Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@nikusebi v pohode na zaciatku urobia odbery vytery a kazdy den nejke vysetrenie a vela casu na vylety v okoli, krcne kde skoro kazdeme oporucaju vybrat mandle, sono alebo pep test na reflux, este zalezi od stavu dietata ciem ze znama bola este na viacerych vysetreniach nemate sa coho bat skvely personal
@nikusebi myslis zakrok vybrat mandle?
@tikalka kde chces mozes je to na tebe
ked nam to odporucili v ustave tak ked sme prisli domov z odporucacimi papiermi sme isli na orl kde nam dali termin myslim ze asi mesic sme cakali lebo mali kopu ludi. na zakrok sme prisli den pred poubede ubytovali nas na izbe maly po 6tej nemal uz jest a pit a rano okolo 8 mej ho zobrali na operacku ani pol hod tam nebol a bolo po vsetkom po narkoze bol tochu nesvoj ale cakala som horse jak som to citala od mamiciek jak to opysovali, taze nebojte sa vsetko bude ok,
Takze dievcata ahojte9.januara mame nastup... citam a vidim, ze kazdy je spokojny tak dufam, ze nam pomozu... idem ako doprovod 4 rocneho syna...
@sudabe mi mame vseobecnu poistovnu... a ak si zaplatim tu jednu noc? myslite ze budu mat s tym problem nas tam nechat? my sme z Levoče a najblizsia orl pohotovost je v Pp tych 26 km...ak by boli nieake komplikacie tak ja chcem i kvoli tomu tam aspon na noc ostat....neviete mi s tym asi poradit?
Otazka znie pre tie baby, ktore tam uz boli je tam aj pračka ??? Alebo mi treba aspon 2 kufre 😀😂😉
@leoivka No ja čo som čítala, tak vlastne vyšetrenia máš doobeda a poobede a cez víkend máš voľno. Ja asi malého nedám do škôlky, lebo ho vlastne aj tak doobeda musíš vyzdvihnúť zakaždým na každé vyšetrenie. Neviem čítala som niekde, že by tam malo byť klzisko, tak asi berieme korčule.
😉
Máme oddelenie 2A. Uvidíme ako tam bude. Veľa tu píšu o oddeleniach, ktoré sú aké ale o tomto som nenašla. A ty?
Tusim odd 4B a B2 neviem presne ...
Baby na chirurgii do kedy majú dovolenku? Chceme sa objednať na zákrok ale nik nám nedvíha.

@tikalka prosím ťa bola som aj u druhého lekára,takže dali sme ich vybrať..neodporúčajú každému bola som s dvoma dcérami ,odporučili jednej tej aj vybrali,lebo mala veľkú mandľu,nevedela dýchať nosom