Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ahojte ide niekto 16.10.chcem sa spýtať mi máme izbu za 4 eura a za tie raňajky a obedy a večere sa koľko platí trochu sa bojím ako to všetko bude cez tie víkendy no neviem
My sme už tu na 1.A a celkom v pohode, síce mame izbu klasickú ale dá sa., je tu kľud na oddelení , detičky nerátam to tu žije cez deň., počasie zle prší fúka., za deň dve vyšetrenia maximálne takze už mame do druhého dňa kľud.,
@henika81 klasická že klasické nemocničné lôžko, tie izby kde boli valendy tak to je plne obsadené a ja som potrebovala malého rýchlo riešiť tak som brala hneď prvý termín čo mi dali čím skôr., ale určite omnoho lepšie ako tvrdá valenda., matrace super na posteli vôbec niesu vylezsne., vôbec mi nevadí :-
My sme boli na 4A, na izbe sme mali valendy, neboli tvrdé, spalo sa nám na nich dobre. Myslím, že sme platili 4e na noc. Na izbe sme mali aj umývadlo, čo bolo pre mňa plus, rannú hygienu sme si mohli spraviť na izbe a nemuseli sme ísť do spoločnej kúpeľne.
Ahojte tak to je 8 uer strava a 4 eur izba a všetky idete na 2 týždne
baby tie co idete alebo ste boli, ako ste behali pocas dna ( pocas vysetreni) v ustave ? dufam ze v teplakoch ;)
a ako je to s osuskami ? s utekarakmi ? daju nam nejake alebo si mame doniest ?
baby zacinam balit, ake hracky detom beriete take myslim ze co budu robit ak sa nebude dat ist von..
@henika81 môj mal teraz v auguste 4 takze tiež rozmýšľam nás tým či pôjde normálne alebo o rok neskôr tak uvidíme.
@dfgabika super ďakujem si zlata. Ja som to riešila kvôli mm. Lebo asi posledné dni ma bude musieť vymeniť. Tak aby nebol problém.

@magg424 aj ja asi zoberiem odrážadlo😉veď uvidím,ako to zvládnem pobaliť...mám plnú hlavu toho,čo mi ešte treba a čo vlastne ani netreba 😀rozmýšľam aj ja,že dám len obed...určite mi nezje ráno dva rožky alebo dva chleby.
@fashiondl teší ma,Andrea🙂 môj krpec je chorý,dúfam,že do pondelka bude fit. Vy už zajtra vyrazate,tak ak budú nejaké novinky,daj prosím vediet🙏🙂