icon

Šrobárov ústav v Tatrách. Skúsenosti?

dorotaw
18. júl 2008

Srobarov Ustav detskej tuberkulozy a respiracnych chorob v Tatrach
Mate niektora skusenosti z tohto zariadenia pre deti v Tatrach?

veronika9389
16. jún 2022

@adriannasvk no este si neviem predstavit ako to povleciem aj s malou v kociari to bude este zaujimave🤣

adriannasvk
16. jún 2022

@veronika9389 pri zadnych dverach od ihriska je taky vozik na kufre,kde mozes vsetko nalozit a odvezies si to az na izbu😉 drzim palce 😊

monikka22
16. jún 2022

@veronika9389 aké máš staré deti kedy nastupuje té?

veronika9389
17. jún 2022

@monikka22 nastupujeme teraz v pondelok 20.6 a mam 5.5rocnu 3.5 rocnu a 16 mesacnu babinec🙈

veronika9389
17. jún 2022

@adriannasvk a manzel mi nemoze pomoct to ist odnes?

adriannasvk
17. jún 2022

@veronika9389 moze,jasne,ze moze 😊 na akom oddeleni budete?

veronika9389
17. jún 2022

@adriannasvk uz som sa zlakla ze sa musim sama trepat a tym....a oddelenie 1.B

monikka22
17. jún 2022

@veronika9389 tak máš super je v ústave aj škôlka na doobedie sú tam zlaté pani učiteľky a krásne hračky určite si tam daj baby doobeda pomôže ti to

veronika9389
17. jún 2022

@monikka22 tak to je super urcite ich tam dam a poobede v pripade zleho pocasie ne nejaky skolsky klub alebo to uz budu so mnou

adriannasvk
17. jún 2022

@veronika9389 poobede budu uz s tebou ale su tam detske herne,kutiky.

paja003
17. jún 2022

Žienky, vraj je tam blízko vláčik, ktorým sa dá dostať niekam. Vraj to aj oni majú v ponuke výletov v rámci voľného času. To mi len kolegyňa vravela.

monikka22
18. jún 2022

@paja003
Vláčik je kúsok ale výlety si plánuješ sama doobeda keď nie je vizita a nemáš vyšetrenia už je na tebe ako si zariadi deň ja som doobeda dávala detí do škôlky a poobede som s nimi vždy niečo vymyslela raz ihrisko raz sme išli do Popradu koľko krát len na otočku je to fajn vláčik chodí každú hodinu nie je problém pri ubytovaní si pýtaj potvrdenie a na stanici si kúpiš mesacenku na vláčik za 10€ a už chodíš kam chceš

beruska6412
19. jún 2022

@renalka ahoj. My sa máme oveľa lepšie odkedy sme vysadili gastrotuss. Aj na gastre nám povedala že nemáme užívať ak nerobí dobre. Alergolog nám dal aj taký prášok na imunitu na 3 mesiace a asi aj ten pomohol.

veronika9389
19. jún 2022

@adriannasvk este by som sa chcela opytat teraz ci tu pozvanku na pobyt tu dvojstranu vyzera to ako letak a pise o zalohu 7 dni dopredu platili ste to lebo mne ta oani na prijimacej kancelarii hovorila ze pri prepustani jej to pridem zaplatit ze sa da aj kartou ?ako to je prosim?

adriannasvk
19. jún 2022

@veronika9389 ja som 1x nevedela,dala som zalohu a vtedy mi povedala,ze sa da platit aj kartou na konci pobytu. Len maju vela "starych" letakov este vytlacenych. Takze v pohode,zaplatis kartou pri odchode. 😊

veronika9389
19. jún 2022

@adriannasvk dakujem za info a stracovanie zacina obedom.alebo olovranrom lebo na jednom pise obedom a na druhum olovrantom

adriannasvk
19. jún 2022

@veronika9389 zacinate obedom.

paja003
20. jún 2022

Baby? Boli ste niekto v kategórii C? Pani mi vravela, že budeme v takej izbe čo je len 1 na oddelení, že oproti je wc, a že dole je sprcha, výťahom sa tam dá dostať. Poznáte takú izbu?

