icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

tikalka
23. aug 2017

Ahojte baby viete mi poradit co si tam mam vsetko zobrat ako je to s pranim da sa prat ci oni operu alebo ako dajte mj vediet prosim dakujem

magg424
24. aug 2017

mala by byt pracovna za 2e na 2 hodiny ale pracie prostiedky si musis doniest svoje.. takze nabal aj par kapsul na pranie a avivaz ;)
@tikalka

bejuskal
24. aug 2017

@tikalka a zobrat. No vsetko :D teda ja som si brala aj uteraky ale dali nam tam 2 ale pouzivala som svoje ked som mala. My sme si brali aj vankuse ale tie ich neboli hrozne, dali by sa prezit. A inac klasika ako do nemocnice. Toaletak a vsetko co doma denne potrebujes tak aj tam. Hernicka moc vybavena nebola takze som ocenila ze som brala kopec hraciek nalepovaciek malovaniek s farbickami. . Mne nasi este aj lampu na citanie doniesli 😀

dfgabika
24. aug 2017

@magg424 mňa napadlo, že kde potom tie veci povešiam 😂 sú tam sušiaky? Či?

bejuskal
24. aug 2017

@tikalka a pracku tam maju, tak ako pise magg. Na vratnici ti daju kluce od pracovne na 2 hodky 2 eura. Brala som si do kompotoveho pohara lovelu. Susiaky su na kazdom poschodi v spolocnych kupelniach takze aj susit je kde v pohode. Ak mas nejake otazky pytaj sa 🙂

bejuskal
24. aug 2017

@dfgabika susiaky suu. Na kazdej chodbe takze pohodicka 🙂 kludne sa pytajte baby

dfgabika
24. aug 2017

@bejuskal jej ďakujem. Ja už tiež mam bobky čo a ako termín sa bliži...😉

tikalka
24. aug 2017

A co kanvica je tam ci si zobrat a co strava je tam v pohode alebo male porcie ja som si objednala len nenocnicnu izbu tak preto sa spytujen ako to tam je ci su tam daju nabit telefonny a tak a ta kanvica na ohrev vody maly mi vecer pije mlieko dakujen za odpoved @bejuskal

dfgabika
24. aug 2017

@tikalka na ako oddelenie ideš a kedy?

tikalka
24. aug 2017

Ja neviem mne zatial len volali ale ja som si vybrala len obycajnu izbu nemocnicnu budem sa snazit byt len vonku ime 19.septembra @dfgabika

tikalka
24. aug 2017

@dfgabika vam prislo kde idete myslim oddelenie mne pani nic nepovedala ani mi nic neprislo zatial

tikalka
24. aug 2017

Vlastne ake veci si zobrat skor teplejsie podla mna

dfgabika
24. aug 2017

@tikalka písala som ip...😊

bzzzz
24. aug 2017

Ahojte. Máte niekto dôveru poisťovňu? Prišla mi tento týždeň sms, že nám schválili hospitalizáciu v Šrobárovom ústave. Ako ďalej postupovať? Treba tam zavolať a dohodnúť si termín, alebo poslať nejakú žiadosť? Alebo to posiela poisťovňa a oni nám termín oznámia sami?

nika80
24. aug 2017

@bzzzz budú ti volať z Tatier a dohodnete si termín

dominko28
24. aug 2017

Ahojte vie mi niekto prosim vás povedať koľko sa asi čaká kým zavolajú kedy nám dajú termín ďakujem

dominko28
24. aug 2017

Koľko tam stojí prosim vás ubytovanie keď chcem ísť s dcérou ďakujem

magg424
24. aug 2017

baby.prislo nam ubytko 1A.kategoria C. viete mi niekto napisat ako sme na tom ?

dfgabika
24. aug 2017

@dominko28 najlacnejšie okolo 15 eur na deň. Zaleži od izby.😉

dfgabika
24. aug 2017

@dominko28 ja som podavala v júni prišlo mi teraz na september. Ale cez leto sa dlhšie vraj čaká. 😉

tikalka
25. aug 2017

Podavala som v auguste a prisko mi v septembri myslim si ze do oktobra ti urcite pride aj skor @bzzz @dominko28

dfgabika
25. aug 2017

@tikalka fakt v auguste? Ta na nas asi zabudli 😂.

tikalka
25. aug 2017

To zalezi od poistovni my mane union @dfgabika

tikalka
25. aug 2017

Sa mi zda mozno koncom jula ale viem ze mesiac som cakala na vyjadrenie potom mi zavolali a po telefone sme sa dohodli a tak neboj pride ti coskoro dlho sa necaka mozno to zalezi aj stav aky mate my sme necakali dlbo @dfgabika

dfgabika
25. aug 2017

@tikalka nemyslim si, mi máme dôveru a sms mu prišla v júni že schvaľuju 😉.

tikalka
25. aug 2017

Ja som nepotrebovala davat na schvalenie preto mi to prislo skor @dfgabika

tikalka
25. aug 2017

Takze je to od poistovni

dfgabika
25. aug 2017

@tikalka ani ja som nedavala na schválenie, len dôvera posiela svojim poistencom info...😊 mne nevadi že prišlo neskôr aj lekárka mi hovrila že cez leto sa dlhšie čaká...😉

tikalka
25. aug 2017

Nechapwm preci si tak dlho cakala hm nevadi ale termin este nemas ci

dfgabika
25. aug 2017

@tikalka sranduješ však? Včera sme si písali...😁