icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

evka1247
14. dec 2017

@tikalka prosím ťa bola som aj u druhého lekára,takže dali sme ich vybrať..neodporúčajú každému bola som s dvoma dcérami ,odporučili jednej tej aj vybrali,lebo mala veľkú mandľu,nevedela dýchať nosom

sudabe
14. dec 2017

@nikusebi moju tez 3rocemu odporucili dali sme vybrat uzje to lepsie

nikusebi
14. dec 2017

@sudabe a ako to v Srobarovom ustave prebieha? Veľmi sa toho obávame s manzelom

sudabe
14. dec 2017

@nikusebi v pohode na zaciatku urobia odbery vytery a kazdy den nejke vysetrenie a vela casu na vylety v okoli, krcne kde skoro kazdeme oporucaju vybrat mandle, sono alebo pep test na reflux, este zalezi od stavu dietata ciem ze znama bola este na viacerych vysetreniach nemate sa coho bat skvely personal

nikusebi
15. dec 2017

@sudabe a dá sa s nimi dohodnúť aby sme po zákroku ostali na pozorovaní do nasledujúceho rána? A kedy ste boli vyberať vy mandlu? Ďakujem za vašu odpoveď

tikalka
16. dec 2017

Aj v Šrobárov ústave vyberajú mandle môžeš sa aj tam objednat či musím inde @sudabe

sudabe
16. dec 2017

@nikusebi myslis zakrok vybrat mandle?
@tikalka kde chces mozes je to na tebe
ked nam to odporucili v ustave tak ked sme prisli domov z odporucacimi papiermi sme isli na orl kde nam dali termin myslim ze asi mesic sme cakali lebo mali kopu ludi. na zakrok sme prisli den pred poubede ubytovali nas na izbe maly po 6tej nemal uz jest a pit a rano okolo 8 mej ho zobrali na operacku ani pol hod tam nebol a bolo po vsetkom po narkoze bol tochu nesvoj ale cakala som horse jak som to citala od mamiciek jak to opysovali, taze nebojte sa vsetko bude ok,

nikusebi
16. dec 2017

@sudabe no mandle ideme tam vybrať ale povedali nám že v úplnej narkóze a o 2 hod ak bude vše ok pôjdeme domov no naša patricka povedala aby somim povedala ak sš tam budem objednávať že chceme ostať na pozorovanie aspoň do rána...

sudabe
16. dec 2017

@nikusebi aha to záleží aj na poistovni viem ze vseobecna pridu a poubede idu prec. Moj bol tiez v celkovej a mame doveru

leoivka
17. dec 2017

Takze dievcata ahojte9.januara mame nastup... citam a vidim, ze kazdy je spokojny tak dufam, ze nam pomozu... idem ako doprovod 4 rocneho syna...

nikusebi
17. dec 2017

@sudabe mi mame vseobecnu poistovnu... a ak si zaplatim tu jednu noc? myslite ze budu mat s tym problem nas tam nechat? my sme z Levoče a najblizsia orl pohotovost je v Pp tych 26 km...ak by boli nieake komplikacie tak ja chcem i kvoli tomu tam aspon na noc ostat....neviete mi s tym asi poradit?

prepe
17. dec 2017

@leoivka Ahoj, my nastupujeme 4. januára, a tiež doprovod k 4 ročnému synovi 🙂 Máš nejaké informácie, čo sa tam dá robiť v zime?

sudabe
17. dec 2017

@nikusebi neviem skus si tam zavolat alebo ked tam budete myslim ze si vas nechaju urcite ked si zaplatite

leoivka
17. dec 2017

@prepe no ze tam to bude taky nabity program, ze neviem ci sa nieco stihme ine😂 ale bude tam tusim od 8-12 skolka takze cas na kawu 😁😁😁

leoivka
17. dec 2017

Otazka znie pre tie baby, ktore tam uz boli je tam aj pračka ??? Alebo mi treba aspon 2 kufre 😀😂😉

sudabe
17. dec 2017

@leoivka je pracka

leoivka
17. dec 2017

@sudabe super dakujeeeem 😉

nikusebi
17. dec 2017

@sudabe a náhodou nevieš koľko vyjde noc? Dakujeme

sudabe
17. dec 2017

@nikusebi to neviem na nadstandarte u nas stala 20e

dfgabika
18. dec 2017

@leoivka ja som mala 2 kufre 😂 a veci prala ručne. K pračke som sa nedostala aj keď tam vraj niekde je. 😁

magg424
18. dec 2017

@leoivka pracka stoji 2e na 2hodky , ja uz nabuduce beriem.minimum veci , oprala som , rano suche som dala na skrine a mali sme pokoj

prepe
18. dec 2017

@leoivka No ja čo som čítala, tak vlastne vyšetrenia máš doobeda a poobede a cez víkend máš voľno. Ja asi malého nedám do škôlky, lebo ho vlastne aj tak doobeda musíš vyzdvihnúť zakaždým na každé vyšetrenie. Neviem čítala som niekde, že by tam malo byť klzisko, tak asi berieme korčule.

nikusebi
18. dec 2017

@sudabe ďakujem a môžem ešte otázku? Ako dlho sa caka na zákrok? Zajtra tam chcem volať. Ďakujem.

leoivka
18. dec 2017

😉

sudabe
18. dec 2017

@nikusebi poda lud ivsade inak v nasom pripade asi 2mesiace

leoivka
25. dec 2017

@prepe aku mas izbu na toho 4 ???

prepe
26. dec 2017

Máme oddelenie 2A. Uvidíme ako tam bude. Veľa tu píšu o oddeleniach, ktoré sú aké ale o tomto som nenašla. A ty?

leoivka
26. dec 2017

Tusim odd 4B a B2 neviem presne ...

nikusebi
27. dec 2017

Baby na chirurgii do kedy majú dovolenku? Chceme sa objednať na zákrok ale nik nám nedvíha.

adka90
27. dec 2017

@leoivka
@prepe Aj my nastupujeme 4. januara,ale ja este doma nemam ziadne papiere,nakolko termin mi potvrdili len 20. decembra.Tak som zvedava kam nas supnu.Ubytovanie mate ake?