Sprej proti roztočom - anketa
Ahojte, rozhodujem sa nad kúpou sprayu proti roztočom a neviem aký si mám vybrať, je ich viac a nezdá sa mi že pri rovnakom obsahu vyjde jeden na 10m iný zas na 20m, tak neviem čo si mám vlastne pri výbere všímať. Budem rada ak mi niekto s vlastnými skúsenosťami napíše konkrétnu značku, ktorá sa osvedčila Ď. 😉
Ahoj, prosím poradíte mi niekto ako sa zbavím roztočov z madracov,mám postel originál s madracmi, nedajú sa odstrániť, to by som musela kúpiť celú postel, dakujem 😉
viva kup si vorwerk vysavac,stoji sice viac ale je urceny prave na hlbkove cistenie matracov suchym sposobom,bez vody...a perfektne sa s nim upratuje cely byt.pozri nejake inzeraty urcite sa najde nieco aj na nete..
@somjezibaba a ono mi to tie roztoče vysaje? odstráni z madracu? 😒
viva13,uplne sa ich nikdy nezbavis,pretoze patria do nasho zivota,len nie v takych mnozstvach ako sa nachadzaju prave na miestach kde spime.pozri si na nete aj pro-aqua,je to dokonca mozno lepsie ako vorwerk pretoze ten dokaze aj filtrovat vzduch.je to tusim obdoba rainbow len je podstatne lacnejsi.mne sa celkom paci aj dizajnom aj funkcnostou.sila klepacej hlavice ,teda to co ti prasi tie madrace aj koberce je porovnatelna s vorwerkom,skusali sme to,mali sme pred par dnami doma prezentaciu a porovnavali sme to,manzel vorwerk predaval tak totrochu ovladam,ale prezentacia na pro -aqua bola silna a musim priznat,ze som si trochu upravila nazor,chcela by som aj pro-aqua mat doma.je to uz len na tebe,preco sa rozhodnes a ci potrebujes toto riesit kvoli alergii....tak dufam ze som ti nezamotala hlavu.
@somjezibaba otvorila som si ich stránku, no neviem sa dopátrať k cene a popisu...
@viva13 ,nepamatam presnu cenu pro-aqua,ale je to tusim okolo 1800 euro cely komplet,neviem neriesim to,ked nieco chcem tak je mi jedno co to stoji,budem to mat...ale ty si nemusis kupit cely,len co potrebujes,ale najprv si pozri prezentaciu doma ,aby si sa rozhodla naozaj spravne.inak aj vorwerk stoji cca tak isto-tiez podla kombinacie.rainbow tusim je v cene okolo 3000 euro ak nie aj viac.myslim ze keby si zavolala ze to chces vidiet tak ti to dojdu ukazat domov,mame doma vizitku tej pani co nam to bola ukazat,velmi mila pani,je tusim od Ba,chodi na chatu do Nr,tak ak si niekde cestou alebo v okoli myslim ze nebude mat problem...mna to presvedcilo a chcem ten ich vysavac,fakt sa mi paci
1800euro? 3000euro? to je priveľa...
??no prave preto to treba vidiet na zivo,tieto vysavace na pulte obchodu nenajdes.zdravie mame len jedno a vazit si ho zacneme az ked ho uz nemame.. 🙂
Ahoj pozri si pritiroztocove povlaky na postel a periny .Ja som nasla firmu ProtecSom a Pristine .
Pokial chcete vyriesit problem s roztocmi nadobro, pozrite si www.imv.sk
@viva13
@somjezibaba
Pro Agua vam vieme dodat za trochu nizsi cenu a ide vysavac zakupit i na splatky - bez potvrdenia o prijmu,
staci napisat na www.imv.sk
@viva13
Pro Agua vam vieme dodat za trochu nizsi cenu a ide vysavac zakupit i na splatky - bez potvrdenia o prijmu,
staci napisat na www.imv.sk

ahoj bianka to ti vymyla mozog reklama???to chces spat potom s tymi mrtvymi roztocmi??,mrtve roztoce su totiz najvacsi problem-rozkladaju sa a najviac prispievaju k alergiam.roztoce dostat z madracov je naozaj problem,nepomoze vakuum-zase ich to len zabije a neodstrani,presne ako ten spray-podla mna vyhodene peniaze.madrac ma hlbku cca 16 cm a z celej hlbky ti to dokaze vycistit specialny cistiaci system pre domacnost-a nie len madrace.ale neda sa to bezne kupit v obchode,manzel je tiez alergik a my taktomadrace upratujeme uz par rokov .... 🙂