monikka22
20. jún 2022

@paja003 tam by malo byt na izbe umývadlo izba za 5€

nitusiak
21. jún 2022

Ahojte. Môžem si na izbu, kde nie je kuchynka, zobrať vlastnú kanvicu? Čo také pobaliť,.čo ste využili? Ďakujem 😊

miriama232
22. jún 2022

@nitusiak ja župan,pohár na kávu,čaj+caj,kavu,vodu celé balenie,tekuté mydlo ja mam umývadlo...a papierové utierky v krabičke...

nitusiak
22. jún 2022

@miriama232 ja veru nebudem mať umývadlo, takže troška ťažšie to bude

nitusiak
27. jún 2022

Ahojtem zajtra nastupujeme a ja mám pocit, že máme mega veľa veci 😭. A to som brala pomenej oblečenia, aby som aj oprava, ale rukavniky, obuv, hračky, malej mlieko, lieky, drogéria, notebook a bum jeden kufor, športová taška a ruksak 🤦‍♀️ neviem ako sa odnesieme

dalilallit
27. jún 2022

@nitusiak my sme mali 2 velke kufre, 2 velke cestovne tasky, taska s notebookom, ja svoj batoh a aj syn mal svoj batoh 🤷‍♀️ do auta a z auta som to niesla na 3krat. To ci ma niekto vela alebo malo veci tam nikoho nezaujima, hlavne si zoberte veci tak, aby ste mali vsetko co potrebujete.

eliska2211
27. jún 2022

Zdravím Vas, viem pisali ste tu v roku 2020, dufam že mi niekto odpise.
Prosim Vás mi ideme 6.9.2022 a mame izbu v kategorii D (chcela som C alebo B ale bohužial neni a ked je až na november) ale termin koli synovy je super a k tomu este aj bude prva.
Al viete mi povedat ako je to s izbou.
Pani čo som s nou dnes volala tak mi povedala že na izbe budeme mat len postele skrinu a to je všetko ale že mi vie zaručit že na izbe budeme sami.
Tak beriem book tablet pre syna tak dufam že v takejto izbe bude aspon normalna postel a zasuvky aby som mohla dat všetko na kabel.
Viete mi prosim povedat bližšie info ako to tam je ci s izbou alebo s vyšetreniami ideme prvy krat.
Dakujem a budem rada ked sa niekto ozve aj ked je to taka dlha doba.

nitusiak
27. jún 2022

A prosím vás, kde nájdem prijímaciu kanceláriu? Máme tam byť do 8:00 nech nebludime ráno. Ďakujem krásne 🙏
@dalilallit to som si aj napokon povedala 😂 lebo moja 15m dcéra sa prezlieka aj 2x denne minimálne.

nitusiak
27. jún 2022

@eliska2211 zajtra na takú ideme, tak vám môžem odfotiť 😊

eliska2211
27. jún 2022

@nitusiak dakujeeem, budem velmi rada. dajte potom vediet ako strava lebo moj syn je bohužial vyberavy a pomoct si s tym uz nevieme a boji ze bude hladny. za kazdu jednu informaciu Vam velmi pekne dakujeem, a prajem vam prijemny pobyt.

dalilallit
27. jún 2022

@nitusiak ja mam 6 rocneho syna, prezlieka sa tiez komplet cely kazdy den. Aj som tam raz za pobyt prala. Ja som toto vobec neriesila ci mam toho vela, nikto to tam neriesi, balila som nas tak aby nam nic nechybalo, lebo nebyvame blizko. Chodili sme aj na taku lahsiu turistiku, tak som brala aj teplejsie veci. Treba sa zbalit podla toho co potrebujete. A prajem vam prijemny pobyt, my sme sa vratili pred tyzdnom.

nitusiak
27. jún 2022

@dalilallit my chodíme do Tatier veľmi často, takže viem, že počasie je vrtkavé. Chceme ísť aj na výlety, takže som tak brala. Najprv som chcela vybalit niečo, nakoniec som to nechala tak 😊 ďakujeme krásne, dúfam že si to užijeme