icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

suzini
2. okt 2017

@magg424 aj ja asi zoberiem odrážadlo😉veď uvidím,ako to zvládnem pobaliť...mám plnú hlavu toho,čo mi ešte treba a čo vlastne ani netreba 😀rozmýšľam aj ja,že dám len obed...určite mi nezje ráno dva rožky alebo dva chleby.
@fashiondl teší ma,Andrea🙂 môj krpec je chorý,dúfam,že do pondelka bude fit. Vy už zajtra vyrazate,tak ak budú nejaké novinky,daj prosím vediet🙏🙂

suzini
2. okt 2017

@magg424 a ako sa voláš ty?😉 My sme Zuzka a Andrea @fashiondl

dominko28
2. okt 2017

Ahojte ide niekto 16.10.chcem sa spýtať mi máme izbu za 4 eura a za tie raňajky a obedy a večere sa koľko platí trochu sa bojím ako to všetko bude cez tie víkendy no neviem

tikalka
2. okt 2017

@dominko28 to je celodenná strava za 8eur v Tom máte raňajky desiatu obed olovrant a večeru

magg424
2. okt 2017

@suzini ja som Tana ;)

suzini
2. okt 2017

@magg424 teší ma,Táňa 🙂

suzini
2. okt 2017

@dominko28 my ideme 9.10.

kami81
3. okt 2017

My sme už tu na 1.A a celkom v pohode, síce mame izbu klasickú ale dá sa., je tu kľud na oddelení , detičky nerátam to tu žije cez deň., počasie zle prší fúka., za deň dve vyšetrenia maximálne takze už mame do druhého dňa kľud.,

henika81
3. okt 2017

@kami81 ahojky, aka je to klasicka izba? to mas tu za 4e, ci?

kami81
3. okt 2017

@henika81 klasická že klasické nemocničné lôžko, tie izby kde boli valendy tak to je plne obsadené a ja som potrebovala malého rýchlo riešiť tak som brala hneď prvý termín čo mi dali čím skôr., ale určite omnoho lepšie ako tvrdá valenda., matrace super na posteli vôbec niesu vylezsne., vôbec mi nevadí :-

nika80
3. okt 2017

My sme boli na 4A, na izbe sme mali valendy, neboli tvrdé, spalo sa nám na nich dobre. Myslím, že sme platili 4e na noc. Na izbe sme mali aj umývadlo, čo bolo pre mňa plus, rannú hygienu sme si mohli spraviť na izbe a nemuseli sme ísť do spoločnej kúpeľne.

dfgabika
4. okt 2017

@nika80 mi sme na 4b a tu nie sú izby za 4 eur...rano treba ísť do kupelne rad na umyvanie zubou a pod...hned by som brala umývadlo...😊

dominko28
4. okt 2017

Ahojte tak to je 8 uer strava a 4 eur izba a všetky idete na 2 týždne

dfgabika
4. okt 2017

@dominko28 mi sme tu stále nám predlzili aj iným deťom...čiže nie je to rovnako...😉

suzini
4. okt 2017

@fashiondl ahoj,tak ako?🙂

tinka9075
4. okt 2017

@dominko28 ahoj ja idem 27.10.na oddelenie 4A už sme tam raz boli a spokojnosť idem z dvojičkami tak som bola rada že tam bol taký kľud🙂

henika81
4. okt 2017

@tinka9075 ahojky , odkedy mas termin,kedy ti volali?

tinka9075
4. okt 2017

@henika81 ahoj od 27.10 do 10.11. volali mi pred 3 týždňami mohla som ísť aj skôr len ešte musím doriešiť zdravotné komplikácie u mňa tak sme sa dohodli na oktober.

henika81
5. okt 2017

@tinka9075 no mne tiez tak volali a hovoriila ta pani ze nema volnu 4A az od 13.11. ,my ideme prvykrat, tak mozno preto neviem...ze dovtedy ma volne len tie za 2e....

magg424
6. okt 2017

baby tie co idete alebo ste boli, ako ste behali pocas dna ( pocas vysetreni) v ustave ? dufam ze v teplakoch ;)
a ako je to s osuskami ? s utekarakmi ? daju nam nejake alebo si mame doniest ?

sudabe
6. okt 2017

@magg424 samozrejme ze v teplakoch hoc boli aj take co chodili v rifliach ci nohaciciach. uteraky osusky svoje si dones nedavaju.

suzini
6. okt 2017

@magg424 ja budem v teplákoch 😝

suzini
6. okt 2017

@magg424 a aj plavky si zober 👍

magg424
6. okt 2017

@suzini aj ja budem v teplakoch , cele dva tyzdne ;) a tie plavky ;) berem !

magg424
6. okt 2017

baby zacinam balit, ake hracky detom beriete take myslim ze co budu robit ak sa nebude dat ist von..

fashiondl
6. okt 2017

@magg424 ahojky,vezmi napr. plastelínu, vystrihovačky, lepidlo, výkresy, náčrtník, ceruzky,farbičky,fixky, vodové farby, štetce, knihy z puzzle, pečiatky, aj rolkovacie atď.......lego a vlastne s čím sa ti doma najradšej hrajú. Len im tu veľa nebaľ, herní je tu viacero.

labajovarenata
7. okt 2017

@henika81 môj mal teraz v auguste 4 takze tiež rozmýšľam nás tým či pôjde normálne alebo o rok neskôr tak uvidíme.

labajovarenata
7. okt 2017

@dfgabika super ďakujem si zlata. Ja som to riešila kvôli mm. Lebo asi posledné dni ma bude musieť vymeniť. Tak aby nebol problém.

suzini
7. okt 2017

@fashiondl ahoooj!ako sa vám páči?ja už mám pomaly cestovnú horúčku 😅

suzini
7. okt 2017

@magg424 ja beriem vymaľovánky,papiere,farbičky,pexeso a knihu.to nám staci😉a jednu antistresovu vymaľovánku pre mňa 😀dúfam,že bude vonku pekne a budeme tam čo najviac🙏