Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@druly ďakujem pekne za info ja tam zajtra zavolám ešte a skúsim sa spýtať. No aj to poobedie by mi veru pomohlo keby tam niekto so mnou bol. Doobeda sa síce zbláznim ale tak hádam to nejako zvládneme. Neviem si to síce predstaviť ale no hádam búdu moje baby spolupracovať.
@druly a prosím vás koľko vyšlo to ubytovanie pre druhého rodica
@35janulka358 ahoj veru ani ja som si to nevedela predstavit moji synovia su obaja autisti a velmi som sa bala ako to zvladnem ale nakoniec sme to zvladli aj ked bolo aj tazko ale manzel chodil na vikendy..nebojte sa to date drzim palce
@35janulka358 to ti neviem už povedať, nepamätám si. Keď tam budeš volať opýtaj sa.
@adika279 ďakujem veľmi pekne. Ja stále dúfam ze niečo vymyslím ale hádam to zvládnem aj keď nebude iná možnosť.
Dobrý deň, máme už doma papiere od dr potvrdené a zajtra ich idem posielať do Šrobarovho ústavu, chcem sa spýtaťkeď chcem termín na 7.5. Myslíte že my to na vtedy umožnia a,stihnú vybaviť? A ubytovanie z WC a sprchou na izbe sa platí tych 16€ či už viac a ktoré sú dobré oddelenia z týmto?Ďakujem
@luckastupkova ubytovanie s wc a sprchou je 18 sa mi vidi plus 3.30e nana den na dieta starsie ako 3roky a plus 1.50e na den liecebne a ak si das stravu plus, 10e na den..
@luckastupkova nespoliehala by som sa. Ak máte dôveru musíte čakať na schválenie od poisťovne a mat na papieri odbornú pečiatku. Pediater nestačí. Vrátili mi žiadosti. A keď som tam pondelok volala tak sú taky nabitý že sa musím uskromniť s ubytovaním za 3e aby som sa tam dostala čím skôr. Nastupujem 26.2
A
Dobrý deň, chcela som sa opýtať tých, čo tam aktuálne sú, či je ešte ľad na korčuľovanie a ako je to so snehom, dakujem 🙂
@francesska2 dobrý deň kedy nastupuje tě prosím vás ak sa smiem spýtať?
Ahojte, vie mi niekto poradiť ako je to keď idem s dvomi deťmi? Syn mi tam ide tretí krát, ale vždy tam bol s manželom. No teraz musím vziať malú (je zdravá, nemá žiadne problémy) lebo ju nemám kde nechať. Normálne ju príjmu ako syna alebo sa to dá, že si zaplatím ako za seba a bude tam s nami?
@francesska2 sneh nic moc vsetko sa to topi klzisko nieje
Dobrý deň, tí ktorý ste boli ubytovaný na bunke ako sa Vám páčilo?
@luckastupkova ahoj, bunka je fajn pre vacsiu rodinu, alebo maminy kamosky. Viac priestoru, telka, sukromie. Sukromie je najvacsia vyhoda. Nevyhoda, sice platis za kuchynku, ale dvojplatnicka nefunguje a kanvica je nechutne spinava a hrdzava. Chladnicka a mikrovlnka v poriadku. Kuchyna uz ma nieco za sebou, tocka vykyvana, steny by potrebovali vymalovat.
@katka0123 ahoj, ďakujem za odpoved, ale to budeme mat my svoju izbu a tí druhý tiež svoju izbu len spoločne WC,sprcha, a kuchynka? tak to dobre chápem? nie že budeme na izbe ešte s nejakou maminou?
Dobrý večer koľko približne tasiek kufrov ste mali. Idem ja a 2deti. Nebalim somariny naozaj len potrebné veci a pre baby dosť jedenia nakoľko majú rôzne alergie na jedlo a vidí sa mi to nějak veľa tých tasiek 😂
@35janulka358 kazda svoj kufor plus skolska taska maly batoh na plecia oni dostanu jest podla toho aku dietu nahlasis a ak im budu robit vysetrenia este im stravu podla vysledkou zmenia
@luckastupkova ahoj, ano. Su to dve samostatne izby, nepriechodne. Kazda izba ma svoje dvere, ktore idu do spolocnej kuchyno-chodbe wc / sprche. Ak budes mat stastie, druha izba moze byt aj prazdna. Cena je 16e za dospeleho + strava... bolo by fajn, ak by si sla s kamoskou. Samostatna izba je len o 2e drahsia, teda 18e. Ak ti ide o 100% sukromie, doplatila by som si.
@nika1985 ja napr musím brát veľa mlieka. Cca 15litrov bo moje baby ešte pijú mlieko. Maju len 2 a 1r.balim naozaj nie veľa ale tak aby každá mala na striedačku veci je toho veru dosť na zimné obdobie. Dúfam že ma nevýhoda s toľkými taškami. A kočík im vadit nebude keď si vezmem?
Prosím vas, na oddelení 4A je 5 izieb...koľko je tam WC a spŕch ? Ďakujem
@jaja26 dobrý deň kedy nastupujete my zajtra a sme na 4b
@35janulka358 my ešte nevieme, len majú volať w zháňam info o ubytovaní...chcela by som izbu aj s kúpeľňou,len neviem či bude voľna....ešte dom čítala,že to oddelenie 4a je dobré 😉

@35janulka358 čo ja viem nie, ja som tiež chcela ísť tak a nedovolili. Viem, že tak niektorý boli ale t9 im doktorka vypisovali na jedno dieťa bola žiadosť na jedného rodiča, ale boli to take deti, že jedno malo nejaké postihnutie. Pre druhého rodiča sa dá zarezervovať ubytovanie , ale je to mimo budovy a tam k Vám ani nemôže ísť... my sme tak boli a manžel išiel za 4 dni domov, lebo sa tam nudil celé dni sám na izbe, tv nefungovala a s nami mohol byt len poobede, lebo doobeda sú vyšetrenia a rehabilitácie.