzémovou pokožkou je starnúca koža pohodička. A keďže som chudý typ, tak na xichte je to vidieť, v tomto majú výhodu ženy s kilami navyše.

yanni
5. júl 2018

@0silvia0 To jo, im sa to natiahne. Nie vanne, ono vela zalezi aj od celkovej genetickej vybavy a elasticity. To je presne ako s tymi striami. Geny nepustia. A som rada, ze tie dobre mam aj ja. Od babky, cez mamu az mna, ani jedna nema stria. Dufam, ze pri dcere to bude rovnake. Prajem jej to.

sissy27
5. júl 2018

@fantaghiro21 ja som napríklad ešte nenašla sprcháč, ktorý by mi nevysušoval pokožku. Jedine nivea má taký sprchový krém, ale aj to sa podľa návodu máš umyť normálne mydlom / sprcháčom a potom týmto krémom - čiže to isté, ako keď sa po sprche nakrémujem.
Teraz u mňa fakt jedno či balea za 75centov alebo niečo za 20€, nakrémovať po sprche sa musím tak či tak.

fantaghiro21
5. júl 2018

@sissy27 mne o to nakremovanie a cenu ni tak nejde. Ja si vsimam skor reakciu..nakolko stipanie a palenie po sprche nie je moc prijemne... Presne pocit, akoby som bola spalena ... Takže nic moc 🙂 Cervene flaky a pluzgiere mam po celom tele ...

fantaghiro21
5. júl 2018

@yanni ma za sebou druhe tehotenstvo a ani jedna stria. Pritom moja mamka a babka mali strie, ako keby ich niekto zbicoval 🙂 vela je o genetike,..Ale genetika sa može prejavit aj až v 3-4 generaci 🙂

yanni
5. júl 2018

@fantaghiro21 To ano. Ale dedi sa z oboch stran. Mozno mas "to dobre" z druhej strany.

fantaghiro21
5. júl 2018

@yanni to zavisi od sposobu krizenia, dedicnosti,a podobne.Nie je to len o jednej, aleo druhes strane :- ) genetiku som mala na VS, ale predsa je to už celkom davno, neovplývam presnými poučkami ako ty 🙂

yanni
5. júl 2018

@fantaghiro21 ved ani ja. Ale nikdy navies, kde sa co viac prejavi.

fantaghiro21
5. júl 2018

@yanni ako moj profesor raz povedal, genetika je nevyspytatelna veda. neda sa naucit, dokazat .Daju sa naucit zaklady, ako co pravdepodobne funguje. Ale perecentualne, kolko vznika mutaci a podobne, je to najpremenlivejsia veda . Takže tak 🙂

sissy27
5. júl 2018

@fantaghiro21 chápem, u mňa zas reakcie žiadne ale suchá pokožka po každom 🙂

jana2679
6. júl 2018

@hosaro používame, sme spokojní všetci.

fairestofthemall
28. jan 2025

@hosaro výborné.

fairestofthemall
28. jan 2025

@fairestofthemall a ten sensitive je top, aspoň za mňa s atopickou pokožkou.

Strana
z2