Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
@mamartina24 Minuly rok tam bol aj rodic zo 17 rocnymi detmi.Cele Tatri pobehali .
Jednoznacne doporucujem....za predpokladu ze sa "nepokazili"..bola som s dcerkou sice pred viac ako 10 rokmi, dnes je mlada dospela azdrava!!!...tam jej konecne urcili spravnu dg a vyliecili.vdacnost
@petra0017 ahoj my sme mali v papieroch že 4B kategórie D a sme na poschodí 4C celkom pekne prostredie, čisto nastúpili sme len dnes tak uvidíme ako bude 😁
@olgamiroslav Dobrý večer.Mozem sa spýtať že pre koľkých je tam to sociálne zariadenie?To je na tej chodbe oddelenieD?Ďakujem pekne
@simonkaasamko wc je pre všetky izby na našom poschodí, no zatiaľ sa mi nestalo že by som tam niekoho stretla, vždy sú voľne,sprcha podľa izby priradena a hneď aj umývadlo čiže v jednej kúpeľni 3 sprchové a tri umývadlá, podľa mňa úplne stačí, nie je to ako klasické v starých nemocniciach, je tam čisto
Ahojte baby chcem sa ospravedlniť pani čo nám volala áno komunikovali sme od februára a áno bolw a je to moja chyba.... Pekný deň
@olgamiroslav aha ďakujem.A to oddelenie 1A kategória D to neviete ako to tam vyzerá,čítala som že sprcha je pre deväť izieb?na jednej chodbe?My sme chceli izbu lepsiu ale že není sú voľné nám bolo povedané,no uvidím ako to tam....Vy ste kde ak sa môžem spýtať?Dakujem
@simonkaasamko väčšinou všade kde sme chodili sme si radšej priplatili za lepsie,a tu izba bez telky, umývadlá,sprchy,wcka,asi budeme prežívať 😵😵😵😵😵
@simonkaasamko netuším veru ako to tam je ešte sme tu krátko ale ja sa nesťažujem ani na to najlacnejšie ubytovanie, už som zažila aj horšie, napr Zvolenská nemocnica kým ju neprerobili a tie sprchy a wc tam bolo 100x horšie ako tu
Maminky, idem sem dať trošku moje obavy ako to môj syn 4r. zvládne čo sa týka vyšetrení, odberov, prípadne dakych procedúr alebo ako by som to nazvala,podľa toho čo nám naordinuje a zistia, a to nevravím že keď začne plakať tak hneď ochorie a začína kolotoč z chorobami.To všetko je fajn že poobede je voľno, lenže drobec veľmi zle reaguje na doktorov a všetko okolo toho. Ale na ten pobyt musíme, asi je to pre nás, čo v momentálne dúfam že mu tam pomôžu, nakoľko je neustále chorý ako je angína,laringityda atď...oslabena imunita... Toľko môj malí výlev obava strach😐😫😧😱
ahojte..my sa tam chystame tiez, minuly tyzden som posielala navrh(poistovna vseobecnaň...myslite ze sa dostaneme este pred prazdninami? a mam 2 drobcov 3 roky a 1 rok..ako ste to zvladali tie co mate takych drobcov? 🙂 ako chcela by som aj hostovsku ze by aspon tam bol manzel alebo mama, ale najviac sa bojim vecerneho zaspavania, lebo doma mi kazdy zaspava v inej izbe, starsi s manzelom a mladsia so mnou...
@katarinamars ahoj.. Tak mne povedali ze izby s vyšším štandardom, tj izba s umývadlom.. Ci izba so sociálnym zariadením sú obsadené až do septembra.. ☹ volne sú iba tie najlacnejšie bez umývadla..Zo skúseností.. z toho zdravého vzduchu zaspia deti rýchlo 🙂
@polovkova som dufala v to umyvadlo...ale nuz co, prezijeme nejak...na noc som aj tak chcela zobrat nocnik, bo mala mi spi v noci pri mne na posteli a to nepojdem so starsim niekde na chodbu na wc a ju nechat samu... ty ides teraz niekedy?
@katarinamars pôjdeme až budúci skolsky rok.. My tam chodíme ambulantne.. Sme z Liptova..v júni pôjdeme na kontrolu.. Uvidím ako sa dohodneme s doktorkou.
@jaja26 mne povedali ze posielaju pozvanku mesiac vipred ale prisla uz vcera a nastupujeme az 11.6.
@avokinagic teraz posielaju junovym pravdepodobne, lebo aj mne prisla tento tyzden
My ideme 6.8. druhýkrát. Môžem len odporučiť!!!Zistia diagnózu a nastavia správnu liečbu. Mne zistili malej zápal prínosových dutín, pediater nechcel rontgen,že načo,nemala horúčky,nič, len kašlala....pritom to mohlo mať fatálne následky,keby sa to neliečilo...Mala hnis nasadaný po prekonaných infekciách,zápaloch, angínach...ďakujem a určite odporúčam tým,ktorý si fakt nevedia rady s kašlom...
@miriama232 to ste ma potešili, môj synček od novembra nonstop kašle, fakt z výnimkou možno týždňa dokopy. My ideme 30.5., verím ze aj tento jeho kašeľ sa tam nadobro dostane pod kontrolu

@druly Nas priali isli sme na izbu zaniest veci,a isli sme sa najest do restauracie A az po tom nam volali na odelenie ked sme sa po 2 hodinach vratili.nech prideme za dr..A hlavne isli sme si kupit mesacnik.Treba si vypytat papier o pobyte.Bude lacnejsi.