Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte, máme už termín do srobarovho na október , syn má 3,5 roka, chcem sa spýtať, ak ste v čase pobytu ako doprovod čerpali OCR alebo PN, kto vám ju vypísal? Popravde by som radšej bola na PN, a natiahla ju na celú dĺžku pobytu, ak nie viem aj ocr spojiť s dovolenkou, len neviem či mi tie doklady vypíše nás pediater /alebo môj obvodný lekár ,alebo mi to výpisu v Šrobárovom .. a ešte sa chcem spýtať či tu nieje niekto kto ide v termíne od 11.10 ;) dakujem
@dfgabika ahoj, no ja som žiadosť posielala v máji, Šrobárov ho prijal 2.6, vždy keď som volala, mi nejaká pani povedala ,že veď keď budem na rade,tak mi kolegyňa co to má nastarosti zavolá... No ale v pondelok som volala zase, a pani,už asi tá ktorá to má nastarosti bola veľmi milá, a povedala že sa ozve tento tyzden a včera volala.... Ponúkala mi aj september, od 5.9, 24.9... ale my sme na dovolenke a to by som nezladila týždeň dovolenku a 2 týždne liečenie v jednom mesiaci kôli praci,tak som sama navrhla október.
Baby a ešte otázka... Október v Tatrách ?
Myslíte že už aj na pančušky ? Ja vlastne vôbec neviem čo zbaliť, ako keď ideme do smokovca v lete ,beriem aj softshelku, aj flisky, aj spodky malému, lebo keď ideme vyššie je chladno,ale je už v októbri aj v smokovci na teplejšie topánky ? Či vydržíme v gumakoch a teniskách? Bundy zoberiem všetky od vesty, softshelku, prechodnej bundy,pršiplášť...
@magg424 ja co teraz zhanam ubytko pre ocka na zaciatok septembra, tak mi jeden majitel zarataval aj kurenie, ze su to Tatry. Vraj je to premenlive, ale ovela chladnejsie ako inde, tak teple oblecenie urcite... Co sa tyka PN, tak asi cely pobyt a ak by sa dalo pospekulovat, tak by som dala az od pondelka. Neviem, ci nebudes mat na PN obmedzene vychadzky a tak si to aspon prvy vikend este uzijes 🙂
@sulamit11 určite by ma nikto neprišiel skontrolovať ;) prvých 10 dní zamestnávateľ - ten to nerieši vôbec a 230km kôli mne nikoho neprezenie... A kým odstúpi moju PN na sociálnu poisťovňu,budeme aj doma z liečenia ;) to má áno nenapadlo riešiť vychadzky... No nám zarátali kúrenie v Tatrách aj v júli.. jednak preto že museli kvôli nám vytemperovat bývanie na 22 stupňov, inak v byte nik nebýva...ale čo riešiť na október aj pančuchy a nejaké mimoriadne teplé oblecko veru neviem,už teraz mám pocit že berieme všetko čo sa da
@dfgabika aj tebe by viac vyhovoval oktober ? Lebo ak nie,tak ja si myslím že sa v pohode zmestite do septembra... Podľa toho čo mi pani vravela to.mala poloprázdne, samozrejme neviem koľká si v poradí.. len tuším nadstandartne ubytko bolo plné... my sme si dali to 4€ snáď to nebude nič hrozné, ale nemala som žiadnu chuť platiť 16€ za noc
@dfgabika áno idem prvý krát, ideš s dvomi deťmi ? No čo sa týka poplatkov tak 8€ je strava za mňa na deň, 3€ poplatok že som doprovod dieťaťa nad 3 roky a 1,5€ nejaky poplatok( nepamätám si čoho) čiže 12,50€ na deň a plus izba, ja som vzala tu za 4€ lebo som nechcela postele nemocničné, čiže som na 16,50€ na deň, ale popravde mám v pláne odhlásiť si stravu ,lebo krpec toho veľa nezje a myslím že nám to bude stačiť jedna porcia, a pečivo,jogurty si kúpime v smokovci,ja Smokovec celkom poznám tak sa nebojím,že by som umrela hladom ;) a teda dúfam že sa stretneme aj celkom normálna zostava ,,pacientov,, ;) ;) a porobime vylety a celkovo si ten pobyt v nemocnici sprijemnime
@magg424 možno vás dajú na našu izbu 😂😂😂keďže v stredu odchádzame
@veronikasuroviakova odchádzate v stredu 11.10? Ste na tej 4 eurovej ? Si len s jedným chlapcom ?
@magg424 aha ja som si zle kukla... Prepáč.. my sme tu teraz
@sulamit11 https://www.booking.com/hotel/sk/penzion-podles... Toto je ono. Nevypadá to lákavo alebo čisto, lacno a najbližšie ku nám ako sa dalo
Niekto kto bude 18.9 na oddelení 1.B .A poprosim skúsenosti s oddelením 1.B my sme 3 roky boli vascinou na 4.B
Práve mi volali idem od 7.9. do 21.9 s dvoma babami 2 a 4 asi na 4.B. Ide niekto?
Tak ako vidím rozdávajú sa septembrové termíny, my sme odmietli od 5.9 a od 24.9, volali nám minulý týždeň a dohodli sme na október ,ale zatiaľ podľa všetkého plnia september ;)
Mne volala pani dnes a ideme 9.11. Núkala mi aj koniec augusta a september ale mame tam dovolenku tak som odmietla.
Kedze ja som bola straaasne zvedava ako to tu vyzera na 2A a uz sme tu, tak pridavam foto izba je s nemocnicnymi kovovyni postelami za 2e na noc. ale je to byvala izolacka co teda ma wc a umyvadlo. Bohuzial aj 5 velikych okien do sesterskrj izby. Zaluzie su zatiahnute to je ok ale niektore sestry sietia ceeeeelu noc. Tak kym mi nasi nepriniesli masku na oci tak katastrofa. Inac je to celkom fajn.

@sanulkah dakujem a nemas aj nejaky kontakt? Mali sme ist v juli a ubytko mal rezervovane v Srobarovom Ustave, ale museli sme prelozit, lebo deticky ochoreli.