Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?
Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?
Ženičky,tá strava pre doprovod sa oplatí?10€ na deň sa mi zdá dosť,najmä ak je len jedno teplé jedlo na deň a k tomu nemocničná strava.Ako ste tam vy?Máte stravu?Alebo mali ste,tie,čo ste už boli?
@mamartina24 po 2 dňoch som to odhlásila a teraz idem bez stravy
@bombonka tiež ma to tak napadlo,že 1-2 dni nechám,aby som videla,či sa to oplatí,len som si nebola istá,či sa dá odhlásiť už potom.
@mamartina24 my keď sme boli bola za 8€. Ja som si ju platila, lepšie jedno teple jedlo, ako sa stravovať kade tade. Sem tam bolo niečo čo mi nechutilo, tak som si kúpila v obchode náhradu, ale celkom sa to dalo. Niektoré mamičky si neplatili a dojedali po deťoch. Je to na tebe ako sa rozhodneš, dala sa inak ta strava aj zrušiť počas pobytu. Z toho nie sú moc nadšený, ale bolo to možné.
@druly teraz mám v papieroch 10€.No máš pravdu,čakať za obedom so synom a potom ešte niekam ísť kvôli mne-strata času.A polotovary velmi nemám rada.
@mamartina24 hej viem, už je 10€. To tuším od januára zdvihli. Kedy nastupujete?
@druly 20.8.do 2.9.Ale chcela by som odísť o deň skôr kvôli škole.ak sa bude dať
@mamartina24 to sa budeme striedať. My ideme 7.8
Tak my nastupujeme 19.9 baby ake procedury mavaju take 1 a 3 rocne deti? A este nebol niekto tak ze jedno dieta s 1 rodicom a 2 s druhym rodicom da sa to vôbec?
Ahojte...ide niekto v októbri? My nastupujeme 7.10... snad bude ešte pekné jesenné počasie 😎
@maruska22 Ahoj, ja idem 8.10. 😁
@vikilenka21 Super, tak sa vidíme🙂
Ahojte my sme dostali termin 21.novembra idete niekto
Kto ide 2.9.?
ja idem 6.8.
Ako to tam teraz vyzera??Dajte info???KOpec detí bez rodičov???A doktori asi majú niektorí dovolenku.....
Zvyknú volať aj skôr ak by niekto neprišiel? Zeby sa dal zobrať aj skorší termín?
@miriama232 my sme boli od 10.7. a dalo sa to, boli deti z domova ale nebol s nimi ziadny problem
@dankadany ďakujem za info..
Prosím Vás, mame rezervovaný apartmán, je možné si tam z jedálne priniesť jedlo vo vlastnej miske? Lebo mi mala tam určite nebude chcieť zjesť, je veľmi zvedavá a bude ju zaujímať všetko možné naokolo. Ci to nebude problém, vďaka za info
@bombonka ja som tam bola s 1,5rocnym synom a cez obed mi zvykol zaspať čiže som si nosila obedar problém nerobili 🤷😁
@olgamiroslav vážne? Tak to je dobre ďakujem
@bombonka áno aj keď sme náhodou šli niekam nechala som obedar naložili mi don a buď sme si vzali so sebou alebo dojedli na izbe

@lea2201 my sme po prvom lieceni sa hned u nich prihlasili aj ambulantne, mame to sice dalej, no je to neporovnatelne. Ak ti tam nepomozu takna SK uz asi nikde.