Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ženičky,tá strava pre doprovod sa oplatí?10€ na deň sa mi zdá dosť,najmä ak je len jedno teplé jedlo na deň a k tomu nemocničná strava.Ako ste tam vy?Máte stravu?Alebo mali ste,tie,čo ste už boli?
@bombonka tiež ma to tak napadlo,že 1-2 dni nechám,aby som videla,či sa to oplatí,len som si nebola istá,či sa dá odhlásiť už potom.
@mamartina24 my keď sme boli bola za 8€. Ja som si ju platila, lepšie jedno teple jedlo, ako sa stravovať kade tade. Sem tam bolo niečo čo mi nechutilo, tak som si kúpila v obchode náhradu, ale celkom sa to dalo. Niektoré mamičky si neplatili a dojedali po deťoch. Je to na tebe ako sa rozhodneš, dala sa inak ta strava aj zrušiť počas pobytu. Z toho nie sú moc nadšený, ale bolo to možné.
@druly teraz mám v papieroch 10€.No máš pravdu,čakať za obedom so synom a potom ešte niekam ísť kvôli mne-strata času.A polotovary velmi nemám rada.
@druly 20.8.do 2.9.Ale chcela by som odísť o deň skôr kvôli škole.ak sa bude dať
Tak my nastupujeme 19.9 baby ake procedury mavaju take 1 a 3 rocne deti? A este nebol niekto tak ze jedno dieta s 1 rodicom a 2 s druhym rodicom da sa to vôbec?
Ahojte...ide niekto v októbri? My nastupujeme 7.10... snad bude ešte pekné jesenné počasie 😎
Ako to tam teraz vyzera??Dajte info???KOpec detí bez rodičov???A doktori asi majú niektorí dovolenku.....
Zvyknú volať aj skôr ak by niekto neprišiel? Zeby sa dal zobrať aj skorší termín?
@miriama232 my sme boli od 10.7. a dalo sa to, boli deti z domova ale nebol s nimi ziadny problem
Prosím Vás, mame rezervovaný apartmán, je možné si tam z jedálne priniesť jedlo vo vlastnej miske? Lebo mi mala tam určite nebude chcieť zjesť, je veľmi zvedavá a bude ju zaujímať všetko možné naokolo. Ci to nebude problém, vďaka za info
@bombonka ja som tam bola s 1,5rocnym synom a cez obed mi zvykol zaspať čiže som si nosila obedar problém nerobili 🤷😁
@bombonka áno aj keď sme náhodou šli niekam nechala som obedar naložili mi don a buď sme si vzali so sebou alebo dojedli na izbe

@lea2201 my sme po prvom lieceni sa hned u nich prihlasili aj ambulantne, mame to sice dalej, no je to neporovnatelne. Ak ti tam nepomozu takna SK uz asi nikde.